MÅ HA

Hey!
Driver å rydder på rommet mitt og ser på film litt om hverandre i dag. Rydde rommet betyr også å rydde sminkebordet mitt! Så da tenkte jeg å vise dere hva jeg MÅ HA på sminkebordet mitt! 

1. Biotherm, Lait Corporel. Dette er helt klart den aller beste body lotionen jeg har vært borti, dessverre er den ganske dyr. Men heldigvis varer den kjempelenge, så jeg kjøper en når jeg er ute å reiser så varer den til neste gang jeg er i nærheten av en flyplass! 

2. Vichy, Essentielles. Jeg har mange fuktighetskremer til fjeset, men dette er absolutt den jeg liker best! Jeg har skrevet om den før, innlegget kan dere lese HER. Så det var kommet flere spørsmål på det gamle innlegget om hva den koster. Jeg fikk den av Simone, så jeg vet faktisk ikke helt hva den koster. Men jeg lover å gå innom apoteket og sjekke hva den koster! 

3. Labello, Fruity Shine Granateple. Denne lepomaden lukter himmelsk! Den er rød og gjør leppene kjempemyke. Har enda til overs å finne den i en norsk butikk, så jeg hamstrer med meg flere hjem fra Frankrike hver gang jeg er der!

4. L'occitane. Den beste håndkremen i verden! En bedre og drøyere håndkrem skal man lete lenge etter. Har den alltid i veska!

5. Garnier, Invisimineral. Jeg har prøvd mange forskjellige deodoranter, men dette er favoritten! Lukter kjempegodt, dessuten er det utrolig praktisk at den står oppned. 

6. Maybelline, Dream Sunglow. Jeg bruker ikke så mye pudder og da spesielt lite solpudder. Synes ikke det er så fint når man er helt oransje i fjeset. Denne er ikke så mørk, så den passer perfekt til min hudfarge!

7. Kiko. Denne eyelineren kjøpte jeg på en Kikobutikk i Nice. Kiko er veldig billig og samtidig bra. Eyelineren kostet vel ikke mer enn 20 kr, og det er faktisk den beste jeg har vært borti! 

8. Dior, Diorshow. Denne maskaraen har jeg vært helt avhengig av i flere år! Børsten er veldig stor, noe som passer perfekt for øyevippene mine. Dessverre er den dyr og blir fort tørr. Kjøper alltid med meg flere når jeg er på taxfree!

9. La Roche-Posay, Teint Mineral. Dette puddere er helt magisk! Ikke får jeg uren hud, det sitter lenge og er helt ekstremt enkelt å ta på! Man får kjøpt det på apoteket.

10. Max Factor, Xperience Sheer Gloss Balm. Denne leppestiften fra Max Factor har jeg alltid med meg. Den er akkurat passe rød, lukter ikke vondt, er ikke tørr å ha på og veldig lett å ta på. Dessuten er den ikke så dyr!

11. Deborah Lippmann, Happy Birthday. Denne neglelakken er helt rå! Masse fargerikt glitter, dødskul. Jeg bruker den omtrent hele tiden! 

Da vet dere hva jeg MÅ ha på sminkebordet mitt!

Hva er dere helt avhengig av å ha i sminkepungen?

9 kommentarer

Ine

11.09.2011 kl.18:11

Mye nyttig der, ja! Elsker bloggen deres, er inne 1-3 dager om dagen :)

Håper på en kommentar på bloggen fra dere♥

Lea

11.09.2011 kl.18:18

Mange ting ja! :D

Andrine

11.09.2011 kl.18:19

Mange nyttige ting, synd jeg ikke bruker sminke..<3
Masse nyttig! :)

MawoMe

11.09.2011 kl.18:44

Fine ting! :) Tror dere at dere kunne kommentert tilbake på bloggen min? :)

FeliciaJosefine

11.09.2011 kl.18:53

Jeg må ha:

Kabuki Face Brush fra elf

Eyeshadow "C" Brush fra elf

Mineral INFUSED Mascara fra elf

Mineral Foundation-SPF fra elf

Duo POWDER Eyeshadow fra elf

HeHexD

Kan du kommentere på min blogg også?

Helga Beate

11.09.2011 kl.19:00

Kult! Takk for anbefalingene :)

Har du vært i Nice? :D Der har tanta mi leilighet :-D

Mathilde

11.09.2011 kl.19:28

Skriver definitivt under på mineralpudderet! :-D

Line

11.09.2011 kl.20:03

Er ikke avhengi av noe. Har bare på litt mascara og lipgloss noen på ganger:)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits