Snø!

Hey!
Jeg er på hytta med Frida i helga! Som jeg har blogget om tidligere, så elsker jeg snø og jeg har gledet meg masse til vintern. Derfor elsker jeg å være på hytta, for her er det masse snø! Vi har kost oss i bakken i hele dag, dessverre var det sykt kaldt så vi satt mye inne på kafeen. Vi passet heldigvis på å base litt i snøen da vi kom tilbake på hytta. Jeg prøver å nyte snøen i år siden jeg har tenkt å studere utenlands neste år og kanskje ikke får sett så mye til snøen! 

I kveld skal vi spise taco og spille spill med noen andre som har hytte her oppe. Håper dere får en strålende kveld alle sammen! Forresten går godteloven min ganske bra, jeg har ikke spist godteri men jeg tenker på sjokolade hele tiden! Det er spesielt vanskelig når jeg er her oppe...

Hva har dere gjort i dag? 

Kath :)

3 kommentarer

J a s i s

14.01.2012 kl.17:41

ikke noe spes egentlig.. bare chillet hjemme :)

Marielle

14.01.2012 kl.17:44

KOSELIG !! ♥

Jeg har bare vært hjemme, brent bål, hjolpet pappa og til slutt grillet pølser på bålet! :)

Martine

14.01.2012 kl.19:15

Flinka!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits