Hjemmejobbings fra nytt hjem. :)


Blomster i hagen <3


Hei!

I dag jobber jeg hjemmefra. Og hjemme, det er et helt nytt sted, det, for meg. Jeg flyttet nemlig fra en liten leilighet og til et rekkehus i helga som var. Nå har vi masse mer plass! Det er litt lenger vekk fra byen og jobben da...

Når man flytter havner alt man eier og har i kasser og poser, og det kan være ganske irriterende å skulle prøve å finne noe i kaoset. Jeg hadde tenkt meg på jobben i dag tidlig, men brukte så lang tid på å grave i posene jeg har alle klærne mine i for øyeblikket, at jeg mistet banen, og ble ganske sur. Da kom jeg på at det i grunn ville være like bra å jobbe hjemme i dag, ettersom jeg skal gjøre klar en MASSE kule saker som skal komme ut på Julia.no mens jeg har ferie. :) Da kan det være greit å bure seg inne på et rom for seg selv, og bare jobbe. 

Jeg har sittet inne på soverommet og jobbet i hele dag, og det fungerer kjempefint. Men lunsjpause har jeg unnet meg - ute i den nye hagen min:


Digg med terrasse. I sommer skal den få et strøk med maling og masse blomster! Da blir den fin-fin!Enkel lunsj i dag. *Kremt* blomstervasene mine er nok i en av de mangfoldige eskene som nå står i kjelleren, så en tom is-te-boks gjør jobben imens.


Nå skal jeg pønske ut neste ukes tema på Julia.no. Lurer du på hva det blir?

Du må forresten stikke innom Julia.no og ta en test i dag. Jeg har nemlig samlet sammen alle kjendis-testene våre, så nå kan du virkelig få testet hva du kan om stjernene!

Randi :D

 

5 kommentarer

Mie (Mawi på julia.no)

30.06.2011 kl.14:44

Haha, kult?

Lurer kjempe på hva det blir!

avrilfan på julia.no

30.06.2011 kl.15:59

Grattis med nytt hus: D

Gleder meg til å se hva neste ukes tema blir^.^

Aurora

30.06.2011 kl.18:08

Gratulerer med nytt hus!: )

Bombasa

30.06.2011 kl.23:00

Vi har heeeeeelt likt mumi krus som deg C:

Sofie

03.07.2011 kl.10:38

Så kreativ du er :-)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits