Konkurranse: Vinn sminke

Jezzz, fredag og helg! Og konkurransetid. En heldig vinner får med seg sminke fra vårlooken til IsaDora: to pastellfargede neglelakker, leppestift, to lipglosser med solfaktor 12 og to metalliske kajaler. For å være md i trekningen må dere fortelle oss hva som er det aller beste med våren.

Premien er levert av Isa Dora. Vi trekker vinneren på tirsdag. Lykke til!

PS. Les gjerne konkurransereglene våre.
PPS. Husk at det alltid er kule konkurranser på julia.no også - nå kan du vinne Venninnespillet.

:D

166 kommentarer

idabiieber

27.01.2012 kl.19:23

Det jeg liker best er at alle de FINE blomstene dukker opp og at det er tegn på en fin vår. Jeg fortjener kanskje ikke å vinne,Men jeg trenger noe nytt. jeg har ikke så mye å skrive om våren,men jeg liker også at løvetannen kommer frem og alle de nydelige blåklokkene og hvitveisen! Elsker dem,de er virkelig fine. Jeg liker våren veldig godt.

Men best sommeren :)

aod.blogg.no

27.01.2012 kl.19:25

Det aller beste med våren er vårmoten. Alle de fine tingene som kommer i butikken som man ikke kan motstå :)

sparks på julia.no

27.01.2012 kl.19:31

Det aller beste med våren er alt det som skjer!

Her er de "viktigste" punktene:

nr.1 er at man kan våkne av solskinn og fuglesang(det første vårtegnet), og ikke av den irriterende vekkerklokka, bare det får jo dagen til å bli bedre :)

nr.2 er at man ENDELIG kan finne fram vårklærne og jakkene, og slippe å fryse sånn i friminuttene, og kunne grave fram alle de kule klærne mine som bare venter på å bli brukt fra kommoden min, er jo også et vårtegn :)

nr.3, er at om man er skikkelig tøff og ingen pyse, kan man ta "årets første bad", eller gjøre sånn som meg, stikke stortåen nedi, og løpe opp på land, hehe c:

Og nr.4, som kanskje er det viktigste punktet:

Nemlig alle de nye CD'ene som kommer om våren, den jeg venter veldig på akkurat nå er Taylor Swift sin nye CD ;)

Åse - Jenta Bak Boka

27.01.2012 kl.19:31

Det beste med våren er at alt begynner å leve igjen. Trærne får blader, gresset blir grønt, blomstene vokser, sola skinner, snøen smelter og alt blir mye lysere på en måte. Til og med menneskene begynner å leve igjen. Alle begynner å være ute i hagen eller i byen etter å ha sittet inne i stua hele vinteren.

Renate

27.01.2012 kl.19:32

Det aller beste med våren er alle vår-klærne , de er så fine! Og så er det de att på vinteren , blir vertfall jeg GANSKE usosial. Gidder ikke være ute fordi det er så kaldt. På våren, bor jeg nesten ute med vennene mine.GANSKE DIGG ! Så er det ikke langt i fra sommeren helder ;-)

Ingrid

27.01.2012 kl.19:33

Det aller beste med våren er at det lysner og at det går mot sommer. Gresset og bladene blir grønne, noe jeg elsker! Liker vårmoten ekstra godt i år, fordi det er så mange farger :)

Silje

27.01.2012 kl.19:37

Det aller beste med våren er vel at du kan gå i litt "lettere" klær, du slipper stilogsen og at vårlukten kommer, det er litt rart å skrive det her men jeg synes våren lukter så godt. Liksom blomster,smeltet snø og varme.

Synne

27.01.2012 kl.19:38

Alt er bra med våren! Det begynner å bli varmt og man kan endelig ta fram vårklærne. Det er så deilig å se at det går fra å være vinter - til vår. Å se blomster spire,sola skinne osv! Love it!

Cammiiz

27.01.2012 kl.19:48

alt er bra med våren! om våren begynner man å ta fram de litt lettere klærne, og ikke gå i tjukke jakker og store, varme sko. Den vår lukten, og blomstene spire, snøen smelte og det blir varmere. elsker våren!

Mailén

27.01.2012 kl.19:49

Det aller beste med våren er at snøen smelter kommer ikke igjen på en lang... stund.

Ida Hildonen

27.01.2012 kl.19:56

Det beste med våren er at det begynner sakte men sikkert og gå mot sommer :)

Dreamy på Julia.no

27.01.2012 kl.19:56

Det aller aller beste med våren er 17.mai! Åh, jeg elsker det! Jeg bare elsker å gå med bunaden min og gå forbi slottet mens jeg vinker stolt til kongefamilien! <3

Jeg går på videregående nå, så vi har ikke det. Men jeg vurderer og bare bli med søsteren min! Jeg elsker virkelig 17.mai! Spesielt når det er sol, og man kan dra til slottsparken og sette seg ned med noen venninner og spise masse, masse is. I tillegg kan man se de fine blomstene som titter fram. Og jeg liker veldig godt at når jeg kommer hjem, så har mamma laget pannekaker! Pannerkaker med blåbærsyltetøy, nam nam!

Dette er den eneste dagen hvor jeg spiser mer enn to is!

Men så klart, hvis det regner er det ikke like mye stas for enkelte, mens for meg er det også bare herlig! Jeg pleier da å være hjemme med familien å spise masse god mat, og mamma tar fram isen og da spiser vi hjemme mens vi ser på tv!

Ellen Lakers Marie

27.01.2012 kl.19:59

Jeg syns våren er et av de beste årstidene. det er fordi at jeg har bursdag, hahah. Det er også at varmen begynner å komme tilbake og det er liksom aldri for varmt eller for kaldt på våren så jeg kan gå i nesten hva jeg vil :) Også er det det at jeg elsker å våkne om morningene på våren for når jeg ser ut av vinduet ser jeg at det drøpper fra trærne og på en måte ser at snøen blir mer og mer borte. Også kan det være at det er veldig mye salg i butikkene siden vinteren er over :P Alt er perfekt med våren egentlig :)

♥Ekstremjenta♥

27.01.2012 kl.19:59

det beste med våren er å kose seg, piknikk, golf, fotball, blomster koseseg med familie, shopping salg o vååren.!!!!!

våren er best ingen protest, den som står imot er en vårhater IDIOT

Nussepjusk på Julia.no

27.01.2012 kl.20:03

Det beste med våren er at blomstene begynner å spire, og da skjønner jeg at sommeren er rett rundt hjørne, da drar jeg og mamma på sommershopping, og jeg begynner å finne sommerklær. Jeg legger jo bort så mye fint som er sommerklær og når jeg vet at våren er her så finner jeg frem de beste sommerklærne, og dessuten så elsker jeg blomster, så når en blomst titter frem plukker jeg forsiktig opp med stilken og legger den på rommet i vann.

loredanaopp

27.01.2012 kl.20:03

det beste med våren er at det begynner sakte men sikkert å bli varmere, jeg kan finne fram sykkelen min og sykle lange fine turer. I tillegg spiller jeg fotball, så da kan jeg endelig få spille ute i det friske været! Gleder meg så til våren!

Kristina

27.01.2012 kl.20:12

Det beste med våren er når himmelen blir blå, gresset blir grønt, solen titter frem og jeg ENDELIG kan hive ut de posete boblejakkene og uggsene og bytte dem inn i skinnjakker, dongerijakker og lette klær! Ahhh... glede på jord :)))

Ingvild Salvesen

27.01.2012 kl.20:16

Det aller beste ned våren må være:

- Ikke måtte kle på seg masse klær

- Det er ikke lenge til sommeren

- Det blir varmere

- Det kommer blomster, blader på trærne og snøen forsvinner

- Være ute uten å måtte fryse

Silje ▲ kommenterer tilbake

27.01.2012 kl.20:17

Det beste med våren er at snøen smelter og temperaturen begynner og stige, du kan se på trærne og omgivelsene at det nærmer seg sommer! våren har en utrolig fin mote, og jeg er klar for at tiden skal komme nå snart, og håper den er rett rundt neste sving. Det at temperaturen stiger er en ting, men når det skjer blir det naturligvis herlige sølepytter overalt som du kan oppe i på din vei, i de flotteste gummistøvler. kjenner jeg gleder meg alt nå!

miaa #

27.01.2012 kl.20:17

Det aller beste med våren er at vinteren har kommet bort, og det går fremmover til litt varmere strøk. Liker ikke vinteren så særlig, selv om det er kjempefint! :) det er bare den hersens kulda jeg ikke tåler .....

Emiliemoii på julia.no

27.01.2012 kl.20:35

Det beste med våren er at det begynner å bli varmere, og det er så fint ute!! Gresset begynner å bli grønt og de fine bladene som kommer på trærene!! :)

Og da noen blomster kommer ut rett utenfor vinduet mitt!<3

Heeerlig!

Solveig

27.01.2012 kl.20:40

jeg liker best å gå med de nye ballerina skoene mine uten på tørr asfalt, skjenne vinden leke med håret mitt mens jeg går til skolen UTEN jakke! :D Jeg kan bare gå og synge sammen med fuglene og se på alle de fine blomstene som er ute! <3 dessuten elsker jeg alle vår klær og farger, de er så lette og friske, og jeg blir bare glad av våren og alt den bringer! Dessuten har jeg bursdag om våren, jeeey! <3

27.01.2012 kl.20:44

Det aller beste med våren er å se snøen smelte og sommeren komme skritt for skritt, det å se den første hestehiven komme å skryte til mor og far er noe som aldri blir gammelt!

Det beste med våren er at året starter på nytt og alt det fine med norge kommer fram!

Synne

27.01.2012 kl.20:45

OOOOOps, glemte navn over :P

Christina

27.01.2012 kl.20:48

Det aller beste med Våren er at alt kommer til liv!

Alle fargene, blmstene, gresset!

All snøen som bli borte og vi får se de herlig løv trærne!

Det aller beste med våren er faktisk lukten!

Jeg elsker lukten av vår!

Det er så frisk og herlig lukt som gjør at dy føler deg fri, du føler deg fri som er fulg!

Den følsen er god hvis du har hatt mye og tenke på i vinter!

Etterhvert kommer hestehoven og deretter kommer sommeren med stormskritt!

Håper dette var godt nok!

Jeg vil vinne!

Hihi, håper jeg vinner klem Christina !

amalieBI

27.01.2012 kl.20:49

Det aller beste med våren er når du kan se snøen smelte og det grønne komme frem. Og kan begynne å dyrke ting i kjøkken hagen igjen <3 gleder meg sånn til det.

Jeg bare elsker de små snøklokkene som titter frem og alle blomstene og de lukter så godt. Gå lange turer i skogen uten å fryse. Høre bekken begynne å sildre mer og mer. <3Våren er så elsk <3<3

Stine Sweet

27.01.2012 kl.20:50

Det aller beste med våren er at du kan ta fram de kule vårskoene/klærne dine og du kan forbedre deg på at nå kommer snart sommeren og du har noe å se fram til :)

Dacke

27.01.2012 kl.21:01

Det aller beste med våren er de vakre fargene på naturen. Det begynner også å bli ganske varmt da. Derfor kan jeg ha på meg mindre klær. Så slipper jeg å ha på meg så mye ull. Der er også deilig å være ute når det er sol nesten hele tiden. Håper det blir mye sol i vår da:)

Julia_95 på Julia.no

27.01.2012 kl.21:06

Jeg gleder meg kjempe mye til våren, at jeg klarer nesten ikke å vente!

Det aller beste med våren er at snøen har smeltet slik at man ikke trenger å ha på seg så mye klær, fuglene begynner å kvitre, blomstene dukker opp, det er ikke så lenge til sommeren og at man kan ta på seg favoritt Converse-ene man har.

Julie

27.01.2012 kl.21:07

Det beste med våren må være påsken. Påsken er så herlig! Påskeegg, påskeegg i lillakartong. Og når solen stråler på påskaften, kanskje en fin hyttetur på fjellet.

Vilde

27.01.2012 kl.21:09

Det beste med våren er:

At snøen smelter, og det blir varmere, man venter på sommerferien, og gleder seg. Man kan være ute, uten og ta på seg for mye klær.

E-post: vildebr@live.no

Marielle

27.01.2012 kl.21:12

Det blir mye mildere ute. Skiturer i litt råtten snø, nyte vårsolen med en deilig appelsin og litt kvikk lunsj og få farge i kinnene. Du kan finne frem HUNTER støvlene dine, ta på en tynnere jakke enn den digre dunjakka di og gå ute uten lue. Det er absolutt det beste med våren!

Helena

27.01.2012 kl.21:16

Det er å se snøen smelte. Dra på shopping med mamma og kjøpe sommerklær. Ta masse bilder av blomster. Planlegge sommerferien. Kveldene blir lengre. Også er det jo ikke så enge til jeg begynner på Ungdomskolen <3

- HENOME på Julia.no

Lea

27.01.2012 kl.21:17

Det aller beste med våren er å se snøen smelte mens fuglene kvitrer. Kjenne at solen blir varmere for hver dag som går og at jeg kan legge vekk vinterjakke og sko, og heller grave frem tynne jakker ha på meg fine fargerikeklær. Dette er noe av det beste med våren, men det aller beste er hvor glad man blir! Våren er så vakker når alt det grønne kommer frem igjen!

Signe Petrohai Pedersen

27.01.2012 kl.21:18

Det beste med våren er at så mange av vennene mine har bursdag!

Det er 4/5 av mine nærmeste venner som har bursdag på våren og da blir det mange koselige bursdager, og jeg elsker å gi bort gaver, så det er perfekt for meg!

email: signepetrohai@gmail.com

Aayat

27.01.2012 kl.21:26

Det beste med vårenen er å våkne med sol i øynene sine,lukte lukten av gress,blomster og varme.Slippe å gå med masse klær og vente på 17 mai.Jeg har laget et dikt jeg! LETTERE Å FOKTARE MED DIKT!

dikt ( LAGET AV MEG,SÅ IKKE KOPIER DETTE)

våren kommer med sol og Skinn

ikke mere vintervind

ta av bobblejakka nå

ta på kjole fra topp til tå

se på snøen smelte nå

blomtene gror store og små

gresse kommer grønt og blid

ikke mere vinter sti

Christine :)

27.01.2012 kl.21:38

Det aller beste med våren må være at varmen begynner å komme igjen, og det er rett og slett vakkert når de første blomstene blomstrer! Jeg ELSKER våren!!!! <3

Camilla

27.01.2012 kl.21:38

Jeg føler at våren faktisk er den tiden jeg kan være unik og leke meg med masse forskjellige farger, og det er herlig! Om våren kan jeg også gå med hva jeg vil og blande alt mulig! Ingen har noe i mot det, fordi nesten alle gjør det selv.

Jeg elsker spessielt at det begynner sakte men sikkert og vokse nyyydelige blomster rundt om kring! Våkne til fuglekvitring og dagslys! Om vinteren våkner du jo til mørke natten! Og det er 17.mai og påske !

Jeg skal faktisk til London i påsken så da kunne disse nydelige vårfargene komme godt til!

ELSKER JENTEREDAKSJONEN! <3

Maria gulbrandsen

27.01.2012 kl.21:41

Det beste med våren er at det sakte, men sikkert blir varmere. Snøen begynner å smelte og man må ta fram støvlene. Fuglene kommer og kvittrer og blomstene begynner å titte fram:) Det beste med våren er rett og slett at det er starten på sommeren:)

maria.mg@online.no

Ingebjørg

27.01.2012 kl.21:43

Lukten av varm, våt asfalt. Da er det vår, da :) ihynne@msn.com

Helga Beate

27.01.2012 kl.21:46

Det aller beste med våren er at det alltid kommer så fin, fargerik vårmote! Jeg elsker å ta turen til butikker, og bare se på de fine fargene på alle vårplaggene. Man trenger jo ikke kjøpe noe, bare å se på klærne gjør meg glad!

Helgabeate@hotmail.com

Sigrid Sjåvik

27.01.2012 kl.21:46

Det beste med våren er de nydelige blomstene som dukker opp av den kalde bakken, den vidunderlige lukten av vår og varmen som kommer snikende på. Fulene som kvitrer og det at man kan begynne sakte men sikkert å gå lettere kledd. Man kan ta av seg ullundertøyet, luene og vottene. Hvitveisen oppi skogen titter fram, mens du kan nyte vårluften med en tur sammen med din kjære eller hunden, som jeg gjør da :)

sigriddetemeg_97@hotmail.com

iwriteit- I write, You read.

27.01.2012 kl.21:54

Det beste med våren er at du kan legge vekk den tjukke vinterjakka og de våte vinterskoene. Du kan gå med lette klær, og blomstene som gror opp gjør det bare mye bedre! Det er så deilig å se at snøen smelter. Som dere kanksje skjønner er jeg veldig fan at sommer, ikke vinter.. Og man kan være lenger ute med venner, fordi det blir ikke så mørkt og trist!

Marteq98

27.01.2012 kl.21:58

Det aller beste jeg vet om våren er alle de fine fargene, og tanken på at sommeren er på vei! Snøen forsvinner, varmen kommer og man slepper alle de laga med klær for å ikke fryse ihjel. Jeg liker at fuglene kvitrer når man står opp om morgenen med knall blå himmel og sterk sol ! :))

Marthe_nr_1@hotmail.com

Fin blogg by the way ;)

Victoria

27.01.2012 kl.21:59

Det beste med våren er egentli at snøen blir borte og at det kommer mange fine vårklær :)( vis jeg hadde vunnet hadde jeg delt premien med min bestevennine, hun hadde vert så glad jeg ga henne noe ssiden jeg gir hun gir meg ofte mange små gaver og sånt<3 ) det er verdens bestevenninne ass :)

Karolin3

27.01.2012 kl.22:02

Hei jenter! :)

Det jeg elsker aller mest med våren er at det blomstrer opp fra bakken, snøen har smelta, man slipper å ha på /av seg tjukke, tunge jakker når man skal ut eller inn, og at alt er lyst og fint ute! Det blir også mye lettere å komme seg rundt omkring når man kan bruke sykkel og slippe å fryse... Brr! Også kan man tenke på at det ikke er så alt for lenge til det er sommerferie :D

- Karolin3 på www.julia.no

J o h a n n e

27.01.2012 kl.22:23

Det jeg liker aller best med våren er at verden endelig begynner å leve igjen!

Pria:P

27.01.2012 kl.22:29

Det jeg liker best med våren er at det begynner å bli grønt igjen. Blomstene begynner å gro, man trenger ikke å ha på seg store jakker, det er ett tegn på at sommeren ikke er så langt unna.

Jeg elsker også når man kan skryte av at man har sett årets første hestehov!

Det blir mye mer liv!

mathildo

27.01.2012 kl.22:34

Det beste med våren er at man slipper å ta på seg fullt vinterutstyr for å ta seg en tur bort til postkassen 20 meter borte fra huset. Så begynner det å komme nydelig farger rundt om kring på trærne og blomster :) Jeg blir alltid i bedre humør når våren kommer!

sofiepie på julia.no

27.01.2012 kl.22:38

Det beste med våren er at det er varmere enn på vinteren. man kan bruke lettere klær og man slipper og dette og slå seg på isen som på vinteren ;D Trærne og blomstrene begynner og blomstre og det virker som verden begynner og vokne til livet etter vinteren. Jeg elsker og vekket en vår morgen av fulgesang. Den beste måten og vokne på :D Og om våren er det heldigvist ingen tentamener på skolen. Og mindre lekser. Og når det er vår er det ikke så lenge til den deilige varme sommeren og sommerferien <3 gleder meg allerede :)

elsker julia.no og jenteredaksjonen.blogg.no :D

Sofie <3

27.01.2012 kl.22:55

Hei! Det beste med våren er at jeg nesten har bursdag på våren! Og at det begynner og komme blomster,og blader på trærne <3 og at varmen begynner og komme!<3 Jeg ELSKER JENTEREDAKSJONEN!! Det er den beste bloggen jeg vet om, også Julia da!!!!!!!!!!<3

katta

27.01.2012 kl.23:09

det beste med våren er at solen er oppe bare lengre og lengre

Julia

27.01.2012 kl.23:16

Det aller beste med våren er fargene, synes jeg. På motefronten blir alt bare mer og mer fargerikt, og det samme skjer på sminke-og neglelakk-fronten. Vi kommer oss ut av vintermørket og inn i vårlyset:)

Synne <3

27.01.2012 kl.23:18

Det beste med våren er de kule fargene og at solen er lengre oppe :-)

Ida

27.01.2012 kl.23:21

Det jeg liker best ved våren er at været blir varmere, snøen smelter og kanskje de første hestehovene spretter opp:) Jeg elsker de første blomstene som kommer, for de er alltid så fine med en gang! Også gleder jeg meg så klart til å legge bort vintertøyet!:D

helene seim

27.01.2012 kl.23:35

Vet du hva det beste med våren er? At det er lyst langt ut på døgnet, så dagen ikke blir mørk og trist! Det er det aller beste med hele våren! Lyst lengre om kveldene, og lysere om morningene. Årh, herlige jesus! <3

Vilde

28.01.2012 kl.08:07

Det beste med våren er at det går mot sommer. Varmere i været, trekkfuglene kommer tilbake og markblomster! Og på slutten av våren er det 17. mai. Jeg elsker våren!!

Ylva

28.01.2012 kl.08:41

Det som er best med våren er alle de fine og god-luktende blomstene som kommer opp. Hestehov, hvitveis,blåveis og blåklokker:) Våren lukter veldig godt<3

malin.

28.01.2012 kl.08:41

Hei :)

Det beste med våren må være at noen blomster kommer med sine farger, det blir varmere og det lukter godt ute :D<3

Malene12

28.01.2012 kl.08:53

Jeg liker best de fine fargene på blomstene,alle de kule klæra og vår moten,men mest av alt liker jeg å være med min beste venn, om våren pleier vi og gå turer i skogen og lage hytter.

Hilsen julia fan :-)

PS: Lisa dora er favoritt merke mitt

Mathilde

28.01.2012 kl.08:53

Det beste med våren er vårmoten! Jeg klarer aldri å motstå den! :-D

Malene12

28.01.2012 kl.09:00

Det aller beste med våren er alt det som skjer!

Her er de "viktigste" punktene:

nr.1 er at man kan våkne av solskinn og fuglesang(det første vårtegnet), og ikke av den irriterende vekkerklokka, bare det får jo dagen til å bli bedre :)

nr.2 er at man ENDELIG kan finne fram vårklærne og jakkene, og slippe å fryse sånn i friminuttene, og kunne grave fram alle de kule klærne mine som bare venter på å bli brukt fra kommoden min, er jo også et vårtegn :)

nr.3, er at om man er skikkelig tøff og ingen pyse, kan man ta "årets første bad", eller gjøre sånn som meg, stikke stortåen nedi, og løpe opp på land, hehe c:

Hilsen meg :-) (håper jeg vinner)

Oda

28.01.2012 kl.09:48

det beste med våren er vårmoten, alle klærne i butikk vinduene, at det kommer blader på trærne og at det nærmer seg sommer ! <3 i tilleg begynner fuglene å synge, hvor fint er ikke det ?!

birtii

28.01.2012 kl.10:08

Det beste er at det kommer nye klær med farger som er veldig søte<3 Det nærmer seg sommer og temperaturen stiger slik at vi ikke trenger jakke :D Blomstene begynner og spire og det kommer fine grønne blader på trærne og da blir det mye finere ute og så kan vi ta masse bilder som vi har minne av i lang tid :))

Astriia

28.01.2012 kl.10:10

Det beste med våren er alle plantene som får farge igjen, pluss at man får gå med kule høstklær. Og det er masse nytt i butikkene:) Og det er ikke så kaldt men ikke så varmt heller, en perfekt temperatur<3

simi på julia.no

28.01.2012 kl.10:13

Det jeg liker best med våren er når blomstene begynner og blomstre,fuglene synger og det og kunne være lenge ute utenatt det blir mørkt.Ligge i blomster og lyng og bare se på himmelen og skyene som er formet som alt mulig nesten! Det blir varmere og varmere og man kan begynne og bruke kjoler ute og shorts uten og fryse. Det beste er at nesten vær gang her jeg bor er det mange elger og rådyr,så det skal ikke mye til før man ser et.Dem er så pene og se på. :) Spessielt elge kalven er utrolig pene når du ser dem løper over blomster engen etter hverandre og leker! :) Det her er noe av det jeg liker best med våren!

Jessica

28.01.2012 kl.10:22

Jeg liker best våren fordi da pleier det å komme så masse fine ting på wow! Jeg så på bloggen dems, og dem kommer til å få mange fine ting, for jeg så bilder av det! kanskje det matcher med den sminken?

Madeleine

28.01.2012 kl.10:24

Det beste med våren er at det blir mye varmere, du kan være lenge ute med venner og ha det gøy utenatt det blir mørkt:)

sarah

28.01.2012 kl.10:53

jeg ELSKER våren, for da har jeg bursdag og det liksom ikke altfor varm og ikke altfor kaldt, men akkuratt passe tempratur!!

Emilia

28.01.2012 kl.11:06

Det beste jeg liker med våren er at det skjer så mye fint.Vi feirer påske og får godteri og gaver, har ferie og det er jo selfølgelig deilig, aprilsnarr er favorittdagen min, så kommer bursdagen til lillebroren min hvor vi pleier å dra på ferie, 17.mai og toget er en av de beste tingene jeg vet om, tivoli og sirkus kommer til byen, vi er mye ute med klassen. Fantastisk! I tillegg til alt det morsomme som vi gjør, er det passe varmt og blomster kommer fram, det begynner å bli grønnere. Jeg elsker å være ute på våren, fordi det lukter så annerledes. Så gleder jeg meg til alle de vår kleskolleksjonene da, kjempe fine klær. Vår er rett og slett herlig :)

Ingvild

28.01.2012 kl.11:13

Åh, våren! Hvor skal jeg starte? Det å høre fuglene kvitre og synge utenfor vinduet når du våkner, solen som skinner, de aller første vårblomstene som kikker opp fra snøen. Lukten av tørr asfalt og lysegrønt gress! Det er som om verden endelig våkner igjen! Hver vår føler jeg at jeg våkner til live igjen. Jeg blir meg selv igjen. Jeg har litt tendenser til vinterdepresjon, og når dagene endelig blir lengre og våren begynner å komme blir jeg alltid så glad! Åh, som jeg gleder meg til våren nå! :D

PS. Superdupert at det er Isa Dora-produkter dere gir bort! De tester nemlig ikke på dyr, i motsetning til f eks Loreal, Max Factor og Maybelline :)

Linn Sofie

28.01.2012 kl.11:29

Solen skinner på vinduskarmen, mens fuglene samles i trekronene og kvitrer lykkelig. Jeg elsker virkelig våren! Solen titter fram fra det tette skylaget, mens blomstrene strekker seg langstrakt fra den smeltende sneen. Jeg kan ikke beskrive hvor fint det er å våkne på morgenen av solstråler som treffer ansiktet mitt! Og sommeren er på vei, hva kan bli bedre? Det er også sesongen der det er mest morsomt og ha fotodag med venninnene mine. Vi kan ta bilder av hverandre og lyset blir så fint! Ah, nå har jeg så lyst på vår!

PS: Vinterdagene kan bli lange og kalde, og det er veldig kult av dere og ha slike konkurranser for å lysne på humøret! Isa Dora er også en av mine favorittmerker, de tester ikke på dyr og har gode rimelige produkter :-)

Bente S.

28.01.2012 kl.11:51

Våren er herlig ! Elsker når ALT våkner til liv igjen <3

maria

28.01.2012 kl.11:51

Det jeg liker aller best med våren er å slippe å gå i tjukke klær som tykke jakker, skjerf, votter, luer og strikkegensere! Og tanken på at sommeren er rett rundt hjørne, gjør det bare bedre!

mariang95@hotmail.com

Camilla Aasheim

28.01.2012 kl.12:18

Det beste med våren er at det endelig blir litt varmt igjen og man kan være uten å kle på seg mange lag med klær. Elsker å gå rundt i skogen der løvet spretter og blåveisen titter frem. :)

Ane

28.01.2012 kl.12:18

Det jeg liker aller best med våren er de nydelig fargene som dukker opp etter en kald og lang vinter. Fuglene begynner å synge igjen og man kan endelig ta på seg lette klær og tynnere sko :-)

Ane Iversen, ane_f_@hotmail.no

Åmlandsnes

4770 Høvåg

iLove på Julia.no

28.01.2012 kl.12:42

Det aller beste med våren er at mange av vennene mine har bursdag, og da er finnes det mange grunner for å feire med dem! Det er alltid koselig å kjøpe og gi bort gavene, og se vennene sine bli glade for gavene, spise god mat som taco og kake, prate og ha det hyggelig på bursdagene. Men det aller beste er å få tilbringe tid med dem man er glad i.

marie b

28.01.2012 kl.13:00

at da skal båten på vannet, ingen ting slår en varm norsk sommerdag i fjorden med bading i sjøen, solkremlukt,reker og blåskjell(nam,nam)

Så vakkert det er i norge :)

Tuva

28.01.2012 kl.13:20

det beste med denne våren er at jeg skal konfirmere meg, og det gleder meg veldig til! Da kommer hele familien, og det er så viktig å bruke litt tid med familien, siden man ikke får tid til det til vanlig, siden tiden ikke strekker til! :)

tuva.facebook@hotmail.com

sissel johansen

28.01.2012 kl.13:31

Det beste jeg vet med våren som kommer,

det er at det endelig nærmer seg sommer!

Jeg slipper å pakke meg inn i klær,

men kan rusle i gresset med bare tær..

Se blomstene gro og gresset blir grønt,

og føle at livet bare er skjønt..

Og hvis jeg i tillegg litt sminke kan vinne, blir jeg en veldig lykkelig kvinne!!

Thea

28.01.2012 kl.13:35

Det beste med våren er når alt begynner å bli grønnt, når fuglene kommer tilbake og begynner å synge. Det beste er når isen på veiene forsvinner og sola endelig titter fram å ser vår grønne, nydelige verden fylt med fuglesang.

Sanni

28.01.2012 kl.13:43

Det å våkne opp til vakker fuglesang. Det å føle solen varme på ryggen. Det å pakke frem den etterlengtede vårkjolen .. det er det som gjør våren så bra.

Maria

28.01.2012 kl.13:54

Det beste med våren er at det ikke er så kalt lenger! At man kan snart begynne å gå i shorts å kle seg litt freshere og kunne å gå i converse! Jeg liker å ligge å lese en bok, mens sola varmer meg og at brunfarger titter frem!

Abc

28.01.2012 kl.13:55

Det å se asfalten dukke fram, kjenne lukten av våt jord, pakke ned vinterklærne, henge opp lette gardiner i vinduet, se hestehoven komme fram i grøftekanten, kjenne solen varme i ansiktet, kjenne energien boble. Jeg elsker våren!

Hege Bøe

28.01.2012 kl.14:04

Det beste med våren er at det blir lysere, varmere og luften blir friskere

Line Strandli

28.01.2012 kl.15:07

Det beste med våren er når jeg hører fuglene kvitre om morgenen. Snøen smelter og den blåveisen kommer dukker opp. Solen skinner og det er bare helt herlig :-)

Desiree

28.01.2012 kl.15:17

Jeg liker egentelig ALT! Masse fine blomster, å så blir det varmere! :D JIPPI. Som sagt så liker jeg ALT med våren!

Ingis

28.01.2012 kl.15:24

Det beste med våren er når blomstene begynner å komme og snøen smelter. Våren lukter så friskt og lett og alle fuglene kommer tilbake.Så er det også koselig når fugler bygger reder i taket, for de gjør det rett over vinduet mitt, så det første jeg hører når jeg står opp er fuglekvitter (og fuglebæsj på vinduet :P) :) Man kan ta av seg 3 av de 8 lagene med tøy og begynne å se fremover mot sommeren, og kanskje man tar et vårskrik à la Ronja Røverdatter? :)

hanne bieber

28.01.2012 kl.15:24

Det beste er at det begynner å bli varmere og snøen forsvinner! Og da kan man endelig slippe å ta på seg alle de tunge vinterklærne, og heller kjøpe fiiiine vårjakker :)

Har sykt lyst til å vinne!!

Anita Halvorsrød

28.01.2012 kl.15:32

Det beste med våren er at det er som om verden våkner opp på ny...

Man er glad og forventningsfull og det er en nydelig lukt i lufta. Alt spirer og gror og det føles som at alt er mulig og at man har fått en ny start. :)

charmo

28.01.2012 kl.16:06

Det aller beste med våren er alle de fine fargene. Det blir varmere i været og man trenger nødvendigvis ikke å gå med de største dunjakkene i hele verden for å holde varmen. Ofte blir det sånn dis, og da er det kjempefint å ta masse fine vårbilder med vanndråper og fuktighet i luften. Det er også lysere ute på morgenen og kvelden da, og da er det faktisk bedre å stå opp på morgenen, for da er det ikke svart og tungt!

Tora

28.01.2012 kl.16:34

Det beste med våren må nok være den nydelige lukten som tyder på at nå, nå er det ikke lenge til sommer! <3

PS. Toramerete på julia.no

tora-mb@online.no

Sol

28.01.2012 kl.16:53

Det aller beste med våren, må være når fuglene begynner å synge, når det er grønt gress, når det er passelig temperatur ute, og alt blir lyst og koselig. Pluss at jeg elsker de nydelige vårfargene. Jeg elsker våren ! Det er en helt fantastisk årstid ♥

TheRemixStar på julia.no

28.01.2012 kl.17:06

Det aller beste med våren, er at sommeren er på vei og at jeg har bursdag! Når våren kommer, begynner snøen å smelte, trærne kler på seg og solen titter fram. I April har jeg også bursdag, som er koselig. Jeg elsker våren, fordi de nye og søte trendene kommer og man kan føle at kulden begynner å gå og varmen kommer! Vår er en super årstid, synes nå jeg!:)

Cindy

28.01.2012 kl.17:09

At fuglene kommer tilbake!!

Sola skinner om morningen!!!

Blomstene kommer!!

Den fine blå fargen på himmelen!!

Ikke mere vinter klær på meg :)

Og litt sommer er det og? ;)

Og jeg elsker vårfargene nydelige farger spørr du meg :)

også gleder jeg meg på til vårmoten <3

Cindy-99@live.no

Lovleystar

28.01.2012 kl.17:49

Det beste med våren er vi trenger ikke å ha på oss så varme klær eller vanlig som på sommeren vi kan liksom ha en blanding av de to og om våren er det mer mote / vår mote <3 :-)

Serlig på julia.no.

Musikk-elsker på Julia.no

28.01.2012 kl.17:51

Det aller beste med våren må vel være vårmoten og all kjærligheten<3

Da er det så man bare har lyst til å hoppe i shortsen med en gang, da blir det mye shopping og nye klær<3

Også er det da veldig mange forelsker seg, det er søtt å se alle folka som holder hender, osv :3 <3 Bare elsker det<333

Lovleystar

28.01.2012 kl.17:52

Det beste med våren er vi trenger ikke å ha på oss så varme klær eller vanlig som på sommeren vi kan liksom ha en blanding av de to og om våren er det mer mote/ vår mote. Serlig på julia.no

Horse_love på julia

28.01.2012 kl.18:04

det beste med våren er alt !

at fuglene kvitrer på trærne, snøen smelter og det begynner å bli varmere, vi ikke trenger å bruke så mye klær som vinteren , Det beste med at våren kommer er at man blir brun og at jeg ikke ser ut som en snømann :) hehe

klemz horse_love på julia.no

imango på julia

28.01.2012 kl.18:10

Det beste med våren er at det blir lysere,blomster er kommet fram, du kan finne fram sommer/vår klærene og selfølgelig ikke lenge til sommerferien!

Janne Kari Viken

28.01.2012 kl.18:25

Det beste med våren er de deilige duftene og at d ikke lenger er like mørkt og guffsete ute!:)

Sonja

28.01.2012 kl.18:38

Jeg er ikke så glad i våren, jeg. Er allergisk så hele våren går til sykdom, helt forferdelig da våren er så grønn og frodig;(

Lea

28.01.2012 kl.18:39

Det beste med våren er å se fuglene kommer tilbake, blomsterknopper kommer opp fra bakken, sola kommer og varmer og dagene blir lengre.

Hanne M

28.01.2012 kl.18:40

Lukten, vår klærne, bare bakker, sol, hestehov. Glade mennesker :)

Emilie: )

28.01.2012 kl.19:23

Det aller beste med våren er at det er et tegn på at det snart er sommer <3

Victoria

28.01.2012 kl.19:28

Det beste med vår er vell alt :) men vis jeg hadde vunnet hadde jeg gitt premien til min beste vennine hun ønsker seg akkurat de sminkene som er med i konkurransen så skulle ønske jeg kunne gi det til hun ( gleder meg til og se hvor glad hun blir om jeg hadde vunnet )

Nikita :)

28.01.2012 kl.19:36

Det aller beste med våren er at snøen er begynner å bli borte, det blir varmere og nærmer seg den etterlengtede sommeren og man slipper å gå med bobledress, hehe :) Jeg synes våren er en herlig tid, jeg har veldig mange gode minner fra våren med søte gutter, herlige venner og verdens beste familie :) Lykketil alle sammen, hilsen Nikita :)

PS: Super fin premie :)

28.01.2012 kl.19:55

Ganske tradisjonelt egentlig, men det beste med våren er at alt begynner å våkne til live igjen. Deriblandt oss, eller meg. På vinteren sitter jeg mye inne, er alltid vanvittig trøtt og sliten etter en skoledag og orker ikke å dra ut. Humøret synker! På våren blir skyter humøret opp til topps igjen og alle er egentlig glade! Været og lyset gjør at alt blir mye mer morsomt og livlig! Våren gir en helt unik energi og glede!

guppigupp@hotmail.no

Hege Anita

28.01.2012 kl.20:09

Litt varmere, blomster som kikker frem, lysere kvelder.

sorgenfri2#hotmail.com

Fanny

28.01.2012 kl.20:27

All den kule moten som kommer i butikken xP

MetteK

28.01.2012 kl.20:27

Lukten av nytt liv:) Ta på seg joggeskoa og gå en lang tur uten å være redd for å falle:) Sette seg i solkroken og la sola varme ansiktet igjen:) Selv om alle årstidene har sin sjarm, er våren min tid:)

Tahira

28.01.2012 kl.20:52

Liker best varmt vær, blomster & vårmoten :) Gleder meg :D Tahira_33@hotmail.com

Veslemøy

28.01.2012 kl.21:47

Det beste med våren er den årlige dagsturen med Mamma. Da er det bare vi to på en jente-tur i en storby, med shopping og kos :) Vi kan sette oss ned på en café og se ut på folk og bare snakke om jenteting. Det er også utrolig kos å bare se et annet sted en Norge og bare gå rundt i vårsolen, som er så deilig :D Kommer alltid hjem med masse nytt fra de turene, vi tar de alltid bevisst på en skoledag så det er herlig å få fri en dag <3

I år skal vi til Berlin, og jeg gleder meg så utrolig myee!

Klem og kos fra Veslemøy<3

Lotte

28.01.2012 kl.21:53

Det helt klart beste er at man blir bruun og snøen smelter for selv er jeg en sommerperson og liker IKKE vinter!

Lotte1999@live.no

Gerd Sp.

28.01.2012 kl.21:57

Det blir varmere i været, bladene kommer på trærne, fuglene kvitrer mye og ferien starter snart da.

Mina

28.01.2012 kl.22:13

Det jeg liker best med våren, er at snøen smelter, det dukker opp blomster og trærne får blader igjen. Og at det blir varmere og varmere og det går gradvis mot sommer :)

AES

28.01.2012 kl.22:18

Annelin_e.s@hotmail.com

Det aller beste med våren er blomstrene og trærne. I tillegg har jeg bursdag på våren, så det er noe av det jeg gler meg mest til om våren. I år skal jeg også konfirmeres, så det er enda en ting som er bra med våren :)

andreapia123 på Julia.no

28.01.2012 kl.22:18

Det aller beste med våren er alt.

Alt begynner liksom å leve igjen. Sløve vinterfluer begynner å summe og fly omkring, fra bakken kommer små hestehover, blåklokker og løvetann til syne, fuglene kvitrer om morgenen og solstrålene treffer ansiktet mitt som en erstatning for vekkeklokka, og alt blir mye lysere. Siden jeg bor i Finnmark er det mørketid om vinteren og da er det fort gjort å bli litt sløv og deppa siden man ikke ser en flik av sola, så når sola kommer tilbake og stråler på sitt sterkeste blir alle så glad og opplagt. Trærne får plutselig nytt liv igjen og temperaturen stiger så man kan ta fram dongerijakka og rydde bort boblejakka, boblebuksa, ullgenseren og ullundertøyet. Og ikke minst vårmoten, butikkene bugner av klær og nyheter. Det er en nesten en ubeskrivelig følelse og la sola skinne i fjeset og ta en lang gåtur og bare nyte omgivelsene. Jeg blir stappa full av sprudlende energi og livslyst om våren. Det gule gresset blir grønnt og lukter himmelsk, alt i naturen blir grønnt og friskt. Alle begynner å kle seg med farger og lærerne blir på en måte venligere og mer positiv om våren.

Snøen smelter og man begynner og se fram mot sommeren, kanskje man til og med kaprer drømmegutten? Påska er jo også på vei og da er det ekstra koselig å ta en skitur med venner når sola varmer kroppen og det blir plussgrader. Eller kanskje bare legge seg i gresset med en venn og absorvere brunfargen mens man ser opp på skyene og fantaserer om hva det kan ligne på. Solbrillene blir tatt i bruk igjen og føttene som er blitt klemt i ullsokker og vintersko får luft og får være i behagelige tøysko. Det er det jeg synes er best om våren, selvfølgelig er det mere men det er det ALLER beste med våren.

Katharina

28.01.2012 kl.22:19

Endelig å kunne gå med skinnjakken min! Fikk den til jul og den er fra topshop! Har allerede funnet fram flere outfits den passer til, men nå venter jeg bare på de rette temperaturene!!!

Andrine

28.01.2012 kl.22:47

Det er egentli umulig å seie,siden våren er jo alt.Bursdagen min,vår moten,litt varmere.Men som ei sa i stad e alt med våren bra.Det å gå rundt i vår farger,sminker å nyte våren så lenge den varer.!I<3vår!

Marielle

28.01.2012 kl.22:51

Det aller beste med våren er å se blomstene blomstre, gresset bli grønnere, man kan begynne å bruke friske farger i klærne og været da! Jeg blir veldig glad av våren, den er så vakker <3

AINA OG INGRID

28.01.2012 kl.23:04

Det beste med våren må helt klart være å se snøen langsomt smelte av den herlige sola som titter fram, og dermed se søte små blomster blomstre. Og selvfølgelig legge vekk alle tykke jakker og heller nyte vårsolen. :-)

- aina

twilightgirl4

28.01.2012 kl.23:20

Det beste med våren er at etter en lang og kald vinter, kan man endelig ta av noen lag med boblejakker, stilongs og votter, og gå rundt i litt lettere klær. Snøen smelter og blomstene kommer frem og blomstrer nydeligere enn noen gang. Solen er oppe i flere timer og humøret blir bedre. I tillegg har jeg bursdag om våren. Selv om jeg er allergisk er det herlig å se knoppene på trærne.

Fant et fint dikt på google på engelsk om våren:

A sense of warmth is tapping at the door;

And hope, a feeling out from distant lore

? Or so it seems ? clears the deep refrain!

Emerging youth: a dormant lea awakes.

The raging colour, singing loud, partakes

In annual birth ? spring is born again!

A zest anew for nascent life

Begins in floral train:

Carriage one: a snowdropp thrill;

Carriage two: the crocus;

Number three, a daffodil ? dancing,

Drawing focus ? as she would,

Attention seeker!

How I love our spring:

The bold and sleeker feel I get,

An inner glow, a ring!

I?ve paid the winter?s chilly debt, so

Now upon the wing!

Julie♥

28.01.2012 kl.23:51

Jeg er spessielt glad i våren!

Fordi det er så mange fine farger,blomstrer og masse fint!

Trærne begynner å få kjempefin farger og ja..får masse inspirasjon fra våren!

man kan ta utrolig mange fine bilder av fine blomstrer og masse masse mere!

endelig kan man gå på fine turer i marka,kjøre båt å være på hutta å kose seg med julia-blad!love that♥♥

villejulies@hotmail.no

emikva

28.01.2012 kl.23:52

Det jeg liker med våren er alle de nydlige fargene som kommer i naturen helt naturlig. Det er kjempe fint å se på. Også kommer alle dyrene som har gjemt seg i vinteren fram.

smileygiirl julia.no

29.01.2012 kl.00:38

Våren er best fordi vinteren da er over snart, og jeg har bursdag <3

Våååår snart! Man trenger heller ikke pakke seg inn i store vinterklær! ^^

Lene K

29.01.2012 kl.10:15

Det beste med varen er fargene! Vinter og høst er så grått, men vår; da kommer det blomster og det kommer liv i naturen. Men det aller beste er at VI kan bruke masse farger! Det er bare kult å bruke knæsj rosa neglelakk, og signal gul veske og blått skjørt. Det er liksom så vår! <3 Med denne sminken kommer mitt vårantrekk til å bli komplett, med alle fargene :)

Lene-wow98@hotmail.com

HelloKitty på Julia.no

29.01.2012 kl.10:45

Det aller beste med våren er at hvert år i påskeferien reiser nemlig familien min til New York. Vi skal dra på sightseeing, shoppe og mye annet gøy. I år skal vi se på Frihetsgudinnen, for det har mamma lovet meg. Jeg gleder meg skikkelig!

Ida M

29.01.2012 kl.12:31

Jeg liker våren fordi da synger fuglene så fint:)

Torunn S

29.01.2012 kl.13:57

Det beste med våren er at sola kommer tilbake! Jeg bare eeeelsker sol og varme, og det er ingenting bedre enn vårlukten! Den er nesten ubeskrivelig, men når jeg lukter den får jeg en utrolig herlig følelse (:

Ida

29.01.2012 kl.14:46

Det aller beste med våren må være folkene! Det virker som om varmen og blomstene gjør dem lykkelige. Ute på gata smiler og hilser de på deg, lærere er i bedre humør, til og med venner er litt ekstra blide. Sånne ting redder faktisk en dårlig dag. Også i tillegg de herlige fargene. Det virker som om vi med klærne gjenspeiler årstiden. Vi går med fargerike converse, lyse negler og flotte flerfargede topper. Går det ann å ikke elske våren? ida.smiley@gmail.com

Maren (Remix)

29.01.2012 kl.15:02

Det aller beste med våren MÅ være at snøen begynner å smelte og fuglene begynner å synge, det blir varmt. :)!

Kjersti Haugen

29.01.2012 kl.15:13

Blomster. Bar asfalt og gress. Små fugler og dyrebabyer som blir født. Trekkfugler kommer tilbake. De deilige duftene som kommer. Mye mer sollys. Muligheter til pickniker og grilling. Vårforelskelser. Lettere og tynnere klær. God unnskyldning til shopping. 17. mai. Påske. Bursdagen min. Og ikke minst: Sommeren er rett rundt hjørnet ;)

the wild rose

29.01.2012 kl.15:53

Det beste med våren er at alt våkner til liv igjen. Trekkfuglene kommer tilbake, det blir spirer på trærne og sol om morgenen. Det beste med våren er å gå barføtt rundt omkring å presse gresspirer og leire mellom tærne. Det beste med våren er at man kan sitte på en benk i parken og lese en god bok, mens man spiser lakrissnorer. Det beste med våren er at man kan gå med prikkete kjoler og le på ordentlig. Det beste med våren er at man kan ta frem sykkelen igjen og sykle til elva for å mate endene og å sykle seg vekk på vei tilbake. Det beste med våren er å bade inn den nye våren med et bad i Mjøsa eller på Frysja. Og det beste med våren er at det ikke er vinter lenger.

Gina

29.01.2012 kl.19:29

Det beste ved våren er at alt våkner til live. Det komme mange fine farger istede for kjedelige hvitt! Og det føles som om livet starter helt på nytt igjen:-)

Lejla<3

29.01.2012 kl.20:02

Det beste med våren er et det blir varmt igjen! Alle blomstene som spretter opp overalt og snøen som smelter bort. Alt våkner til live igjen og da vet man at de kalde vintermåndene er over og at sommeren er på vei<3

Hanne

29.01.2012 kl.20:06

Det beste med våren er at snøen smelter, det blir varmere og alt våkner til live. Jeg blir veldig glad av vår, varme,blomster og joggeturer i skogen er noen av de fantastiske tingene man kan begynne å gjøre igjen! Jeg blir også veldig glad av å se grønne trær, gress og varme! Og så må vi ikke glemme vår klærne som kommer i butikkene! Hvem vil vell ikke begynne å gå i shorts, kjole og skjørt? Jeg føler at jeg kler meg mye finere om våren og sommeren!

Mail: Hanne.grandal@gmail.com

Vårin

29.01.2012 kl.20:20

Det aller beste med våren er at fuglene kommer tilbake og man hører fuglekvitter hele dagen! Jeg liker også å gå på tur å se alle blomstene som spirer og trærne som blomstrer :) Men det aller beste er å kunne gå i lette klær :) Du slipper å drasse på deg boblejakke, lue, votter og store sko, men bare ta på deg en shorts, sandaler, t-skjorte og en tynn jakke!!

Også har jeg jo bursdag i mars...:)

Julie

29.01.2012 kl.20:38

Å slippe å kle på seg utebukse, jakke, lue, skjerf og vintersko når man skal ut i friminuttene og på og til skolen! Det er så herlig å kunne bevege på fotleddet når man er ute, det er ikke så lett når man bruker vintersko. Og såklart; å bruke ankelsokker! :D

Kristine

29.01.2012 kl.20:39

Det beste med våren er at det snart er sommer. Og jeg har bursdag på våren I tilleg : )

Om våren begynner solen og det kommer blader på trærne. Blomsterne kommer, og da drar jeg ofte ut og plukker fine buketter. I Love vår . HaHa :-)

Ingrid

29.01.2012 kl.20:48

Det aller beste med våren er at temperaturene stiger. Årets høytepunkt for meg er når jeg setter meg ut i sola for første gang, i ført en liten kjole og sandaler. Det finnes rett og slett ikke noe bedre følelse enn det.

Thea

29.01.2012 kl.21:50

Ojj, våren. Da er det nydelig! Du ser at gresset blåser i vinden, selv om solen skinner, og blomstene som svajer med. Det beste er å dra ut på hytten vår, og se på havet, mens du trekker inn frisk luft.

Jorunn

30.01.2012 kl.00:37

Det beste med våren må være at vi går mot lysere tider, og det blir mer liv :)

marianne

30.01.2012 kl.01:04

at d snart er sommer ♥

Madelen W Sveen

30.01.2012 kl.11:14

det beste med våren, er at det snart er sommer ferie og jeg kan dra til bestemor og bestefar som jeg ikke ser så ofte :)

RiRiLover på julia.no

30.01.2012 kl.12:01

Jeg elsker våren, for da smelter all snøen, du kan ta på deg mindre og mindre klær og telle ned til sommerferien!:)

Sofie Pie<3

30.01.2012 kl.13:43

Jeg gleder meg bestandig til en ny årstid, for da kan jeg ta såå mange herlige bilder! Spesielt om våren og høsten, elsker når bladene på trærne skifter farger og gåsungene titter fram! Gleder meg! <3

Lykke til dere :)

Pia

30.01.2012 kl.15:37

Det beste med våren er at varmen kommer sigende og at verden nok en gang fylles av deilige farger. :)

Kine<3

30.01.2012 kl.16:07

At varmen kommer, og at blomstene kommer, og at lamungene kommer- det er verdens søteste skapninger, og at jeg har bursdag :D

Helle

30.01.2012 kl.16:57

det aller beste med våren er alle vårtegnene! at snøen forsvinner, det blir lysere, blomstene kommer.. og man vet at man snart kan dra på stranda å bade <3

Malin

30.01.2012 kl.18:41

Det beste med våren er alle de fine fargene. Alle blomstene kommer frem, og det begynner å vokse blader på trærne! Også går endelig kulden bort, og man slipper alle de tykke klærne. Det er så godt, å tenke på at sommeren nærmer seg, og at man bare kan sykle til en venninne uten å måtte bruke jakker, og skjerf!

hedda lita

30.01.2012 kl.19:29

Litago98 på julia!!!!

Blomster

lukt

varme

gress

og ikke minst farger

Berit Sp.

30.01.2012 kl.19:36

Lyset og varmen, herlig!

Julie

30.01.2012 kl.20:15

Det beste med våren er når du ser vårtegnene som at hestehovene og gåsungene kommer fram og at det blir varmere og du kan ta av deg alle de tykke vinterklærne.:)

DanceFreak på julia.no

Amnah Yunis

30.01.2012 kl.20:19

det beste med våren er bursdagen min! også blir jeg 16 år denne gangen så det må nok bli det beste! ellers liker jeg det finfine været, selv om nå det pleier å være snø helt til våren =D

også er det passe varmt, så man ikke trenger å ha på seg så mye klær og ikke for lite heller...

aimayunis@hotmail.com

ida :)

30.01.2012 kl.20:40

Det beste med våren er at du kan gå uten ull og fine klær ;)

Lena

30.01.2012 kl.20:43

Eg liker best været å dei kjempefine fargane. Og no som det er vinter så gleder eg meg såå fælt til at snøeen går bort å grus,gras osv kjem fram! Å at man ikkje trenger å ha så mye klær på seg! :)

PS: Elsker Julia ! <3

Lea ✝ photography

30.01.2012 kl.20:59

Det alle beste med våren, er når det blir lysere og varmere ute. Fuglene kommer tilbake, og man våkner med herlig fuglekvitter utenfor huset. Man kan pakke bort det tjukkeste av vinterklær, og begynne å gå med tøysko igjen. Når man går ut ser man at blomstene titter opp fra bakken etter en lang og mørk vinter. Også har man jo hele sommeren forran seg!

vår linea

30.01.2012 kl.21:43

det beste med våren er at jeg heter vår! hahah, neida XD. det beste med våren er at snøen smelter og at vi går inn i en ny tid med mye farge, glede, latter og sol. jeg elsker å se blomstene vokse opp under all snøen.

Marius Grøtan

30.01.2012 kl.21:52

Fasit : lyset og knoppene som springer

Helle

30.01.2012 kl.22:00

At snøen går bort. Og bladene kommer♥♥

DagMar

30.01.2012 kl.22:23

Det aller beste med våren er ALT. Sola blir varmere og alt i naturen våkner til liv. Noen uker, kanskje bare dager før de første vårtegnene kommer, føles det uvirkelig og usannsynlig at det vil kunne spire noe som helst fram under telen å bli til en grønn vår. Jeg blir like forundret hvert år. Og en ting jeg har fått vite i år synes jeg er helt spesiell: For mange allvorlig syke mennesker er våren viktig.Om man klarer seg gjennom vinteren og litt uti våren har man stor sjanse til å leve flere måneder for sommerhalvåret er "snillere" mot den syke kroppen og ikke så mange dør.

Hilsen DagMar

Anita

30.01.2012 kl.23:24

Det aller beste med våren er at du kan strippe av lag på lag med ull, dun og fleece og kjenne lettelsen på kroppen!

Guri Marie Kristoffersen

31.01.2012 kl.00:01

Det beste med våren er å kunne se blomster gro igjen.

Kjøpe masse nytt til min store terrassekasse på 7x1 meter,

ta ut solsenga, og håpe at det blir en skikkelig vår og sommer dette året.

KaroLine

31.01.2012 kl.09:26

Det beste er vel å sitte ute og kjenne en lett bris i ansiktet... Men også fordi jeg har bursdag da:P

stine lisee

31.01.2012 kl.10:01

Det er at ting blir lettere :-) jeg blir mer positiv og glad fordi det blir lysere ute og sola og varmen kommer frem :-) gleder meg til fuglesang. Blomster og 17. Mai :-) jeg gleder meg til våren :-)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits