Rustin Fiber = Justin Bieber?

Som jeg kanskje så vidt har nevnt tidligere, så jobber jeg ikke bare med Julia.no, men også litt med Donald.no. Det er morsomt å være en del av to redaksjoner der man jobber med såpass forskjellige ting.

En kan vel påstå at Julia-bladet og Donald-bladet ikke har så veldig mye likt innhold, men tydeligvis finnes det unntak! I Donald Duck & Co nr 8, som straks er i butikken, er det nemlig en historie der den kjente unge artisten Rustin Fiber besøker Andeby! Rustins påståtte kjæreste heter Glitrina Showmez...hihi!


Dollys nieser, Hetti, Letti og Netti er selvfølgelig hodestupsk forelsket i Rustin Fiber!

Om du er mer opptatt av Justin Bieber enn Rustin Fiber, finner du masse stoff om ham her!

Leser du Donald-bladet noen gang? :)  

 

Randi :D
 

4 kommentarer

♥Thatsanee Photography♥

23.02.2012 kl.12:33

Leser ikke donald jeg :)

andreapia123 på julia.no

23.02.2012 kl.15:31

Abonerte på donald i fire år, men sluttet fordi jeg heller ville abonere på Julia, men i Vadsø har vi heldigvis er bruktbutikk der de selger alt mulig rart. Der bruker jeg å kjøpe brukte donalblader til fem kroner stykker når jeg savner donaldhumoren ;)

Ida Hildonen

23.02.2012 kl.15:43

Håper det kommer i butikken snart her i Vadsø da :)

Men liker såklart Julia bedre :)

Jenteredaksjonen

23.02.2012 kl.18:21

Fnis!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits