Reisefeber

Hey!
Jeg har liggi hjemme med hundreogfemti i feber siden tirsdag så det er egentlig ikke noe interessant som har skjedd. Men jeg begynner å få skikkelig reisefeber nå! På torsdag er det nemlig bare tre måneder til jeg reiser til Florida, Karibien og New York! Over ser dere et bilde fra sist gang jeg var i Florida, og jeg skal love dere at jeg gleder meg til å ligge på den stranda igjen! Jeg har sett igjennom alle bildene jeg tok sist gang jeg var der, og her får dere se noen!

Dette bildet er tatt på Jamaica, og jeg gleder meg ufattelig mye til å dra tilbake til paradisstrendene der! Vannet er hel herlig, det samme er strendene, solsengene, sola og varmen! Aah, når jeg ligger under dyna med feber merker jeg at det er på tide å reise til varmere land!!

Det er lenge siden jeg har sett ordentlig sol her i Norge, så jeg må si at jeg gleder meg til disse solnedgangene midt ute i Karibien! 

Dette bildet er tatt på Haiti, som ble mitt favorittsted sist gang vi var på cruise. Gleder meg til å dra tilbake til disse hvite strendene! Jeg og stepaps dro på en vannscootertur da vi var der, og da fikk vi se en av øyene Pirates of the Caribbean er spilt inn på! I bakgrunn ser dere båten vi var på, denne gangen skal vi på en et enda større skip!

Dette bildet er tatt helt foran på båten, dette var etter kanskje 4 dager. Sola er utrolig sterk, og denne brunfargen fikk jeg selv med solfaktor FEMTI(!!!). 

Selv om jeg gleder meg skikkelig, spesielt når jeg ser på alle disse bildene så er det ikke cruise jeg gleder meg mest til! Det jeg gleder meg aller aller aller mest til, det er New York! Jeg er superfan av Sex and the City, og kan se på serien om og om igjen uten stopp. Gleder meg skikkelig til å se New York live og ikke bare på en skjerm. Dessuten har jeg hørt mye bra om shoppingen der!!

Skal du på en morsom ferie snart? 

Kath :)

6 kommentarer

Cathrine

17.12.2011 kl.16:58

Så kult!!

Tuva

17.12.2011 kl.17:02

Bodde i USA i tre år... savner det så mye! Veit du når dere skal kåre vinneren på den forrige konkuranssen?

Jenteredaksjonen

17.12.2011 kl.18:35

Åååå, det høres digg ut Katharina! Hilsen reiselystne Sim

Kristine

17.12.2011 kl.18:58

Jeg har også vært i Karibien. Og da var jeg på den øya der de spilte inn Pirates of the Caribbean <3

Helene

17.12.2011 kl.19:38

Jeg har også vært på cruise i karibien og i Florida!! det var driit gøyt og en av de beste opplevelsene jeg noen ganger har hatt! :D jeg har bestemt meg for at jeg SKAL reise dit igjen og forhåpentligvis ikke alt for lenge til. Du må kose deg kjempe masse, det kan bli din beste opplevelse ever! jeg lover deg (selv om du har vært der før) <3<3

S O F I E ♡

20.12.2011 kl.12:26

Åh, nå fikk jeg også sykt med reisefeber! Til neste år, rundt juletider, så skal jeg og familien besøke onkel, tante og søskenbarna i Chile! Gleder meg veldig, og det er onkel som betaler flyreisen! Det var utrolig snilt gjort! :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits