Klar for morgendagen...I et forsøk på å komme meg ut av døra litt tidligere om morgenen, og slippe og rote rundt i klesskapet mens jeg ennå ikke har fått øynene helt opp, tenkte jeg jeg skulle bli flinkere til å legge fram det jeg skal ha på meg neste dag allerede kvelden før.

Det spørs vel om jeg får dette til å bli en rutine, men nå gjør jeg i hvert fall et forsøk. Jeg har funnet fram klær til morgendagen, og også lagt fram litt tilbehør. Smykket på bildet har jeg laget selv, for 1 1/2 år siden. Det var veldig enkelt å lage - bare perler på en lenke, en bit av en gammel olabukse knyttet i en sløyfe og en liten lås i metall.

Å sy, hekle, strikke og lage et smykke i ny og ne, er min største hobby for tiden. På Julia.no handler det faktisk om hobbyer denne uka. Stikk innom og del med andre hva DIN hobby er, eller finn ut hva kjendisene driver med på fritiden. Fortell gjerne hva som er din hobby her i kommentarfeltet også. :) Lager kansje du også litt smykker selv?

Randi :D

7 kommentarer

synne:)

11.05.2011 kl.21:06

det armbåndet var fint.! Jeg spør her også jeg, siden jeg ikke fikk svar de andre gangene.. jeg skjenner noen som skal på julia sin bursdagsfest i Oslo-- hva skal de ha på seg og hva kommer til å skje når de er der?:)Tror de vant billetter eller noe:D<3 Håper på svar!
Elsker det armbåndet! ;**

Du er kjempeflink, du er mitt store forbilde! :-D
Fint! :)

Kirsti

11.05.2011 kl.22:56

Synne: På bursdagsfesten kan man ha på seg akkurat hva man vil, men det er sikkert mange som vil pynte seg litt - det skal iallfall vi i redaksjonen gjøre :)

Inne på festen vil det blant annet bli opptredenen fra artisten Lotta og dansegruppa Quick, samt konkurranser og disco!

Ida Hildonen

12.05.2011 kl.14:25

Det var et nydelig armbånd Randi :)

Dafina

12.05.2011 kl.15:00

Jeg bruker ALLTID å legge frem klærne, som jeg skal ha på meg neste dag! :-)

Du er så flink til å lage ting, Randi! Misunner talentet ditt! :P

Mine hobbyer er å spille gitar, danse, og synge. <3

sofiE

12.05.2011 kl.20:02

Jeg perler av og til noen kjeder, som jeg bruker som tilbehør til en hvit genser. Det er faktisk ganske kult : )

Min hobby er vel fotball, venner og musikk. Litt PC må vel også presses inn, hehe : D

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits