Julaften

Jeg hadde en kjempefin julaften i år. Den var mye mer actionfyllt enn vanlig, ettersom det var første julaften da sønnen min oppfattet noe av denne dagen. Han var høyt og lavt, flyttet julepynten hit og dit, og slepte alle pakkene rundt på gulvet etter tråden - og hadde det supermoro!

Jeg har faktisk ikke et eneste bilde av meg selv tatt på julaften uten at lillegutt er med på det ,for han var jo over alt - hele tiden! :PSom dere ser er det mye julekurver på treet hjemme hos foreldrene mine. Faren min fletter dem. Og derfor har jeg kjøpt julekurvpysj til poden også. Men jeg må si at juletreet Simone postet bilde av her om dagen, var nesten like fint. Tenk å ha pingviner på treet da! Jeg digger jo pingviner, og fikk faktisk en pingvingenser til jul. Jeg får blogge den straks eg får prøvd den på!

Vel, dette var bilder fra min julefeiring. Du kan sende oss dine egne julebilder, så legger vi de kanskje ut på julia.no. Se bare her!

Send til juliaweb@egmont.no

 

Randi :D

2 kommentarer

Martine

28.12.2011 kl.02:30

Hei :) Visste ikke hvor jeg skulle skrive til dere for å si dette, så.. Men det jeg lurte på var om dere kanskje kunne ha en plakat av Austin Mahone i bladet en gang? Han kommer til å bli en stor stjerne en dag, :) !

Martine

28.12.2011 kl.10:54

Fininger!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits