MorsdagskonkurransePå søndag er det morsdag, så da passer det vel fint med en morsdagskonkurranse? Har du en mamma, eller kanskje en bestemor, tante eller snill nabo som fortjener en oppmerksomhet? Bli med på konkurransen, så kanskje du vinner ansiktskrem og foundation for voksen hud. For å være med i trekningen må du fortelle oss hvem du skal gi premien til ? og hvorfor din mamma/bestemor/tante/nabo fortjener premien.

Vi trekker vinneren allerede i morgen.
Lykke til!

PS. her er konkurransereglene våre.

44 kommentarer

Annette

09.02.2012 kl.17:24

Jeg har tenkt til å gi den til Mamma. Hun er verdens beste!!

Hun har prøvd å finne en passende foundation og ansiktskrem i åresvis, men uten hell...så dette ville vært perfekt for henne. Jeg har nesten aldri penger heller, så jeg får ikke kjøpt noe til henne, så hvis jeg vinner dette, hadde både hun og jeg blitt kjempelykkelige!

klem fra meg.

FeliciaJosefine

09.02.2012 kl.17:26

Min julia bruker: Lovemusic1

Jeg vil gi premien til min bestemor.

Hun fortjener det for hun har gitt meg masse oppmerksomhet, og hun er veldig snill :P

Forresten kul blogg! :P
Mamma, så klart ♥

Hun er som en bestevenn for meg, på en måte.

Syns hun er så kul og stilig selvom hun begynner å bli eldre.

Øverst på mamma sin ønskeliste er foundation, men ansiktskrem er vel jo flott å vel også? :D

tiinh

09.02.2012 kl.17:28

Jeg skal gi den til mamma ^^ Fordi jeg syntes hun fortjener det, alt jobben hun har gjort for oss og sånt så fortjener hun i det minste noe fra oss barna i familien. Og da skal premien (hvis jeg vinner) og noe mer som jeg kjøper inn da til henne ^^

-Tiinh.blogg.no

Eileen

09.02.2012 kl.17:30

Jeg vil gjerne gi premien til mamma <3 bare fordi hun er verdens beste og INGEN kan bytte henne!! Jeg er kjempe glad i henne, og hun hadde blitt såå glad <3
Mamma så klart!♥

Mamma har lett LENGE etter en ansiktskrem som kan passe huden hennes, så håper mamma kan prøve ut denne! Har alltid tenkt å kjøpe noe som dette når jeg er i byen, men så går jo de pengene på klær til meg selv! Så håper virkelig at jeg kan vinne dette til henne, det hadde gjort både meg og henne glad! :-)

Torunn

09.02.2012 kl.17:31

Jeg skal gi det til mamma! Siden hun har bursdag alt for snaart og blir 40, (på valentinesday) også har jeg ikke funnet en gave til henne enda! Og det begynner å bli litt krise, for jeg aaner ikke hva jeg skal kjøpe! Hadde virkelig vært stor hjelp om jeg vant, fordi mamma fortjener det<3 ikke hver gang man blir 40 ((:

Karine :)

09.02.2012 kl.17:35

Så klart mamma !

Hun gjør dagen min bedre ♥

Gabrielle Hardy

09.02.2012 kl.17:36

Hvis jeg vinner skal jeg gi gaven min til Mammaen min. Hun stiller alltid opp for meg og får meg alltid i godt humør! Ingenting kan erstatte henne! Hun er som en bestevenn og en mor for meg! Elsker henne mer en alt i verden! Hun har lært meg mye og har vært igjennom både barnehyl og gleder.

Gabriellemh@hotmail.com
Jeg vil gjerne være med for å ha sjansen til å kunne gi noe tilbake til mamma <3 Hun har gjort alt for meg. Hun ofret ting for min skyld og hun elsker meg av hele sitt hjerte! Jeg vil gjerne gi noe tilbake til henne, siden hun har gitt meg så mye <3 Jeg vetikke hvordan jeg skulle greid meg gjennom hver dag uten henne! Hun fortjener virkelig dette, og mye mer!

Håper jeg vinner, så jeg kan gi noe til mammaen min <3 Det kommer aldri til å være like mye som hun har gitt meg, men jeg vet hun ønsker seg akkurat dette, så da hadde det hvertfall betydd noe :)

jeanette jakobsen

09.02.2012 kl.17:47

Jeg skal gi den til mamma , for å vise henne at jeg faktisk bryr meg om henne.. jeg er alltid frekk i kjefften og sånt. så jeg er nødt til å vise henne at jeg faktisk setter pris på henne.. :)

Jean-jako på julia.no

Monika Emilie Sundkjer

09.02.2012 kl.17:49

Om jeg vinner, er det moren min som får premien. Hun fortjener den fordi det er hun som gir meg mat, bruker masse penger på klær som jeg trenger .Hun tar seg av meg, trøster meg når jeg gråter og alltid glad og blid når jeg er. Hun bryr seg om meg, jobber seg ihjel for å ta seg av meg og familien.

Emilia

09.02.2012 kl.17:53

Jeg syns moren min fortjener premien, fordi hun er den snilleste personen jeg kjenner:) Mammaen min er den beste, selfølgelig , hun er så hyggelig. Jeg hadde ikke klart meg uten hun. Hvis jeg overnatter hos en venninne og ikke får nattakos av mamma, så savner jeg det. Jeg må snakke med mamma hver dag, for det er så koselig å snakke med hun. Jeg kan snakke med hun om alt! Hun er alltid der hvis jeg trenger å ha noen å snakke med, både når jeg gråter og når jeg spruter av glede. Jeg syns moren min fortjener den premien, for selvom hun har en nydelig personlighet, så bryr hun seg mer om at andre skal ha det bra, enn at hun skal ha det fint. Istedenfor å kjøpe noe fint til seg selv, så kjøper hun ting til andre. Derfor syns jeg hun fortjener premien - hun har en nydelig personlighet <3

sparks på julia.no

09.02.2012 kl.18:01

jeg skal gi premien til mamma. Hun er verdens beste mamma, jeg er så utrolig glad i henne!

Hun har alltid vært der for meg, fra den dagen jeg ble født, og det fortjener hun vel en ordentlig fin morsdagsgave for, for de aller fleste holder ikkeå være med meg i mer enn en time:P

Love U mom 4ever and always:*

E-post:norab10@hotmail.com

Horse_love på julia

09.02.2012 kl.18:07

Jeg syntes moren min fortjener den for i år han hun jobbet veldig mye ( hun åpnet en egen butikk ) samtidig som pappa har vært syk (kreft ) og hun har støttet opp oss alle hva enn som kjedde samtidig som hun har jobbet som en galing ( og noen ganger jobbet hun altfor mye). Det jeg egentlig prøver å si er at jeg vill gi denne premien til min fantastiske mor.

Klemz horse_love på julia

Eller send Mail til lotte.Lotte@hotmail.no

Sofie <3

09.02.2012 kl.18:19

Mamma bruker ikke så mye ansiktskremer og slikt, men det gjør jo mormor. Så om jeg vinner skal jeg gi ansiktskremen til mormor og foundationen til mamma, siden vi (meg og de to søstrene mine) har rotet bort masse av hennes sminke. Håper virkelig de blir glade, for vi skal spise på kinaresturant, og da blir dagen helt vellykket! Hva er vel bedre enn glade og takknemlige ansikter på en strålende morsdag? <3

Håper dere får en fin morsdag <3 ;*

Ingrid

09.02.2012 kl.18:22

Jeg vil gjerne gi det til min mor, fordi det er så sjeldent jeg får se henne. Hun bor nemlig i Tyrkia, hvor jeg av og til besøker henne i ferier. Nå når hun er hjemme vil jeg gjerne gi noe fint til henne på morsdagen og hun setter alltid pris på kremer :)

Mvh ingrid-vl-@hotmail.com

zeineb ali murad

09.02.2012 kl.18:24

Jeg vil gjerne gi det til Min mor :) Fordi Hun har bursdag i morsdag også så det blir morsdag + Bursdagen til Mor Hehe :) Og Hun liker Kremer så hadde vært perfekt morsdag gave + bursdags gave :) Hun vile ha blir veldig glad

Alle sammen husk morsdagen søndag :)

Nadia.

09.02.2012 kl.18:30

Øsnker gi mamma den, hun har en sykdom, ønsker og gjøre morsdagen hennes helt spessiel.. :)

Mamma jeg elsker deg over alt på jord!!!!!!! <3

Maja

09.02.2012 kl.18:33

Jeg vil gjerne gi premien til mammaen min:) Hun fortjener den fordi hun er den hun er. Hun gjør meg ganske flau i blandt, men hun er morsom, snill og ikke minst seg selv. Jeg fikk ikke gitt henne en bursdagsgave i år, noe jeg har utrolig dårlig samvittighet for.. Derfor hadde det vært fantastisk hvis jeg kunne fått sjansen til å gi henne krem, siden jeg ikke har fått gitt noe bursdagsgave... Dessuten pleier jeg bare å gi et kort eller lignende på morsdager, så det hadde jo vært herlig med en forandring :-)

-Maja (http://majalw.blogg.no)

lilian

09.02.2012 kl.18:42

Jeg ville ha gitt den til universets beste mamma!<3 Hun fortjener dette er fordi hun er den mammaen som folk vil en mamma skal være, hun er snill mot meg, gjør med flau i blant, er seg selv og veldig morsom! Jeg og moren min er veldig nærme, og jeg forteller henne de fleste tingene. Jeg vil gjøre denne søndagen helt spesiell for henne, og ikke bare gi kort som vanlig<3

Emma og Selma ♥

09.02.2012 kl.18:46

Jeg vil gi premien til min fantastiske mamma! Hun står utrolig mye på og er alltid hjelpsom, hun gjør alt for meg og broren min, og hun er en utolig mor. Hun er alltid positiv, selv når det skjer noe dumt. Jeg blir ofte flau over henne, men sånn skal man vel bli av og til? Hun er en fantstisk glad person og har alltid vert der for meg når noe har skjedd. Mammaen min har også bursdag på søndag/morsdagen og blir 45år!!! Så egentlig hadde jeg vel ikke tenkt å gi morsdagsgave men bare bursdagsgave, så det hadde vert så fint å kunne gi henne noe ekstra for det fortjerner hun! Jeg syns virkelig moren min fortjerner dette, hadde vert en kjempefin overraskelse!!

Marie

09.02.2012 kl.19:08

Om jeg vinner vil jeg gi premien til min fantatike mamma!<3 Hun er utrolig hjelpsom, og vil alltid det beste for andre. Hun setter alltid andre før seg selv, så nå synes jeg hun fortjener litt oppmerksomhet! Mamma'en min har det ikke så lett..Jeg trenger jo ikke å fortelle hele livshistorien hennes, men hun har vært igjenom utrolig mye. Hun mistet bla mammaen sin da hun var 12 år, og det sitter fremdeles i hun, men alikavell er hun en solstråle, og gjør ting så mye bedre for meg, og for ande rundt henne.. Hun har altid en overraskelse på lur til meg og mine to yngere lillesøstre.. Dette villle vært en utrolig fin overraskelse hun kunne fått av meg og mine småsøsken! Så kunne vi hatt en ordentlig jentekveld, og bare glemme alt vond og alle problemer! Det fortjener hun virkelig!

Akkuratt nå høres mamma'en min helt perfekt ut, og det er hun, men hun har også sine feil men jeg elsker henne selv med alle hennes feil<3 det er ikke feil, for de er sånn hun er <3 og hun er perfekt som hun er<3

Dina

09.02.2012 kl.19:21

Jeg skal gi premien til mamma. Jeg skal gi henne premien fordi hun er mamman min og hun fortjener det siden hun har psset på meg hele tiden og kommer til og gjøre det hele tiden og lager mat osv... Hun kjøper/kjøpte meg masse fint og dyre ting. Så jeg har lyst til og gi henne en bra gave som dette til morsdag ! Dette syntes jeg hun fortjener.

Sofie1039 på Julia.no

09.02.2012 kl.19:25

Julianavn: Sofie1039

Jeg vil gi premien til moren min. Hun fortjener den fordi hun studerer, og må lese og skrive lenge om kvelden og ikke får slappet av. Hun fortjener premien sånn at hun får litt alene tid til å slappe av og ikke tenke på universitetet.

Mia

09.02.2012 kl.19:35

Jeg skal gi premien til mamma fordi hun er så støttende og hjelpsom uansett hva det er. Hun har alltid passet på meg, og nå vil jeg gi noe som viser at jeg setter pris på henne også :-) Hun er rektor på en skole og har alltid masse å gjøre, og er ofte opptatt med kontorarbeid og er lenge borte om dagen, og jeg synes hun fortjener en ordentlig fin morsdagsgave. :-)

Sigrid Sjåvik

09.02.2012 kl.19:39

Mamma fortjener noe sånt! Jeg vil ikke si at hun ikke har råd til noe slikt selv, men det hadde vært utrolig støttende og ikke minst morsomt for henne å vinne noe slikt! Og selvfølgelig fortjener hun det! Hun er moren mi liksom, og for en gangs skyld synes jeg hun fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det synes nå jeg ;)

Ida

09.02.2012 kl.19:45

Jeg vil med glede gi den til MAMMA!

Hun fortjener en kjempefin gave på morsdagen! Alt som hun har gjort for meg, er det det minste jeg kan gi henne. Tenk på alt hun har brukt på meg, gitt meg, osv. Nesten skummelt! :O Men synes virkelig hun fortjener det.

MIa

09.02.2012 kl.19:46

Fordi hun er den hun er, og jeg syntes hun fortjener litt ekstra. Det er alltid jeg som får ´´det lille ekstra´´, og for og gi henne noe til bake ville jeg gitt det hvis jeg har vunnet den ;-)

Julie♥

09.02.2012 kl.19:59

om jeg vinner,skal jeg gi den til mammaen min,jeg vil gi den til henne fordi jeg er utrolig glad i henne..:-) elsker mamman min utrolig mye♥

Mailèn

09.02.2012 kl.20:01

Skal gi en av dem til mamma, og den andre til min tante fordi de fortjener det! De har gjort utrolig mye for meg, og jeg vil vise takknemmeligheten min for det :D har ikke funnet gave til mamma enda, så jeg håper jeg vinner!

Julie♥

09.02.2012 kl.20:04

om jeg vinner,vil jeg gi den til verdens beste mamma♥har fått utrolig mye til henne,og da er det altid gøy å gi noe tilbake<3er kjempeglad i henne!

Nina

09.02.2012 kl.20:06

Mormora mi. Ho er en så utrolig vakker dame som fortjener alt godt, og jeg er kjempe glad i henne. Hun fortjener virkelig en sånn fin gave. :)

-Nina

Siri <3

09.02.2012 kl.20:08

VIs jeg vinner så skal jeg gi den til mammaen min ♥♥♥ Jeg har brukt veldig mye av mamma sin krem som nå er tom... Og hun er verdens beste ♥ Og jeg er kjempe glad i henne! og jeg har ingen gave til henne. og vis jeg vinner så skal jeg og lillebroren min vekke henne med frokost på sengen og morsdagskort og gaven ♥ ELSKER DEG MAMMA ♥ Fra siri.soberg@tertitten.com

Dacke

09.02.2012 kl.20:15

Hvis jeg vinner skal jeg gi den til mammaen min<3

Hun er kjempesnill og er et kjempegodt menneske<3

Håper virkelig jeg vinner noe til min søte, søte mamma<3

Kristina

09.02.2012 kl.20:24

Om jeg vinner skal jeg gi den til mammaen min. Jeg kan fort bli sur på mamma og hun blir veldig lei seg, så dette kunne vært en fin gave til min kjære mamma på morsdagen som gjør alt her i familien!

simi på julia.no

09.02.2012 kl.20:39

Jeg skal gi den til mormor fordi jeg syns hun fortjener det ,hun var med under fødselen når jeg ble født! Jeg bor også sammen med mormor og vi har et veldig spessielt forhold.Hun er alltid snill og grei og jeg syns virkelig hun fortjener dette. :)

Ylva

09.02.2012 kl.20:52

Jeg skal gi premien til min kjempesnille mamma. Hun er den beste man kan tenke seg, hun forstår meg hele tiden og hun jobber i barnevernet så hun vet alltid hvordan hun skal takle vanskelige situasjoner. Mammaen min er alltid der for meg og hjelper meg og sier alltid det som får meg til å føle meg bedre. Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre mor! Jeg elsker deg mamma<3

Ida bieber

09.02.2012 kl.20:56

Jeg har lyst til å gi en til mamma og en til min storesøster siden den har gitt så mye til meg. Derfor skylder jeg dem noe som jeg syns er fint og noe dem liker begge to!

Jeg er også den minste i familien derfor vil jeg gi noe fint som siden liker fra meg da.

Mina

09.02.2012 kl.20:59

Jeg skal gi den til mamma, fordi hun er rett og slett verdens beste mamma. Hun stiller alltid opp for meg, jeg kan snakke med henne om alt, og hun forstår meg. Hun er der alltid for meg, og jeg er kjempeglad i henne. Hun fortjener en fin morsdagsgave! Jeg kunne ikke klart meg uten mamma!

Ida

09.02.2012 kl.21:02

Da skal jeg absolutt gi det til min mor. Jeg er 12 år og har ikke råd til en dyr og eksklusiv gave, men jeg vil virkelig gi noe for å vise henne hvor utrolig mye jeg setter pris på henne. Jeg hvet at hun VIRKELIG ville settet pris på dette <3

ida.smiley@gmail.com

Dreamy på Julia.no

09.02.2012 kl.21:09

Så klart til den aller, aller beste vennen min som er min mor! Mamma er den sm fortjener denne gaven. Hun er en person som liker å gi fordi hun liker å gjøre andre glad. Jeg liker å gjøre henne glad, så derfor vil jeg gi henne denne gaven.

Hvorfor mamma fortjener det? Vel, jeg er ikke det beste barnet, men jeg er veeeeldig glad i henne. Jeg har fått henne til å smile og gråte. Og nå vil jeg ikke se tårer i hennes øyne mer. Hun fortjener SÅ mye bedre. Hun står opp tidlig om morgenene for å gå på jobb, og hun forsørger hele familien. Hun er mitt alt og jeg vil henne bare det beste. En sånn gave ville hun nok satt pris på siden hun er opptatt av sminke, mote osv.

Mamma er bare herlig og pappa var en heldig mann som hadde henne i sitt liv! Og jeg og søsknene mine er også det såklart

idun<3

09.02.2012 kl.21:39

Hei julia! min mamma trenger dette virkelig hun har gjort alt for meg og hun har støttet meg når jeg trenger det!! hun er alt for meg! dere vet ikke hvor mye jeg elsker henne, hun gjør folk glad hun smiler hele tiden! hun er neste aldri sur.hvis hun blir sint på meg og vi har kranglet sier hun alltid: jeg elsker deg du forstår det? jeg gir henne alt! gjør alt for hun! hvis jeg mister henne så.. er livet mitt ødelagt! håper jeg vinner det!!

Malin

09.02.2012 kl.21:40

hei :)

Jeg ville gitt det til min mor. Hun stiller alltid opp for meg og er den beste moren man kan tenke seg ! Jeg elsker henne. Mamma er helt spesiell, og kunne ikke tenke meg et liv uten henne!<3 Uansett hva det skulle være vill hun hjelpe meg. Jeg håper mamma vinner, hun er spesiell. Vet ikke om en som ikke liker mamma ! Alle liker henne ! :)<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits