Julekalender - yes!I år har jeg laget julekalender til tre (!) av de jeg liker aller best, blant annet til Tarzan (kjæresten min). Det er hans kalender på bildet - jada, den henger litt skjevt, men det er bare sjarmerende, ha ha. Selv har jeg en sjokoladekalender med middelsgode sjokoladebiter.

Vi har også julekalender på jobb - og i går var det jeg som fikk en av pakkene! Hurra! Jeg fikk en diger pose med sjokolade, så jeg måtte dele med de andre ellers hadde jeg mumset i meg alt sammen selv før arbeidsdagen var over. Da hadde jeg nok fått vondt i magen!

Har dere julekalender?
PS. Husk å følge med Julias egen julekalender på julia.no da! Der kan dere vinne fine premier og følge med i et nytt kapittel om Maries advent hver dag.

Smask fra Simone

4 kommentarer

kjersti

10.12.2011 kl.19:00

fin kalender 1.kommentar

Helga Beate

10.12.2011 kl.19:56

Kule kalendere! :DD Jeg har en svampebob-sjokoladekalender (!) og en kalender som mamma har laga :)

Ein lesar av din blogg!<3

10.12.2011 kl.22:23

Namm eg synest alt da godisen er godt! Kul kalender !<3 Eg har kalender som mamma har laga <3;)

ida :)

11.12.2011 kl.12:48

KUlt! Jeg har også kalender, pakkekalender :) Men jeg lurer bare på korti kommer dei andre vinnerene på julia.no? Håper jeg vinner! :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits