Hva slags vinterstil har du?

Jeg er dessverre ikke like glad i snø som Katharina. Jeg pakker meg inn i varme klær fra innerst til ytterst og kjefter på gåsehuden hver gang den hilser på. Sukk. Gleder meg til sommeren allerede!

Jeg tok testen "Hva slags vinterstil har du" og resultatet ble: Fargesterk: Du elsker å synes, og har ingenting i mot å stå i sentrum. Du liker å kle deg komfortabelt, men hater å se kjedelig ut! I garderoben din finnes det mange fargerike plagg, og du er ikke redd for å bruke dem!

Resultatet er ikke heeeelt sant, men mye stemmer. Ta testen og finn ut hvilken vinterstil du har - kult om du legger igjen resultatet her :)

Smask fra Simone

2 kommentarer

sparks på julia.no

16.01.2012 kl.19:57

Fargesterk: Du elsker å synes, og har ingenting i mot å stå i sentrum. Du liker å kle deg komfortabelt, men hater å se kjedelig ut! I garderoben din finnes det mange fargerike plagg, og du er ikke redd for å bruke dem!

Karoline

17.01.2012 kl.11:59

Jeg fikk også fargesterk :DD

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits