Halloween-outfit

Jeg har litt dilla på farger for tiden. Når jeg først finner fram et plagg med en sterk farge fra klsskapet, klarer jeg liksom ikke la det bli med det ene plagget, men må ha på meg noe mer i samme farge.

I går hadde jeg på meg skikkelig masse rosa (da var Martine fornøyd) i tillegg til min nye turkise klokke. Jeg hadde faktisk kledd meg i Julia.no sine farger! Litt påvirket av jobben kanskje? :) Dessverre glemte jeg å ta bilde av det antrekket. Men i dag har jeg tatt bilde. Dagens farger er lilla og turkis. Noen som drar kjensel på armbåndet kanskje? Det er fra Julia-bladet! I tillegg har jeg funnet fram Halloween-trøya mi, som jeg digger, selv om det strengt tatt er en dag for sent....Sjekk alt Halloweenstoffet på Julia.no, forresten!

Randi :D

4 kommentarer

Tøft antrekk :D

Helga Beate

01.11.2011 kl.16:37

Kjempekul outfit! :)
Kult!

Poison

02.11.2011 kl.15:10

Megetmassekult! Ble litt forelsket i genseren din. Mehe.

Åja, jeg har forresten sendt en mail med kontaktinfo anngående den konkurransen jeg vant, og jeg lurte på om den var kommet frem, for det har vært litt krøll på e-post systemet mitt i det siste...?

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits