Juleferie!

Hey!
Jeg kom hjem fra hyttetur i går ettermiddag. Jeg har hatt en strålende ferie med mange gode venner på hytta til en venninne. Der oppe er det mange andre på min egen alder, så jeg har virkelig kost meg. Jeg har hatt hytte der selv, men nå har vi solgt den og bygger ny i Sverige. Derfor var det ekstra koselig å være med alle sammen igjen, siden det nå blir lengre tid mellom hver gang. Vi har hatt noen bra dager i bakken, koselige filmkvelder og dager hvor vi bare har ligget hjemme å gjort ingenting. På grunn av stormen som mange av dere helt sikkert har hørt om har vi ikke hatt internett, og lysene har blinka litt. Derfor har det blitt dårlig med blogginnlegg fra min side, både her og på min egen blogg. Nå er jeg i hvert fall hjemme, og her er det nett. 

Jeg har forresten en skikkelig kleskrise her, og aner ikke hva jeg skal ha på meg i kveld. Klesskapet mitt er stappfult av ingenting å ha på. I kveld skal jeg spise middag med noen venninner, og se på raketter.

Hva skal dere i kveld? Og ikke minst, hva skal dere ha på dere? 

2 kommentarer

Helga Beate

31.12.2011 kl.15:49

Så kult! Ser veldig gøy ut ;)

mel- livet som psykisk syk

31.12.2011 kl.23:46

Skal ikke noe som helst, og har på meg joggebukse :-)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits