Super fornøyd!

Hey!
Endelig er kolleksjonen til Jenny Skavlan å finne hos Bik Bik. I fjor var jeg så heldig at jeg klarte å kapre meg en av shortsene fra kolleksjonen hennes, og i år klarte jeg å kapre dette skjørtet! Det var den aller siste i min størrelse, så gjett om jeg var glad! Jeg liker spesielt godt at skjørtet står litt ut når man har det på, for ikke å snakke om mønsteret og glidelåsen bak! Dette er absolutt en ny favoritt på mitt klesstativ, gleder meg til å bruke det! Håper dere har en strålende lørdag, det har jeg! Bruker dagen på å gjøre minst mulig. Utrolig deilig!

Har du kjøpt deg noe nytt i det siste, som du gleder deg til å bruke?

Kath :)

4 kommentarer

Ida Hildonen

19.11.2011 kl.17:06

Ja, en kjole :)

Lea - Foto & Hverdag

19.11.2011 kl.17:13

Ja, var på shopping i dag :D Fikk en nye parkas og dr. martens! :D

Maha Mohamed

19.11.2011 kl.20:54

Utrolig fin , jeg elsker julia og Wiii ! gleder meg sykt til Mandag da kommer det nye julia bladet ! Haha , vet dere hva jeg har spart 500 kr nå i spare grisen minog imorgen skal jeg selge VG og da har jeg rå tl å Abonere Wiiii Love julia !

Siri ♥♥

20.11.2011 kl.10:42

Såå fin <3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits