Outfit: pledd!Hei, dere!

På bildet til høyre kan dere se hvor fin outfit jeg hadde på kontoret for et par dager siden. Jepp! Ganske riktig - et ullpledd!

Temperaturen her inne på kontoret varierer ganske mye. Det kan vært varmt ute, men iskald inne, eller omvendt, eller varmt bade ute og inne, og....ja, dere skjønner. Etter en sommer med vekslende temperaturer gikk jeg til innkjøp av et kontor-pledd. Da Martine så et vandrende pledd stikke hodet inn på kontoret sitt her om dagen, fikk hun kjapt opp kameraet og tok et bilde av meg, hehe.

I dag holder det lenge med lang bukse, trøye og cardigan for min del. Det meste i svart. Men eeeegentlig er jeg en gul person - i hvert fall i følge testen "Hvilken farge er du?" på Julia.no. Der har vi temaet "tester" denne uka. Stikk inn og finn ut hvilken farge du er du også! Eller lurer du kanskje mer på hvilken drikk du er?

Randi :D

 

5 kommentarer

Helga Beate

01.09.2011 kl.14:21

Hihi, fint pledd! Jeg ELSKER gult, fikk det på testen jeg og.. ;)

ida :D

01.09.2011 kl.14:43

kjempefin du <3

Marte

01.09.2011 kl.16:01

Begynner å bli kalt ute nå ja :)
Fint pledd ;)

Kari

01.09.2011 kl.21:50

Hihi :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits