Kyssing!Få ord er vel så spennende som ordet "kyssing" - eller hva? :)

Mange av dere har spurt oss om vi ikke kan ha med flere "mitt første kyss"-historier i Julia-bladet. Vi trykker gjerne dette innimellom, men da er vi avhengige av at dere sender oss historiene.På Julia.no kan du nå sende inn din historie
, og samtidig bli med i trekningen av et knippe med leppepomader/lipgloss. Vi trekker fem vinnere som får premie, men alle bidrag som blir sendt inn kan komme på trykk i bladet, eller bli lagt ut på Julia.no.

Du kan også sende inn "ditt første kyss" på mail (juliaweb@egmont.no), men da blir du ikke med i selve konkurransen. ;) 

 

Randi :D

3 kommentarer

Gina

19.01.2012 kl.15:49

Hehe, har ikke fått mitt første kyss ;)

Venter på den rette!

Sofie <3

19.01.2012 kl.16:26

Hei.Kan dere snart ha en lip smacker konkurranse her på bloggen igjen?!!<3 Det hadde vært kult med konkurranser to ganger i uka<3:D!!!!!!!!!!!

Melinda

20.01.2012 kl.20:37

Mitt første kyss var da jeg gikk i førsteklasse. Jeg ble kjent med en gutt som het Alexander, han var ett eller to år eldre enn meg og vi bruke å leke sisten eller late som om vi var prins og prinsesse fra en serie vi likte så godt på tv, som forresten ikke går lenger nå :( Og jeg latet som om jeg besvimte som i serien og jeg lå på tribunen på skoleplana og han bøyde seg over meg og kysset meg for å vekke meg til live og så brukte han av og til å løfte meg som i serien, da prinsen hadde reddet prinsessen.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits