Ekstrem oppussing! Eller...?

I helga er det tid for ekstrem oppussing hjemme hos meg! Neida... Men litt oppussing er det:


Igår malte jeg skohyllene i gangen min. Før var de nemlig trehvite, og veldig kjedelige. Nå er det skikkelig merkelig å se gangen min uten alle skoene og jakkene som vanligvis befinner seg der!

Og midt i stua malte jeg en kommode. Huffameg, legg merke til alt rotet! Nå er det sko, jakker og alt mulig annet rart strødd rundt i hele den lille leiligheten min - så det spørs om hele kvelden forsvinner i rydding og vasking.

Jeg er glad i å ha det ryddig rundt meg, men jeg er ikke så glad i å rydde... Og de to tingene henger jo litt sammen når man bor for seg selv! Jaja, jeg får sette på noe fengende musikk og sette igang :D

Er du flink til å holde det ryddig på rommet ditt?

:) Kirsti

4 kommentarer

aranjaG

18.02.2012 kl.18:09

om jeg er flink til å rydde rommet, jeg elsker å rydde rommer jeg rydder rommet hver fredager+ om det er nødvendig. PS: jeg elsker julia, jeg har alle bladene !

Lite hi - interiørglede

18.02.2012 kl.18:15

Så spennende å pusse opp :) Hehe, bor i egen leilighet og vi er flinke å rydde innimellom :)

Ønsker deg en fin lørdagskveld! Klemmer fra Lite hi

Lea

18.02.2012 kl.18:37

Haha! Nei, absolutt ikke. Har hatt rydde dag i dag jeg også. Brukt hele dagen og har bare endt opp med å ha et enda mer rotete rom enn det jeg starta med :P
Eg hadde bursdag den dagen eg så de var dumt at alle hadde rydde dagen daaa

Men eg og rydda den dagen på romme daa:)))

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits