Vinneren av essie-konkurransen

Vi lurte på:

Hvis du kunne gjort absolutt hva som helst uten å tenke på penger eller andre dumme hindringer - hva ville du da gjort i helga?

Og vinneren er ...

... JULIE!

Og her er det hun svarte:

Jeg ville tatt med meg min bestevenn på en dag, en utrolig dag. Jeg ser henne dessverre ALT for sjeldent...! Vi skulle ha reist inn til hovedstaden. Bare glemt alt det som heter usunn mat og tulle kjøp! Vi skulle ha spist pizza på Peppes og tatt og en solo. Til dessert ville det selvfølgelig blitt en nydelig banansplitt.

Når vi hadde spist vi godt rustet til en lang dag med bare shopping og kos! Vi skulle ha gått opp heeele Karl Johans gate. Vi skulle gå inn til hver eneste butikk som vi ville ha noe fra, også bare tok vi med oss det vi ville ha!

Eger må vi jo selvfølgelig en tur innom. Når vi har vært der spaserer vi ned til Aker brygge. Der tar vi oss en is, mens vi ser på folket og nyter livet.

Når vi har gått hele Aker brygge finner vi en taxi. Taxien tar oss til Grünerløkka. Der skal vi selvfølgelig innom Fam Irvoll sin butikk! Vi er begge fans av Fam Irvoll. Vi har til og med et likt Fam smykke (rød kjærlighet). I hennes butikk skulle vi ha tatt med oss alt vi kunne drømme om.

Når vi er ferdige med all shoppingen tar vi oss en "Oreo cup cake" på Deli De Luca.

Deretter tar vi turen hjem til meg. Vi må jo finne ut hva det faktisk er vi har tatt med oss hjem. Så er det overnatting hos meg. Da regner jeg med at vi begge vil sove godt etter all den shoppingen!

Julie, kan vi bli med?

Klem fra jentene

6 kommentarer

idabiieber

21.02.2012 kl.15:20

Oj :O den var lang,men gratulerer til henne :)

Julie

22.02.2012 kl.08:59

Tusen takk! Ja, Julia det er bare å bli med!♥

Julie

22.02.2012 kl.09:00

Forresten skal jeg sende dere adressen min på mail eler noe sånt?

Martine

22.02.2012 kl.09:43

Hei Julie. Grattis med essie-neglelakker. Ja, send oss navn + adresse i blogginbox (da må du være venn med oss først), og husk å merke med essie. Grattis!!

Maja

22.02.2012 kl.09:52

Hei, Julia :D

Beklager for at jeg sende mailen så seint - men det var jeg som sendte til feil.. Hehe, sorry :O

Den er iallfall sendt nå, og der står det itillegg hva jeg gjorde feil..

Gjerne svar på den (hvis mulig), så jeg vet når premien kommer ;)

Andrea ♥

26.02.2012 kl.08:51

Fy søren, ble utrolig rørt når jeg så hvor mye artig bestevennen min ville gjøre med meg. Begynte faktisk å grine, og tenk at hun vant pga. at jeg har flyttet. Tusen takk, Julie, for at dere lot bestevennen min vinne ♥

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits