Slappe-av-helg!

Hey!
Denne helga har jeg flyttet inn hos bestevenninnen min Anne Sofie! Foreldrene hennes er på hytta, og vi slapper av hjemme hos henne med filmer, godteri, pizza og masse sverigebrus. Nå ligger vi som to slakt i stua å ser på tv, det er deilig med noen sånne helger i blant! Jeg har forresten hatt en skikkelig kjedelig uke på skolen, bare masse prøver, innleveringer og framføringer. Derfor er det perfekt med en skikkelig slappe-av-helg nå, og spesielt når det er med min aller beste venninne!! Håper dere har en strålende kveld, alle sammen!

Forresten, beklager for dårlig bilde. Jeg hadde husket å ta med kameraet mitt til Fie, men det var tomt for strøm og jeg hadde selvsagt ikke med meg ladern.... 

Hva gjør dere i helga? 

Kath :)

3 kommentarer

S O F I E

10.12.2011 kl.16:42

Fie, så søtt navn! Pappa pleide å kalle meg det da jeg var liten :- ) <3

10.12.2011 kl.16:44

Så koselig bilde :-D

Evamuffe

10.12.2011 kl.17:04

Ha det kjempe hyggelig hos henne xxx

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits