Vinneren av ryddekonkurransen

Bedre sent enn aldri - her er vinneren av ryddekonkurransen! Vinneren av alt dette stæsjet er Maja, som hadde gode forslag til premier vi kan vurdere å ha i fremtiden:

Jeg ønsker meg sminke, hårprodukter, leppepomader, sprayer og kremer. Grunnen er ganske enkel; Alle jenter liker slike ting, og dessuten kan det være ganske dyrt. Og da er det spesielt herlig å vinne, når man får ting som virkelig er verdt noe:) Jeg synes dere i Julia er utrolig flinke til å lage/gjøre i stand slike premier. Alle jenter er glad i slikt, og vet virkelig hva vi drømmer om!

Gratulerer! Send oss en mail med navnet ditt + adressen din, enten i innboksen her på bloggen (da må du være venn med oss først), eller til julia@egmont.no :)

3 kommentarer

Seline

13.02.2012 kl.01:26

Grattis Maja :) Haha vettikke hvorfor men jeg blir så glad av å å være på jenteredaksjonen.blogg.no

cx

Maja

13.02.2012 kl.19:36

Jippi! Tusen, tusen takk for at jeg vant :-)

Skal kontakte dere ;)

Jenteredaksjonen

14.02.2012 kl.11:54

Seline: Så bra! Det blir vi glade av å høre :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits