Lyst til å hjelpe oss?

Vi er i undersøkelsesmodus om om dagen. Hva dere synes, mener og tenker om Julia-bladet og julia.no er er kjempeviktig for oss, og det er klart vi vil høre om det! Derfor skal vi snart ha noe som kalles en "forkusgruppe" der vi vil treffe og snakke med noen av dere som leser Julia-bladet. Av praktiske årsaker søker vi her jenter som bor i Oslo eller i nærheten, da det er her vi holder til.

Fokusgruppen vil bli gjennomført 9. februar - altså om ikke mange dagene. Send en mail til Martine dersom du har lyst til å delta. Her kan du lese om hva du må ha med i mailen din.

Vi har også akkurat lagt ut en undersøkelse på nett, som vi håper at så mange som mulig vil ta. To av de som deltar vinner en goodiebag. Les mer om det her!

 

Randi :D

2 kommentarer

idabiieber

02.02.2012 kl.16:27

Har sendt mail :)

Madelene

03.02.2012 kl.13:21

Jeg kommer!! Ring meg 41220650 meg 46818586

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits