Vinn Steam Cream!Hei.

Hvorfor ikke ha konkurranse på en onsdag?!

For å delta i konkurransen, må du svare på følgende spørsmål:

Hva er ditt beste vinterferietips?

Vi trekker to vinnere på tirsdag, som hver får to kremer. Så kan dere dele med noen dere er glade i :)

Lykke til!

Hilsen jentene

PS. Her kan dere lese konkurransereglene våre.

106 kommentarer

Ellen

22.02.2012 kl.15:19

Siden det er ferie, så er mitt tips å bare slappe av med venner og lade opp til skole igjen! Vi har veldig mye lekser i vår klasse generelt, og det er mye som skal gjøres hele tiden. Så da er det godt med ferie! Ha venner på besøk eller overnatting, se en film, les en god bok mens du drikker kakao, dra på shopping eller bare ligg hjemme og sov (det vet jeg at jeg kommer til å gjøre ihvertfall) :)

Marias

22.02.2012 kl.15:27

Mitt beste vinterferietips er å dra på skitur med familien :) Du kan ha med kakao og grille pølser, og det er kjempekoselig ! :)

maria.saether@hotmail.com

Julia

22.02.2012 kl.15:28

Mitt vinterferietips er garantert å sove mye! Det høres kanskje rart ut, men det er ihvertfall noe man IKKE får nok av:) I ukedagene går tiden med til lekser og andre ting, og man blir ofte supertrøtt hele tiden. Bruk ferien til å lade opp med søvn, det er mitt beste tips!

hanne bieber

22.02.2012 kl.15:30

Det er å ta seg en laang skitur alene eller med familien, mens man hører på Justin Bieber! :))

Synne Berg Farstad

22.02.2012 kl.15:41

Mitt beste vinterferietips er å recharge batteriene, å ha det gøy!

Vær med venner, men ikke glem familien!

Gå en tur på ski, å drikk masse kakao :)

Silje

22.02.2012 kl.15:42

Hei :)

Her er tipsene mine :)

Vere på hyttetur med venner i 1 veke og ha det digg,,,,, vere ut ,, lage koselige måltider.,,,,, MUSIK

Det er nemelig det eg skal ;)

Men eg har tips ,, slappe av , gå på shopping med venner , gå på resturanger og Kino..

Jentekveld// Guttekveld...

Lan

HA DET KJEKKT !!!!!!!!!!!!!

Klemz Silje <3

Silje

22.02.2012 kl.15:49

Mitt vinterferie tips er å egentlig bare "chille" og kose seg maks med familien, med kanskje en fin skitur i vintersol på fjellet ?

Kanskje ta deg en tur til en bestemor (om du har) og fortelle henne hvor mye hun betyr for deg, å la hun fortelle og vise bilder fra når hun var liten, vet at dette høres SÅ kjedelig ut, men tenk hvor mye det betyr for noen du er glad i ?

Selmasigrid

22.02.2012 kl.15:51

Skal jeg si det rett ut?

"Gjøre noe morsomt!"

johanne nordås

22.02.2012 kl.15:53

ÅÅh, min drømmevinterferie(som jeg skal på om noen dager, hihi) er og dra med heeele familen og stå på slalom. Vi skal med onkler, tanter, søskenbarn, gumor og gufar osv.. <3 til og med mormor blir med :D. Tenk og leie en campingvogn eller hytte, hvor man kan sitte hele familien og spille kort og drikke kakao, etter en lang kjempemorsom dag i slalombakken . Selfølgelig er det ikke akkurat billig, men det er verdt det. Jeg mener, det er bare vinterferie en gang i året ikke sant!! :)

Møte nye folk, bli bedre kjent med familien kanskje, bli bedre og stå på ski :) ÅÅh det er SÅ gøy. Dere må bare prøve og stå på slalom hvis dere ikke har gjort. Og det må ikke være i Hemavan. Vi drar ikke til hemavan , vi drar til bjørgan :DDD LOVE IT !<3

Julie

22.02.2012 kl.15:54

Mitt vinterferie tips er å ha det bra. Ha det fint. Lev livet, vær glad. snart er det skole igjen

johanne nordås

22.02.2012 kl.15:55

jeg har facebook og epostadressen min er johanne-123@hotmail.com :) hvis dere må ta kontakt eller noe :)

Sigrid Sjåvik

22.02.2012 kl.15:56

Nyt ferien med venner og familie, en tur på hytta eller en tur til en storby. Hva som helst som gor deg lykke! Skitur med appelsin og kakao er også noe man asolutt må gjøre i vinterferien! :)

Emiliemoii på julia.no

22.02.2012 kl.16:03

Som læreren min også sier; Være oppe sent, sove lenge, slappe av, ikke tenke på lekser og prøver og bare kose meg!

Kanskje også ta noen jentekvelder sammen med venner? Det er såå koselig<3

Fanny

22.02.2012 kl.16:12

Mitt beste vinterferietips er å passe på å bruke skjerf og lue ute, slik at du ikke blir syk, eller å ikke blir smittet av noen andre du kjenner som er forkjølet. Det ødelegger hele ferien din å bli syk! Jeg er en av dem som fikk ødelagt ferien. Jeg og familien skulle kose oss på fjellet, men vi måtte bli hjemme fordi jeg fikk feber og kastet opp. Utrolig kjedelig!

Guro

22.02.2012 kl.16:33

Mitt beste vinterferietips er å ikke sove bort hele dagen! Gå heller ut å gjør noe, som å stå på twintip/snowboard og ri, det skal jeg ;-)

Julie

22.02.2012 kl.16:46

haha, jeg har ikke vinterferie enda. Så, mitt beste tips er å glede seg til vinterferien :)

Maja

22.02.2012 kl.16:47

Mitt beste vinterferietips er selvfølgelig.... SKI! Langrenn eller slalom, like koselig uansett! Står du på slalom er det superkoselig å stikke innom en "after ski", drikke varm kakao og få igjen varmen, men går du på langrenn er det kjempekoselig å pakke tursekken med varm kakao, pølser og kjeks eller kvikklønsj! Og om kvelden sitte med hele familien (eventuelt på hytta) under pledd, spise snacks og se på noe gøy på TV. Ferien kan bare ikke bli bedre! :)

tiinh

22.02.2012 kl.16:49

Mitt beste vinterferie tips er å slappe av, dra å stå på skøyter, ski, eller snowboard noe sånt. Kanskje med venner eller familien. Eller dra på ferie til et varmt land, som en del folk har gjort ^^

Mesj - Maiken Jensen <3

22.02.2012 kl.16:53

Mitt beste tips er;

- Etter du har dusjet/tatt deg et bad, smør deg med fuktighetskrem innen tre minnutter etter du er ferdig. Da gir du mer fuktighet. Anbefaler The body shop sine kremer, og Garnier 7 days.

- Gå deg en tur ut om det ikke er storm ute. Ta på deg godt med klær med samt lue og votter. Det blir jo kansje ikke like mye trening på vinteren som sommeren. Når du har kommet inn i varmen igjen kan du altids sette på favoritt-tv'serien din med en deilig kopp kakao eller te'. tull deg inn i et varmt teppe. Gjerne ha på litt fuktighetskrem på både ben og hender.

- Drikk mye vann. Da får du så fin hud! På vinteren er lufta tørr, og da blir huden lettere tørr. Viktig å smøre seg med fiktighetskrem eller serum to ganger daglig. Serum er også viktig på vinteren. Vann hjelper utrolig mye! Selv jeg sørger for å drikke åtte glass om dagen :)

Maiken Jensen :)

Julie

22.02.2012 kl.17:04

Mitt vinterferie tips er å bare chille-out hele dagen. Se en koslig film, og vere med familie. enda ett tips etter min erfaring er å bake. Bak favoritt kaka di, eller deilige brownies. gjør det du synest er mest avslappende og koslig :D :D

Jeg digger steam cream ! de er utrolig gode.Jeg bruker de så ofte jeg kan, (bra at det var to steam cream`er i stedet for en, da varer de lengre ) PS: Jeg har bursdag på Tirsdag :)

Mia

22.02.2012 kl.17:13

Mitt vinterferie tips er og nyte den med familie og venner, og kanskje besøke noen som du ikke ser så ofte. Og bare nyte tiden du har:)

Jeg bruker vinterferien min på og besøke tante og onkel, som bor ca 4-5 timer unna med bil. Ser de 1 eller 2 gang i året bare nesten:(

Pernille " <3

22.02.2012 kl.17:15

KOM DEG UT <3 Nyt ferien utenfor huset ditt, uansett om du har snø eller ikke, lag den en liten hule utenfor ta på den masse klær og ta gjerne med deg pledd. Ta gjerne med den noe kos ut som mat eller drikke. Nyt frisk luft <3

Jenny

22.02.2012 kl.17:18

Mine tips til å gjøre vinterferien enda bedre er å:

Chille, rett å slett slappe av.

Jentekveld, dere kan snakke om gutter, bake, spise alt for mye godteri, leke nødt eller sannhet.

Bake med venner, det finnes fullt av kule oppskrifter på nettet.

Lage snøhule med venner, det kan bli sykt gøy, også kan dere overnatte i den etterpå :)

Være med kjæresten, eller viss du er singel kan du kanskje finne deg en, viss du bare er åpen for det :)

Spise alt for mye godteri.

Ha spakveld med vennene, dere kan ta ansiktsmaske, pedikyr, manikyr, og bare kose dere.

Jeg hadde blitt så takknemlig om jeg hadde vunnet :)

Mvh: Jenny

Julia_95 på Julia.no

22.02.2012 kl.17:29

I ferien er det viktig å komme seg ut og nyte det fine været! Så en morsom uteaktivitet som man kan gjøre sammen med vennene sine/familien er ake sammen på Korketrekker'n. Da må man ta T-bane til Frognerseteren, ta med kjelken, og full fart nedover til Midtstuen. Og deretter ta T-banen opp igjen og ake nedover igjen. Det er veldig morsomt og anbefales veldig mye!

Horse_love på julia

22.02.2012 kl.17:29

mitt vinterfeire tips er å kose seg max med venner og familien ute i sola.

Ingrid

22.02.2012 kl.17:30

Det er mange som er glade i å dra på fjellet i vinterferien, da kan man jo stå på ski å være ute i fint vær med venner. Hvis du er som meg og holder deg hjemme er det også mye kjekt man kan finne på. Jeg liker å samle venner å dra på bowling, eller spise ute, det er også gøy å se film enten på kino eller ha filmkveld hjemme hos noen, og hvis du vil ha litt tid for deg selv slår alltid en god bok godt an, kanskje lese The Hunger Games for første eller andre gang ?

Det er i hvert fall nok av muligheter, God Vinterferie!

<3-lig hilsen ivl95 på julia.no / ingrid-vl-@hotmail.com

Christine :)

22.02.2012 kl.17:38

Mitt vinterferietips er å ringe noen venner og få dem med seg på en skitur! Ta med grill mat og ved så kan dere grille så mye dere vil. Det er alltid digg å være ute i sola sammen med venner! :D

Milda Elise <3

22.02.2012 kl.17:53

Mitt vinterferie tips er å ringe vennene sine å spørre om de kan komme til deg så kan man lage en super kul snøhule også kan man lage kakao og boller så man kan spise inne i snøhulen :D

Thea

22.02.2012 kl.18:16

Gjør noe DU snyes er gøy!:) Du har hele dagen ingen skole eller lekser. Og hva passer vell bedre da enn å gjøre noe du liker?;)

Lea

22.02.2012 kl.18:21

Mitt beste vinterferie tips er å lade batteriene med jentekvelder med gode filmer og fornye garderoben med noen nye klær fra vårkolleksjonene eller noen klær som forsatt er på salg, lese en bra bok eller fler (jeg anbefaler sterkt The Hunger Games. Den kommer ut på kino i mars, men du blir nok så hekta at du leser den ut på et par dager!). Gled deg også til våren som er rett rundt hjørnet :D

Lovleystar

22.02.2012 kl.18:24

Mitt beste vinter tips er være med en venn/veninne og ta på varme klær og lage en super kul og fin snø hule og lage snø mann eller snø lykt og inne i hulen så lager vi kakao og spise boller Naam!! <3

Martine♥

22.02.2012 kl.18:47

Mitt beste vinterferietips er; Om morgonen så drar du opp på fjellet å står på ski, aka på akebrett, snowboard eller å stå på slalom. Gjerna med nokon venna, eller med familien din! Seinare på ettermiddagen så spis du ein kjempegod middag, og seinare på kvelden, ser du på TV med myykje snop!

Nice! på julia

22.02.2012 kl.19:36

Slappe av, shoppe, overnatting <3, venninne kos og varm kopp kakao/te <3

bLiTz på julia.no

22.02.2012 kl.19:45

Mitt vinterferie tips er og kose seg enn masse!

Så lenge snøen er her, bruk den, bruk akebrettene deres !:)♥

Og ikke minst sove lenge, kose seg forran tv'en, og null og niks lekse !:)

ingjerd ♥

22.02.2012 kl.19:46

Mitt vinterferietips er å ta en spasertur/skitur med en venninne/venn og senere ha en Sleepover med spa-kveld, latter, film, nødt eller sannhet og popcorn.

sparks på julia.no

22.02.2012 kl.20:00

Mitt beste vinterferietips er å slappe av.

For feriene er jo den eneste tiden til akkurat det, og glemme alt som heter skole,prøver,lekser, tid og alt det der.

Bare slapp av,kos deg med familien, for ferien er jo en fin tid til å bli kanskje bli litt bedre kjent med en i familien din f.eks lillesøsteren din, ved å gå å ake eller stå på ski med henne. hvem vet, kanskje er hun ikke så "Plagsom og irriterende" likevel? :)

Gabrielle Hardy

22.02.2012 kl.20:06

Mitt beste vintertips er og smøre ansiktet/kroppen med fuktighetskrem/body lotion. Det er kald luft som gjør at huden blir tørr og skadet :)

Dacke

22.02.2012 kl.20:10

Mitt beste vintertips er å være ute når det er mye snø og fint vær.

simi på julia.no

22.02.2012 kl.20:12

Mitt beste vinterferie tips er aller først glem lekser ,skole og det som heter prøver.Drøm deg bort i en verden der det ikke fins! Sov så lenge du vil også når du er utvilt ,begynn og tenk på ting du kan gjøre utover dagen! Foreksempel dra på ski tur,ta med kakao og kvikklunsj og sitteunder lag! :) :)

Maha Mohamed

22.02.2012 kl.20:18

Det er å bruke tiden på å slappe av og ikke stresse for mye , med trening og lekser. Jeg liker å kjøpe sånn ansikt maske på H&M til 20kr og en pakke med brownis og bare slappe av. Sett på yndlings musikken din og dans og vær din egen venn , en dag når det regner. Eller du kan gåmed venner og dra til byen selv om dere ikke har penger. Så kan dere prøve masse forkjellige klær og vise de til hverandre , kanskje det er noe vennen din viser deg som du vil kjøpe. Eller er helt ny stil du aldri har prøvd før. Vel om det ikke er gøy så vet ikke jeg :)

Saylor på julia.no

22.02.2012 kl.21:04

-Stå på slalom

-snø bada

-ski på kjekle i kjempe lange og bratte bakkar

Lættis uanz <3

Malene12

22.02.2012 kl.21:26

Mitt tips er og sove lenge, gå på skitur, være med venner og sist men ikke mint drikke kakao.

Hilsen julia leser <3

TheRemixStar på julia.no

22.02.2012 kl.21:42

Mitt beste vinterferietips er å være ganske mye ute, men hvis du ikke liker å være ute så kan du selvfølgelig sitte foran TV'en på sofaen med en kopp kakao. Mens du er inne og ute, prøv å være litt mer med familien! Du pleier sikkert for det meste å være med venner, men hadde det ikke vært koselig å ha en liten familiekveld? Familie er noe av det beste du kan ha, og de er like gode som venner! Kanskje denne ferien kan gå mer til familien enn venner? :D

Julie

22.02.2012 kl.21:55

Mitt beste vinterferietips er å ha en chill-out ferie. Len deg tilbake, se yndlingsfilmen din, og spis din favorittmat med ekstra mye av det beste. Med slike steam creamer kan du jo spørre om en god venn vil komme over på mini-spa med peeling, ansiktsmaske, og fotbad. Hva hadde vel ikke vert perfekt med å overaske med steam cream i tilleg ?

( PS: jeg har bursdag på tirsdag )

Mina

22.02.2012 kl.22:02

Lekt ute i snøen og kanskje gått en tur på ski med familien i sånn tre timer og etterpå bare chille. Spise godmat og drit i alt som heter usunt, se film og alt. Slapp av og sov mye også i ferien, så er du opplagt og klar til neste dag!

Sol

22.02.2012 kl.22:16

Mitt beste vinterferietips:

HA DET KJEMPEGØY !!

Når man først har fri fra skolen, og slipper å bruke dagen på å gjøre lekser, hva er da poenget med å bruke den til å kjede seg?

Mitt beste tips er å være ute og stå på slalom, stå på ski, ake, stå på snowboard, snøballkrig, og andre kule ute-aktiviteter :) Men såklart, det er jo deilig og være inne også. Da anbefaler jeg å lage seg en kopp med kakao, legge seg under dyna, og lese en god bok. ♥

Vinteferien varer bare 1 uke, så det gjelder å bruke den bra. :)

BadeAnd på Julia.no

22.02.2012 kl.22:21

I vinterferien oppholder man seg stort sett hjemme, på hytta, på fjellet osv. Det er enkelt å bestemme seg for å være inne hele ferien, men siden det er vinter ? så benytt en av dagene til å være ute! Her er mine 7 beste tips til aktiviteter man kan gjøre ute, som gjør ferien enda mer koselig.

1. Dra på skitur: Dette er en klassiker, og førstevalget for mange. Ta med hele familien på tur, pakk sekken med appelsin, Kvikk Lunsj og en termos med varm kakao.

2. Akedag: Planlegg på forhånd en akedag og inviter venner og familie. Det er best å ake med kjelker, så kan flere sitte på en og samme kjelke. Hvorfor ikke vurdere å ha et kappløp om å komme fortest til mål?

3. Isbading: Anbefales ikke til alle, men hvis du er modig så kan du ta et forfriskende isbad. Bare sørg for å ha varme klær etter badingen slik at du unngår å bli syk!

4. Lag snøborg & snømann: Kjempemorsomt for alle og husk å ta bilde av sluttresultatene.

5. Vinterpiknik: Overrask familien med en 2-retters middag på bål ute i skogen. Stekte pølser med potetmos til middag, og til dessert bakt banan med sjokolade innsurret i folie. Nam! (Oppskrift for bakt banan med sjokolade: Snitt bananen på kortsida og fyll den med sjokolade. Pakk den inn i folie og la den ligge i glørne på bålet 5 ? 10 min.)

6. Bygg en snøhule: Overnatt gjerne i den. En morsom opplevelse for barna (og kanskje for foreldrene).

7. Stå på skøyter: Man må regne med at man kan falle i starten, så husk hjelm. Når man har funnet balansen, så begynner moroa.

Jeanette og Victoria

22.02.2012 kl.22:25

ha en fin dag, med familie og venner. Gjøre noe godt for deg og dine kjære.

Være i aktivitet og kose seg i snøen, være blid og imøtekommende mot alle.

BadeAnd på Julia.no

22.02.2012 kl.22:29

Det skulle stå - og ikke ? midt i teksten. xD Denne versjonen har blitt rettet på.

I vinterferien oppholder man seg stort sett hjemme, på hytta, på fjellet osv. Det er enkelt å bestemme seg for å være inne hele ferien, men siden det er vinter - så benytt en av dagene til å være ute! Her er mine 7 beste tips til aktiviteter man kan gjøre ute, som gjør ferien enda mer koselig.

1. Dra på skitur: Dette er en klassiker, og førstevalget for mange. Ta med hele familien på tur, pakk sekken med appelsin, Kvikk Lunsj og en termos med varm kakao.

2. Akedag: Planlegg på forhånd en akedag og inviter venner og familie. Det er best å ake med kjelker, så kan flere sitte på en og samme kjelke. Hvorfor ikke vurdere å ha et kappløp om å komme fortest til mål?

3. Isbading: Anbefales ikke til alle, men hvis du er modig så kan du ta et forfriskende isbad. Bare sørg for å ha varme klær etter badingen slik at du unngår å bli syk!

4. Lag snøborg & snømann: Kjempemorsomt for alle og husk å ta bilde av sluttresultatene.

5. Vinterpiknik: Overrask familien med en 2-retters middag på bål ute i skogen. Stekte pølser med potetmos til middag, og til dessert bakt banan med sjokolade innsurret i folie. Nam! (Oppskrift for bakt banan med sjokolade: Snitt bananen på kortsida og fyll den med sjokolade. Pakk den inn i folie og la den ligge i glørne på bålet 5 - 10 min.)

6. Bygg en snøhule: Overnatt gjerne i den. En morsom opplevelse for barna (og kanskje for foreldrene).

7. Stå på skøyter: Man må regne med at man kan falle i starten, så husk hjelm. Når man har funnet balansen, så begynner moroa.

Marielle

22.02.2012 kl.22:42

Mitt vinterferie tips er frisk luft! Ingen ting er bedre enn frisk ( kanskje fjell) luft! Dra ut og kos deg :)

Anette Oppi

22.02.2012 kl.23:51

Mitt beste vinterferie tips er å gjøre det du ikke kanskje får gjort i hverdagen, som å møte venner som bor lengre unna. Prøv å få alt positivt inn i ferien din, for hvis du blir sittende alene forran en skjerm hele ferien, så blir det fort ganske kjei. Man burde prøve å få så mye ut av dagen som mulig, når man først har sjansen :)

Mange av mine ferie dager har gått ut på å starte dagen med å stå opp i en grei tid med etter fulgt av trening. Utover dagen kan jeg fort dele den opp i to, så jeg får prøvd å dytte inn alt. Eksempel at jeg er med ei venninne først, og ei annen senere på kvelden, eller kanskje ei venninne først og familie etterpå. Det kaller jeg å få dagen ut på best mulig måte når man først har ferie! :D

Kristin Mathea

23.02.2012 kl.02:52

SOVE!! hente seg inn før skolen kommer igjen !!!

Ida bieber

23.02.2012 kl.07:39

Mitt vinterferie tips er å ha det gøy i vinterferien. Du kan være lenge oppe sove lengere å ha det gøy! Du reiser til hytta og kanskje det tar opp til 3-4 timer. Vær alltid glad og blid når du reiser et sted. Møt venne dine som du har på hytta. Ha overnattingskvelder sammen. Kos dere hele vinterferien og ikke tenk på noe annet enn at det er VINTERFERIE!

Juliecat på Julia.no

23.02.2012 kl.10:25

Mitt beste vinterferie tips er å ta en harrytur til sverige, kanskje ikke det mest store å spesielle men man får masse for pengene, kanskje litt godis som du kan nyte i vinterferien og noen fine klær fra New Yorker på Nordbyen. Eller kjør en klassiker og spis en hamburger i svinesund :)

-Juliecat på Julia.no :D

Snowy på julia.no

23.02.2012 kl.11:35

1. Slapp av og nyt ferien

2. Sov lenge

3. Utnyt dagene godt

4. Vær med venner og familie

5. Finn på sprøe morsome ting sammen

majalyy

23.02.2012 kl.11:54

Mitt vinterferietips som man kan finne på inne på kvelden er og ha det gøy, kose seg og være med familien.

1. Finn på noe morsomt med de du er sammen med, om du f.eks er borte i vinterferien kan du finne på noe morsomt med de også, f.eks spille brettspill inne og drikke kakao, eller se på koselige ting på tv.

2. Kos deg foran peisen eller tv'en, ha et pledd rundt deg og drikk kakao, eller inviter noen venner til og komme på besøk for og gjøre det samme.

3. Finn på noe morsomt med familien, finn frem en morsomt film eller noe annent. Så kan hele familien kose seg med og se på film. Eller finn på at dere kansje kan lage noe mat, f.eks hjemmelaget pizza.

Jeg synes dette er noen koselig vinterferietips for kvelder i ferien.

Sandra

23.02.2012 kl.14:13

Mitt beste vinterferietips er å legge deg på sofaen med en varm kopp kakao og se på film eller serier. Det slår alltid an hos de fleste!<3

Hilde

23.02.2012 kl.14:17

Mitt vinterferietips er å slappe av mye, være med venner og familie og ikke minst kose seg! En skitur er også nødvendig for at min vinterferie skal bli fullstendig. Hva er vel bedre enn å komme inn etter en lang skitur og kose seg med et pledd og en kopp kakao?

Timonjenta på Julia.no

23.02.2012 kl.14:33

Mitt beste vinterferien er å dra på fjellet! Være ute i sola og kose seg med et julia blad kansje?...

Og stå på twintip eller snowboard! Det er så gøy!!! Og gå på ski også da ;) v

iPicture på julia.no

23.02.2012 kl.14:34

Kos deg ute sammen med familie og venner!

Spis appelsin, og drikk kakao, gå på ski/slalom! :D

Bygg en snømann, snøhule osv (:

Gå inn og se på en film sammen med kjæresten og eller venner! <3

Supersheep på julia.no

23.02.2012 kl.15:15

Mitt vintertips er å bake muffins med venner! Hvorfor ikke finne på noe med venner samtidig som dere får kost dere skikkelig med god mat? Muffins er enkelt å lage, og hvis dere har god tid, kan dere jo pynte og stæsje litt på dem. Denne aktiviteten funker også supert alene!

Nadia

23.02.2012 kl.15:22

Rett og slett bare chile :D

I helga skal jeg tkil Danmark med veninna mi, kanskje, så gta seg en tur til Danmark..

Eller shoppe, eller bare feks ligge heime og slappe av, med chips, brus godis osv :D

Min vinerferie blir hverfall helt TOPP!! :D

Thea

23.02.2012 kl.15:26

Ha en hyggelig stund sammen med familie. Slappe av, og drikke kakao :)

Jeg selv skal på slalom sammen med familie, og vi tar sikkert et lass kakao med :D

odajohaa

23.02.2012 kl.15:42

dra på hytta med familie og venner, ta dere en skitur og nyt en forhåpentligvis strålende sol ! :D

iwriteit- I write, You read.

23.02.2012 kl.16:37

Mitt beste vinterferietips er vell og kose seg med venner og familie. Det kan også være deilig med spa. Lag ditt eget spa og kos deg med en venninne. Det er også utrolig gøy og gå å snøbade og så løpe inn i en dusj/stamp!

Ylva

23.02.2012 kl.17:34

Mitt beste tips er å prøve å nyte dagene med å gjøre det du liker best. Når det for en gangs skyld er ferie så må man jo finne på noe eller gjøre ett eller annet slik at man husker de minnene når ferien er over. Da har man god motivasjon til å jobbe videre til neste ferie :) Be over venner, ta fine bilder, lag bilder selv, gjør akkurat det du kommer på hverdager men som du aldri har tid til! Ta deg tid til å gjøre det du tenker på over lang tid. Men selv om man bør gjøre det man tenker på trenger jo ikke det å være å gjøre noe! Men kan jo lage sitt eget spa og slappe av, eller dra på spa, gå en lang og forfriskende tur eller noe helt annet. Det viktigste er å få gode minner som gir krefter til neste ferie. Det er det beste tipset mitt; Gjør det du har lyst til, slapp av eller gjør noe spesielt :)

KaroLine

23.02.2012 kl.17:36

Det beste vinerferietipset er vel at du skal kose deg hele tiden! Gjør det du liker best<3 det er da du koser deg mest!!! <3333

Amanda

23.02.2012 kl.20:26

Mitt beste tips er å dra på tur med lillesøsteren din og å være med familie og venner + sove så klart :)

Camilla

23.02.2012 kl.22:07

Mitt beste vinterferie-tips er å stå MASSE på ski/skøyter!! siden er ferie, og VELDIG fint vær, må man jo ta seg et par skiturer mens man har fri! :D

Karolin3 på Julia.no

23.02.2012 kl.22:24

Hei Jenter!

Mitt beste ferie-tips er å slappe av, hvile ordentlig ut, være med venner, ha det gøy, og få masse frisk luft i det fine været! :D

Julie♥

23.02.2012 kl.23:51

Mitt ferietips er å stå på ski med en god venn,be h*n med på skitur\slalomtur i en bakke!Det er utrolig koselig♥

Jessica

24.02.2012 kl.08:10

har allerede

Hani<3

24.02.2012 kl.12:04

Det beste tipset er å, kanskje dra på en skitur med familien. Og ha det gøy kanskje lage snømenn eller kaste ikke-så-harde- snøballer på hverandre, eller lage fotspor. Det tror jeg er det beste tipset lykke til alle sammen!

Tora

24.02.2012 kl.15:16

Mitt vinterferietips er rett og slett å være masse ute! Gå en tur på ski, kast deg på akebrett ned en lang bakke, eller lek med søsken, eller venner :D

Når det er vanlige ukedager er det ofte vanskelig å få tid til å være ute, eller motivasjon, så utnytt ferien! Selv om det kan være litt vanskelig å komme seg ut på morgenen, får du virkelig igjen for det når du kommer inn igjen og kan sette deg ned med ei god bok, og bare slappe av!

God vinterferie! <3

E-postadressen min er tora-mb@online.no

sofiepie på julia.no

24.02.2012 kl.15:33

Mitt beste vinterferie tips er å stå mye på ski, og etter en lang dag i fjellet komme hjem (eller på hytta) og drikke en stor kopp med kakao under et pledd i min rosa one-piece ♥ ;D Og så vil jeg prøve å bruke mest mulig tid med mine fantastiske venner og min fantastiske familie ♥ også et til viktig tips er å prøve å slappe mest mulig av!! Vinter-ferien er ikke så lang og det flyr av gårde så prøv å slappe av og nyt tiden du kan jo legge seg i badekaret, bare kose seg, spise god mat, se på filmer, les blogger, spill mange spill og bare ha det gøy. Det er mine tips :)

♥ GOD VINTERFERIE ♥

Celine

24.02.2012 kl.15:51

Mitt beste vinterferie tipse er enkelt å greit, det er å bare slappe av med gode venner, gå på shopping, trene og ikke tenke på skole i det hele tatt. Nyt den tiden du har det fortjener du. Slipp deg fri og prøv kanskje noe nytt.

Ha en fin helg og vinterferie da dere!

DagMar

24.02.2012 kl.19:15

Mitt tips: Uansett hvor du drar eller ikke drar - HUSK JULIA!

Ingrid

24.02.2012 kl.20:12

Å dra på besøk til en venninne du ikke har sett på lenge! Jeg har tenkt å fly over til Oslo for å besøke venninnen min, som jeg ikke har sett på veldig lenge. Jeg skal overraske henne med å plutselig ringe på døren hennes og stå der med favorittsjokoladen hennes. Det er mitt tips, selvom ikke alle har muligheten til å gjøre det.

Ine Elise

24.02.2012 kl.21:12

- Inviter til jentekveld! Kakao, nystekte boller, en god film og litt snacks = perfekt jentekveld!

- Familieminner. Bla igjennom gamle albumer, videoer med familien! Viktig å sette pris på familien sin :)

- Dagstur til fjellet. Kanskje du ikke er en av dem som har familier som reiser så mye på fjellet. Dra på dagstur da vel! Få med deg mamma\pappa, noen andre i familien eller noen andre voksne du kjenner. Inviter med en venninne, eller familiemedlem. PERFEKT!

Dreamy på Julia.no

24.02.2012 kl.23:12

Jeg har flere vintertips på lager, og her er de:

♥ Jeg får ikke masse tid til å lese blader som jeg liker når det er skole. Ta fram alle bladene dine. Jeg ville tatt fram alle mine gamle juliablader, og lest dem. Mens du nyter en varm kopp med god kakao.

♥ Se på dine favoritt filmer/Serie med dine gode venner! Ha masse godt snacks!

♥ Bak noe med din mor eller dine småsøsken

♥ Hvis det er fint vær, så hvorfor ikke dra på skøyter med dine gode venner?

charmo

25.02.2012 kl.09:56

Desverre så ligger jeg på sykehuset for behandling mot psoriasis. Og kan ikke si at jeg synes det er gøy å ligge her i ferien. Jeg har bursdag i morgen (26) og blir liggende da også. Så det jeg kan gi som tips er å få besøk av masse venner og gjøre det beeste ut av det!

Ida

25.02.2012 kl.10:05

Mitt beste tips er å lage en liste over ting du ikke får gjort til vanlig. Det kan være alt fra og stå på slalom til å rydde i sminken din. Nå i ferien må du også unne deg litt kos. Kanskje litt e smågodt i ukedagen eller en skikkelig daffedag! Få også kontroll på når venner er hjemme i ferien. Alle har vel hatt det problemet at den dagen de har kjempelyst ut er "alle" venner borte.

ida.o.larsen@gmail.com

helenedrew

25.02.2012 kl.13:49

SOVE!

synninepus

25.02.2012 kl.14:52

Mitt beste vinterferie tips er å dra på tur med venner eller familie. Du trenger ikke dra langt, kanskje bare ta en tur på langrenn på jordet, eller en tur i bakken? :) Ta med noe dere liker, som f.eks. sjokolade og kakao, og kos dere sammen :) Det er utrolig hyggelig å være ute på tur med gode venner og noe og kose seg med :)

Sofie Noren

25.02.2012 kl.15:47

Å være i Thailand i to uker er det beste vinterferie tipset mitt:) det går ikke an og ha et bedre tips:) Hehe:)

Cindy

25.02.2012 kl.20:42

mitt beste vinterferie tips er å slappe av og kanskje ha en hjemme laget spa med venner!! :D

og kanskje gå ut og ha det litt gøy ;)

Cindy-99@live.no

One Directioner <3

25.02.2012 kl.21:32

Vinterferie tipset mitt-

Gå med venner se om det er noen diskoteker som du og vennene dine kan dra til.

Eller bare sitt hjemme og ha filmamaraton med masse godis!!

Maria

26.02.2012 kl.13:46

Mitt vinterferie tips er å kose seg & nyte livet med venner og familie. Jeg ville spurt venninen min om hun ville komme over å ta et deilig bad i jacuzzien vår med ansiktsmaske og kjeks, sommerinntrykk. Rett og slett - nyt livet, dra på kino, dra på senteret å shoppe, overnatte med venniner, slappe av, det er moro det!

Lene K

26.02.2012 kl.17:33

Mitt vinterferie tips, som også er et tips jeg bruker hver en enste dag er; VÆR SPONTAN og CARPE DIEM! Ikke vær redd for noen ting, du lever bare en gang. Og grip dagene du har, og utnytt dem på det fulleste. Men det er også viktig å slappe av etter å ghøre mye nye ting, og sove masse! Lene-wow98@hotmail.com

Ønsker alle sammen lykke til, og måtte det beste tipse vinne :P

26.02.2012 kl.18:00

Mitt vinterferie tips er å pakke smart vist man skal på tur! Jeg var nettopp på hyttetur og pakka med meg en stor bag med masse klær , og jeg brukte NESTEN BARE ulltrøye og ullstilongs.

Et annet tips er å sove LEEEENGE sånn at du blir helt uthvilt :)

Sofie1039 på Julia.no

26.02.2012 kl.19:27

Mitt vinterferietips er å kose seg mest mulig, ikke bli sur selv om lillebror ødelegger dagen, men heller smil. Stå på ski, nyt ferien og sov lenge.

Sofie1039 ;)

Ane <33

26.02.2012 kl.21:14

Mitt vinterferie tips er å bruke denne hele uken med fri, til å ver mye med familien og venner! Og man bør vell utnytte at man faktisk kan legge seg når man vil, og stå opp når man vil? Det har vertfall jeg gjort! Og visst man er ekstra smart, så har man kanskje gjort litt lekser som man ikke ble ferdig med iløpet av uken før vinterferien.. Smil hver dag, og nyt livet!

sofieosmo

26.02.2012 kl.23:49

Jeg vet om noe veldig koselig man kan gjøre i vinterferien! Man kan få med seg hele familien også kan man dra på skitur med kakao og varme pølser! På den måten tilbringer tid sammen på en koselig og sunn måte! Også er det jo så godt å komme inn i varmen og sette seg foran peisen etterpå, eller kanskje spille et spill sammen?

Det skal kanskje vi gjøre i vinterferien, når vi drar på hytta :) <3

Sofie

27.02.2012 kl.16:57

Mitt tips er å være med venner og ha jentekveld, stå på ski og bare kose deg ! Det gjorde jeg i vinterferien og det var DEILIG !

June

27.02.2012 kl.17:05

Mitt beste vinterferietips er å kose seg, stå på ski, dra på hytta, eller rett og slett bare ha en kveld sammen med venninnene sine, det er alltid så koselig :D

Aurora

27.02.2012 kl.17:12

Dra til syden. Når det er kaldt hjemme, er det deilig å dra til et varm land.

Aayat<3

27.02.2012 kl.17:25

ut på tur aldri sur

marlin

27.02.2012 kl.17:35

Være hjemme forexempel og dra på langrenn tur og stå på slalom.Grille i skogen osv <333

fs2000

27.02.2012 kl.18:14

Har tips til både hvis man er hjemme og på hytten!

Hjemme: Om dere har snø der dere er, kan dere være ute, lage snømann, lage snø lykt og andre aktiviteter ute i snøen. Dere kan også lage konkurranser med hele gaten, eller bare venner. Dere kan også bare være inne, leke gjemsel, lage konkurranser, være med venner, og ha en skikkelig jente-kvels UTEN gutter! Men en dag kan jo dere avtale med noen gutter at de kan komme og se film hos dere. Dere kan også gå på kino hvis det blir dårlig vær, eller gå på vilvite, akvariet eller andre aktiviteter.

Hytten: Om dere har hytte der det er snø kan dere stå på slalom på formiddagen, og etterpå kan dere være inne litt, for da er dere sikkert sliten. Etter det kan dere gå ut hvis dere har venner der, eller være med på aktiviteter som akekonkurranse, skikonkonkurranse om de har det der du har hytte. Dere kan også gå på langrennstur med dine beste venninner. Da kan dere ha med matpakke, sjokolade og kakao/toddy. Da kan dere ha en skikkelig jentedag sammen. Og om dere er kald kan dere drikke kakaoen/toddyen. Da blir dere varme, og kan gå enda lengre. Og pass på å ha med EKSTRA masse sjokolade uten at mødrene/fedrene vet det. (Det gjorde jeg en gang!) Også kan dere gå hjem og slappe av etterpå, se på film, spise chips eller spille spill med familien. Det beste med å være på hytten, etter middagen, er å spille spill mens man spiser chips. Det er veldig koselig, og noe man ikke gjør hjemme.

-Frida

Ida

27.02.2012 kl.18:30

Mitt beste vinterferie tips er å finne på noe gøy med venner eller familie, sove lenge, slappe av og rett og slett bare lade opp igjen skolebatteriene:)

andreapia123 på julia.no

27.02.2012 kl.18:54

Jeg har flere tips på lager:

Ha en skikkelig spadag. La håret få luksus med en fuktighetsgivende og pleiende hårkur, ikke glem neglene, kanskje du vil lakke de? Hvorfor ikke tilbringe en time eller to i dusjen mens man nyter det varme vannet som renner nedover kroppen? Etter dusjen er det ekstra godt å smøre kroppen inn med en bra fuktighetskrem (Steam Cream?).

innviter til jentekveld og ha filmmaraton mens man gaffler i seg pop corn, potetgull, sjokolade og alt annet som er godt.

Hvis været ikke er helt på din side, ta deg en daffedag og lag en liste på hva du kan gjøre inne som du ellers ikke bruker å gjøre. Det kan for eksempel være å rydde i sminkesakene, å lese gamle Julia blader igjen, lese blogger, spille spill, å se i gamle fotoalbum eller å se på babyfilmer, mulighetene er uendelige!

Vær sporty! Ta en skitur alene, med venner eller med familie. Det høres kanskje slitsomt og kjederlig ut, men sannheten er at det faktisk er ganske hyggelig å gå på skitur og nyte omgivelsene. Høydepunktet på turen er å spise en kald appelsin i lag med varm kakao og sjokolade på en stein, så glem for all del ikke sjokaladen, appelsinen og kakaoen.

Overtal mamma og pappa til å dra på hytta noen dager. Det finnes vel ikke noe bedre enn en hyttetur med familien. Badstu, pølsegrilling og skitur hører med.

Sov leeeenge! På den måten sikrer du deg å være uthvilt til skolestart.

Det er mine beste vinterferietips :)

Ingvild.B

27.02.2012 kl.19:06

Mitt vinterferietips er å kose seg fullt, noe som innebærer pc, venner, familie, soving og være på jenteredaksjonen.blogg.no

Jeg pleier å bruke mye av tiden min på Pc'en, og da går det i å se på mote, Nelly, youtube, eyeslipsface, jenteredaksjonen osv. Jeg bruker også veldig mye av vinterferien min på vennene mine, skulle gjerne gjort det hver dag, men det er så mange av de som er på ferie.

Et tips er også og bruke noen eller en dag på shopping, kjøp deg noe du virkelig ønsker deg!

-Ingvild

Threse

27.02.2012 kl.19:43

Mitt vinterferietips er:

Og være med venner ut og stå på ski og ake og ha det gøy med dem.

Og besøke noen i familien er koselig kanskje noen venner også.

Kanskje gå på hytten der er dte gøy og være.Kanskje få foreldrene til og reise et sted

Ravlin

27.02.2012 kl.21:29

Hei alle sammen.

Min vinterferie tips er å huske kakao, og ski hvis det er snø der du bor.

Hvis det regner er tipset å gå opp til en digg venn..

Hvis det allerede er sol er tipset å kjøpe masse vis av is crem.

Følg disse tipsene og du vil huske din beste vinterferie<3

.

Tiia Maria

28.02.2012 kl.10:50

Mitt beste vinterferie tips er å sitter forann peisen med en kopp varm kakao og lese i Julia eller The Hunger Games!

Og mitt andre vinterferie tips er å komme deg ut på Julia Winther Tour! :)

MyHeart (på julia.no)

28.02.2012 kl.16:29

mitt beste vinterferietips må være julia wintertour, det høres utroolig gøy ut og det er jo en kjempefiiin anledning til å være litt sporty også + at du får møte julia-redaksjonen!

jeg ønsker veldig gjærne å bli med, men alle stedene er så langt borte fra der jeg bor =(

Men til de som kan GRIP SJANSEN!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits