Vinnerne av lykketrollHei alle lykketroll :)

Her kommer de fire vinnerne som får hvert sitt lykketroll. Vi lurte på hva dere hadde med dere som var lykkebringende:

lucky99 på julia:

Jeg har ikke med meg noe i lommma men pappa er med meg hele tiden for jeg har pappa i hjertet og i himlen over meg. I miss you dad<3

BeTypical:

En søt klosse der det står "I ♥ U" på skrevet av den personen jeg er hemmelig forelsket i, hihi :)

Ida Biieber:

Jeg har en lykke stein som jeg alltid har med i sekken min. Jeg kjøpte min stein i Polen og den er formet som et rosa hjerte. Den er rosa.

Jeg har også en annen stein som er formet som en vanlig stein og den er hvit. Jeg har den under puta og steinen betyr lykke siden det er mitt stjernetegn. Den er hvit og oransje fordi mitt stjernetegn er Løven :) PS: JEG ELSKER LYKKETROLL!

Sandra:

Hunden min, vil jeg kalle for et lite lykketroll i seg selv egentlig. Hun er min bestevenn, og jeg hun er den eneste som vet alt om meg :') Det som er fint, er at når jeg hvisker ting inni øret hennes kommer hun ikke med kommentarer som liksom skal få meg til å føle meg bedre. Hun bare ligger der, helt stille, og lytter til det jeg har å si. Hun lyser opp hverdagen min, og får meg til å føle meg bedre i ellers triste, grå dager. Det kaller jeg et lykketroll!

Ingrid Karoline:

Jeg går med et Twilight-inspirert smykke, med Cullen-familiens symbol på. Hver dag siden jeg startet å gå med det, har jeg bare fått 5ere og 6ere på skolen! Inkludert fire 6ere og åtte 5ere på karakterkortet til jul. Twilight gir meg virkelig lykke ♥

Dere som har blogg, send meg navn + adresse i blogginboxen (da må du være venn med oss først). Merk med lykketroll. Julia.no-medlemmer har vi navn og adresse på allerede.

Grattis!

Klem fra jentene

5 kommentarer

Ida bieber

08.02.2012 kl.14:14

Ja takk! Jeg vant :))

Sandra

08.02.2012 kl.15:06

Tusen takk! ;)

Helga Beate

08.02.2012 kl.17:01

Så gode begrunnelser på svarene :D
Yayy, jeg var en av vinnerene!

Sjekk innboksen jenter ;)

Lucky99 på julia

21.02.2012 kl.21:50

Når får jeg trollet? c:

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits