Konkurranse: Vinn EOSJohoo! Helg igjen! Forå være med i trekningen av gavepakningen med EOS må du svare på dette spørsmålet:
Hva er det snilleste noen har gjort for deg?

Vi trekker vinneren på tirsdag. Premien er levert av EOS.

PS. Her kan dere lese konkurransereglene våre.

Lykke til - og god helg!

134 kommentarer

♥Thatsanee Photography♥

02.03.2012 kl.19:08

å lage mat til meg :)

simi på julia.no

02.03.2012 kl.19:10

Det snilleste noen ha gjort for meg er veldig mye :) Jeg har en super familie og venner som er så utrolig snille.Det snilleste er kansjke da mammaen min lagde en super bursdag.Hun hadde bestilt kake,gitt meg frokost på sengen og mye mer :) Også er det da venninna mi tok meg med på gården til søskenbarnet dems. Vi fikk ri på hester og børste dem og mye sånt! Og etterpå spiste vi vannmelon også dro vi hjem til venninna mi og skifta og da hadde vi det gøy også :) Det er noe av det snilleste noen har gjort for meg!

Nina

02.03.2012 kl.19:11

Det var da jeg vant møtet med Justin Bieber og bestevenninna mi begynte å gråte. Fikk såååå dårlig samvittighet for at jeg ikke kunne ta henne med. Det har jeg enda. Er kjempeglad i henne.

,

Er ikke en gave. Men det betyr mye at Ho er så glad i meg at ho begynner å gråte på mime vegne. <3

Natalie

02.03.2012 kl.19:11

Det snilleste noen har gjort for meg det må være å gi meg min macbook. Jeg har aldri hvert mer rørt, takknemlig, lykkelig og overasket. Jeg hadde aldri i livet trodd at jeg faktisk skulle få meg en macbook! Var nesten på gråten når jeg fikk den, for det betyr så utrolig mye for meg at min bestefar tok seg råd til å kjøpe en så dyr og flott bursdagsgave til meg. Jeg vet at mye av pengene hans går til medisinier, og at det er en stor utgift, så det betydde kjempe mye. Tusen takk verdens beste bestefar!

idabiieber

02.03.2012 kl.19:12

Å gjøre leksene for meg! Ble utrolig glad for at noen kunne hjelpe meg siden jeg ikke skjønte oppgaven! Ble veldig takknemlig for det(Y)

idabiieber

02.03.2012 kl.19:13

Og å gi meg en ny pc og en ny mobil av mamma og pappa <3

Ellen Lakers Marie

02.03.2012 kl.19:13

jeg vil jo kjempegjerne være med, men teit at man må oppgi hele navn og full addresse i en konkurranse. I konkurranser kan alle se hva man kommenterer. Man skal aldri oppgi fullt navn eller full addresse på offentlige nettsider! Hvem vet hva som kan skje? Jeg får ikke lov av foreldrene mine til å oppgi hele navnet eller addressen min. Vinner man bør man sende mail eller kommentere på bloggen. No fence! Men jeg syns det er feil at en regel er at man må kommentere fullt navn og addresse. Det syns jeg bare er galt :) Jeg joiner konkurransen, men jeg nekter å oppgi mitt fulle navn eller addresse på en offentlig side. Om jeg vant vil jeg gjerne vite om jeg vant på mail eller bloggen, så jeg kan da sende fullt navn og addresse på melding der ikke alle ser det :)

Horse_love på julia

02.03.2012 kl.19:14

det snilleste noen har gjort mot meg er kanskje veldig lite for dere men stort mot meg. Det var for 2 år siden ,når faren min lå på sykehuset hjalp min venninne og ikke tenke på det (var i utlandet) så vi badet og hun prøvde å få meg til å tenke på noe annent. Og alle di dagene jeg satt hjemme hos henne å gråt/var lei meg støttet hun meg og hjalp meg igjennom det:)

sorry for litt komplisert :)

Tina ♥

02.03.2012 kl.19:14

halv bestemoren min bor på island, og en gang betalte hun reisen, vi fikk bo hos henne, hun kjørte i 5 timer for og hente oss på flyplassen og 5 timer kjøre oss hjem igjen til henne og vi var der i to uker og hun betalte nesten ALT! når vi skulle hjem kjørte hun 5 timer til flyplassen og hjem igjen i 5 timer.. den eneste hun hadde med seg var broren sin.. hun er verdens beste bestemor! hun strikker hva som helst til meg og ALT! <3 ja, det var min historie :)

Christine

02.03.2012 kl.19:15

Det snilleste noen har gjort mot meg, er veldig mye, for det er mye snilt folk har gjort mot meg... Men, det var nok på bursdagen min i fjor, da jeg trudde folk hadde glemt bursdagen min, så da kom en venninne opp med en muffins, fire dounuts, og en brus til meg, jeg ble så rørt, at jeg nesten begynte å gråte ♥

TheRemixStar på julia.no

02.03.2012 kl.19:16

Det snilleste noen har gjort for meg er å være snill mot meg på bursdagen min! Når jeg kom til skolen den dagen var jeg veldig glad og jeg fikk en kjempefin velkomst, mange av vennene mine løp bort til meg og gratulerte meg og mange på trinnet mitt begynte å synge for meg som jeg syntes var kjempestas + at jeg fikk mange komplimenter som jeg ble veldig glad for!:)

Ellen Lakers Marie

02.03.2012 kl.19:16

Det snilleste noen er gjort for meg var da jeg gikk på krykker i en uke og bestevennen min gjorde alt for meg. Hun støttet meg 100 prosent, hjalp meg med å bære skolesekken, hjalp meg opp trappen, hentet ting for meg uten å be om det engang. True friends are the one who will be there for you anywhere and anytime <3

-EllenMarie ;)

Simone

02.03.2012 kl.19:20

det snilleste noen har gjort for meg er da mamma og jeg dro til London. Det var kjempe koselig.

jennyogsiri

02.03.2012 kl.19:25

Jeg kommer ikke helt på hva som er det snilleste men jeg blir utrolig glad inni meg når noen smiler til meg :) ♥ Sånn som når jeg betaler i butikker og sånt så smiler de som jobber der til meg, og det gjør meg utrolig glad! ♥ Jeg får en varm og god følelse inni meg ♥ :) Eosen min har nettopp blitt tom så jeg trenger ny :P ♥ siri.soberg@tertitten.com

Karoline.S

02.03.2012 kl.19:28

Det snilleste noen har gjordt mot meg var den gangen da jeg hadde bursdag og mamma og pappa var bortreist. Søstra mi kom med frokost på senga og hadde kjøpt gave til meg....<3 Hun er bare verdens beste søster!!!!<3 Hvis jeg vinner vil jeg gi den til henne<3

Anette

02.03.2012 kl.19:29

Det snilleste noen har gjort for meg er at bestevenninna min tok meg med på en uke til syden siden hun visste at jeg hadde hatt noen utrolige tunge uker!.. :)

Camilla ♥

02.03.2012 kl.19:30

Det var at den dagen jeg hadde bursdag så hadde bestevennene mine ordnet et helt bursdagselskap til meg, de hadde brukt lommepengene sine på meg. På natten klokka 00.00 ringte de på, jeg var helt i sjokk. Vi koste oss på kvelden, og vi slapp skolen neste gang. Verdens bestevenner. ♥

Idasnupp123

02.03.2012 kl.19:31

DET SNILLESTE NOEN HAR GJORDT FOR MEG ER:

For 2 år siden, fikk jeg vite at mamma og pappa ikke var sammen lenger:( jaja.. men da når jeg kom på skolen da kom Therese (min bff) bort til meg å trøstet meg så fikk jeg bli med henne hjem, vi pratet mye om sånne ting:) Henne får meg alltid i godt humør:) Hun er den snilleste ever!

lehene123

02.03.2012 kl.19:36

Hei <3 Det er utrolig mye jeg har lyst til å skrive her, men det jeg har valgt å plukke ut er ikke en ting jeg har fått eller noe sånt.

Det var i fjor sommer, da jeg var på ferie, jeg hadde ingen å være med resten av ferien og da kom det en jente som var like mange år som meg bort til meg og sa : Hei =) Hvor skal du?

Jeg sa : Vet ikke, bare går rundt og kjeder meg....

Da smilte jenten og spurte om jeg ville være med henne =) Etter det har vi gjort utrolig mye gøy sammen og jeg fikk en fantastisk venninne <3 Dessverre bor hun flere timer unna og jeg får ikke møte henne før sommerferien. Men hun er en så god venn og har fått meg til å smile så mange ganger at hun er verdt det <3

Ni

02.03.2012 kl.19:41

Alle. Bare jeg ser noen som har det fint og bryr seg om hverandre blir jeg glad. Når jeg er i byen så ser jeg de gamle som hjelper hverandre over veien og holder hverandre i hånden ogsånnt så kommer det en liten tåre fra øynene mine.

maia

02.03.2012 kl.19:44

Mange har gjort snille ting mot meg, så det er vanskelig og velge.Men en av de snille tingene noen har gjort for meg var da vi skulle på taylor swift konsert. Det var ikke sikkert vi fikk tak i billetter, men etter skolen ringte jeg mamma fordi hun skulle prøve og få tak i billetter, og hun fortalte at vi hadde fått tak i billetter! så da dro vi på konserten hennes(når den var i norge) og det er et kjempe fint minne og det var kjempe snilt gjort av mamma.

Ingrid

02.03.2012 kl.19:53

Det snilleste noen har gjort mot meg er å sitte på fly i 13 timer bare for å se meg! Jeg visste ikke om det en gang, og plutselig bare sto hun der. Jeg ble selvfølgelig kjempeglad, spesielt fordi hun hadde sittet på et fly i 13 timer helt fra USA bare for å overraske meg. Det er det snilleste noen har gjort mot meg!

Jenny

02.03.2012 kl.20:00

Jeg hadde en liten krangel med besteveninna mi. Så vi snakket ikke sammen, å jeg var helt sikker på at hun var sur på meg(siden det var min skyld at vi kranglet). Men når jeg hadde kommet hjem hadde jeg fodt en sykt fin melding av hun, der det blant annet sto at hun var glad i meg og ikke ville miste meg <3. Det tror jeg er noe av det snilleste noen non gang har gjort for meg, det betydde veldig mye for meg <3

Mvh jenny

lifeofdesiree

02.03.2012 kl.20:02

Vell..

ekke så mange ting da..

men trøste meg da jeg er trist...?

( er ganske ofte trist, men er nesten ingen som gidder å trøste meg..)

02.03.2012 kl.20:08

At mamma og pappa oppfylte min største drøm, for 2,5 år siden. Vi dro til Løten for å se på en nydelig brun/fuks, sportsponni med navnet Bandit 214. Han er enda min, og jeg har store planer for året.

Helga Beate

02.03.2012 kl.20:09

Hm.. Det må ha være mye forskjellig.. Det må ha vært en gang da jeg var nøyaktig 4 og et halvt år. Jeg ønska meg en gitar så mye at jeg sikla over dem hver gang jeg så en. Det nærma seg jul, og på julaften viste det seg at mormoren min hadde kjøpt en! Hun var veldig omtenksom, og jeg spilte på den så mye at alle ble lei av meg på julaften, hihi. Glemte til og med å takke skikkelig for den! xD

helgabeate@hotmail.com

Guro

02.03.2012 kl.20:13

At mamma og pappa oppfylte min største drøm, for 2,5 år siden. Vi dro til Løten for å se på en nydelig brun/fuks, sportsponni med navnet Bandit 214. Han er enda min, og jeg har store planer for året.

guropalgh@gmail.com

Emilia

02.03.2012 kl.20:17

Det snilleste noen har gjort mot meg, var å støtte meg. Moren min, trøstet meg og støttet meg da vi skulle flytte. Jeg var kjemperedd, jeg trodde jeg skulle bytte skole, og det ville jeg ikke. Hun har gitt meg mange gaver og ting som jeg ville ha, men det er bare ting, som man kjøper for penger, og det at hun ga meg så mye trøst er mye mere verdt og er mye snillere enn å gi meg en pc eller et kamera. Jeg elsker hun for at hun er så snill :)

Jannicke

02.03.2012 kl.20:31

Meste parten av barneskolen ble jeg mobbet for mye, mest fordi jeg var ny på plassen og de fleste der kjente hverandre fra før. Men tiden gikk og jeg fikk to veldig gode bestevenninner, vi gjorde det meste ilag. Vi var kjempe gode venner helt til 6. klassen, når de plutselig bestemte seg for å henge seg på de andre som mobbet meg. Jeg var mye alene og skrek mye.

Det var nå alt fikk en vending.... to av guttene i klassen hadde lagt merke til at jeg ikke hadde noen å være sammen med, samt at jeg ble mobbet en god del. De valgte faktisk å stille seg opp å si akkurat det de mente til alle som mobbet meg! Dette er noe jeg aldri kommer til å glemme, nettopp fordi det er noe av det snilleste noen har gjort for meg :)

Jannicke_nilsen@hotmail.com

God helg :D

tiinh

02.03.2012 kl.20:37

Det husker jeg faktisk ikke! Men det er jo selvfølgelig noe da ^^

Outfit7

02.03.2012 kl.20:39

Det er veldig mye, for jeg har en super familie og de beste vennene! Men en ting jeg kommer på er:

Det var til jul i fjor da jeg ønsket meg å bli fadder for en isbjørn gjennom wwf. Fordi jeg er så utrolig glad i isbjørner og andre dyr. Jeg snakket om det hele tiden og da julekvelden kom å vi skulle pakke opp gaver så tok jeg den fra søsteren min først og der inne lå den en bamse av en isbjørn som det sto wwf på og et kort som innformerte om å være isbjørnfadder! Jeg ble så glad at jeg begynnte å gråte :) Det syns jeg var veldig snillt fordi hun ikke bare gav meg det jeg ønsket meg mest men hun gav meg også muligheten til å hjelpe isbjørnene som jeg er så glad i <3

Umo

02.03.2012 kl.20:51

Mange svarer sikkert at de har gitt penger til en organisajon eller blitt fadder. Men serriøst, det snilleste jeg noen gang har gjort, er å dra til Somalia, med en bagasje fullpakket med mat og kær, og gi det til sultende barna i sultkatastrofen som foregår nå .Det å se dem smile, for meg til å smile. Det er det snilleste jeg noen gang har gjort i mitt liv, no doubt !

Maja

02.03.2012 kl.21:12

Det snilleste noen noen gang har gjort for meg, er helt klart den gangen da Gud ga med verdens beste familie og venner. Jeg har familie som støtter meg, hjelper meg, tuller med meg, leker med meg, har respekt for meg, er snille mot meg, beskytter meg og trøster meg - alt i både gode og onde dager. Jeg har venner som tuller med meg, ler med meg, vil være med meg, skryter av meg, hjelper meg, støtter meg og som vil være der for meg - uansett hva som skjer. Vennene mine er ekte, de ljuger ikke eller snakker stygt. Slikt gjorde man i barnehagen, men jeg er utrolig glad for at alle har sluttet nå. Nå har vi utviklet oss til den vi er i dag, og den kommer vi forhåpentligvis alltid til å være. Familien og vennenne mine betyr alt, de går ikke ann å beskrive.

Jeg så utrolig glade i dere. Takk Gud!

Benedikte

02.03.2012 kl.21:23

Det snilleste noen har gjort for meg var da mamma bestilte One Direction-konsert biletter til London.Og så kjøpte hun en " I love One Direction" genser som jeg har ønsket meg lenge :)

Men vi drar i 2013 da :)

Og så er jeg glad i vennene mine og familien min og de har også gjort masse snilt mot meg :)

Gina

02.03.2012 kl.21:29

Det er mange snille ting venner og familie har gjort for meg men det snillaste er vel at min bestevenninne sa ein gang til meg : Hei du vet du kan stole på meg ? Eg er her alltid for deg.

Eg vart skikkelig glad når eg hørte det, ke er vel bedre enn å føle seg sikker, trygg og vite at noen faktisk bryr seg om deg og er der for deg ? :)

xept

02.03.2012 kl.21:31

Det snilleste noen gang har gjort for meg er å kjøpe hund til meg. Jeg ventet i 8 år, helst siden jeg var 5. Jeg spurte mamma om jeg kunne få eget kjæledyr når jeg ble like gammel som storesøstera mi var da (hun var 13). Hun sa ja, og jeg grublet på dette i 8 hele år før jeg bestemte meg for at det måtte bli en hund. Jeg følte at jeg ventet i en evighet, men nå har jeg endelig den lille pelsdotten hos meg ;)

Jeg vil være evig takknemlig til mamma som oppfylte min aller aller største drøm, nemlig det å eie et eget levende vesen.

Adorable

02.03.2012 kl.21:37

Det var en periode da jeg var kjempestresset og deprimert, men jeg var "meg" på skolen for at andre ikke skulle oppdage det. Heldigvis har jeg verdens bestevenn, for hun kjenner meg alt for godt. Jeg er enebarn, så hun er som en tvillingsøster for meg. Hun skjønte ganske raskt at noe var galt. Vi avtalte en dag at vi skulle finne på noe morsomt sammen i helgen hjemme hos henne. Hun er ikke redd for å si det hun mener, så før jeg fikk sagt hei til henne da vi møttes, spurte hun rett ut: "Hva er det som er galt? Du er ikke deg, og det er mye morsommere å henge med deg-deg enn deppa-deg. Hvis du skjønner hva jeg mener..." Vi bakte cookies og spiste dem opp samtidig som jeg fikk snakket ut om det som var galt. Det første hun gjorde da jeg var ferdig med å snakke om problemet mitt, var å gi meg en god klem. Så det aller beste noen har gjort for meg, er at bestevennen min stiller alltid opp for meg når jeg trenger det, og gir meg klemmer + at hun vet hvordan hun skal muntre meg opp.

Kristina

02.03.2012 kl.21:39

Det snilleste noen noengang har gjort for meg er faktisk å bare være der. En gutt jeg liker satte seg ved siden av meg og spurte om han kunne spille på telefonen min... Det høres kanskje teit ut at det er det snilleste, men jeg var såå lei meg den dagen så bare å være der made me smile! :)

sofiepie på julia.no

02.03.2012 kl.21:52

Det snilleste noen har gjort for meg.. hmmm, nå må jeg tenke litt.. Jeg er jo super heldig som har en familie og venner som står meg veldig nær. De vil alltid være der for meg, og de gjør bare hverdagen min 1000 gang bedre!! Men jeg er ikke bare heldig som har dem når jeg har det bra og alt er ok, jeg er enda heldigere som har personer i livet mitt som er der når det IKKE går bra! Når jeg er trist og lei og ha noen som er der og trøster, klemmer, snakker og bare er der for meg ♥ Jeg er så heldig som har en så fantastisk snill mamma, som holder ut meg. Og at jeg har så snille store brødre og søstre som alltid er der for meg!! :) Og at jeg har mine 2 fantastiske bestevenninner som stiller opp i opp- og ned turer. Jeg føler meg som verdens heldigste siden jeg har de i livet mitt!!! Og jeg er bare ubeskrivelig glad i dem!!! Jeg hadde en periode i livet mitt som var veldig tung for meg og jeg var mye sur og lei og da var de der. Så det snilleste noen har gjort for meg er og være for meg når jeg har det tungt og leit. Jeg kan ikke takke dem nok for det!! De som oppmuntrer meg og for meg til å smile og le når jeg ikke har det så bra. ♥♥♥

BadeAnd på Julia.no

02.03.2012 kl.21:59

Det aller snilleste (& kuleste!) noen har gjort var da vennene mine arrangerte en 17-års overraskelsesbursdag for meg. Jeg skulle ut å spise på T.G.I Friday's med søsteren min. Hun hadde på forhånd sagt til vennene mine om hvor jeg skulle være på bursdagen min. På vei til Friday's, sa søsteren min at hun måtte bare ha en cheeseburger (noe jeg synes var rart siden vi skulle spise middag på Friday's). Da jeg stod (sammen med henne) i kø på McDonald's, prikket noen på skulderen min. Jeg snudde meg, og så sju av vennene mine holdt til sammen 17 cheeseburgere med 17 kakelys på. De sang bursdagssangen med én gang jeg hadde snudd meg, noe jeg synes var flaut og samtidig kjempefestlig. Det endte med at jeg ønsket meg et lite ønste og blåste ut alle de 17 kakelysene, jeg pakket opp gavene jeg fikk og alle ni spiste cheeseburgere og is. Men det aller beste med den dagen var at vi hadde det kjempekoselig sammen.

Selmasigrid

02.03.2012 kl.22:05

Til jul fikk jeg en kjempesøt kopp av venninen min! Det var bilde av meg og hun som klemmer og sånt, det står : Jeg kunne ikke levd uten deg, du er min aller beste venn! Best friends forever.

Jeg ble kjempeglad å måtte ringe å takke henne med en gang jeg hadde åpnet den!

Hun er min bestevenn!

Lea ✝ photography

02.03.2012 kl.22:28

(Noe av) et snilleste noen har gjort for meg var da jeg hadde brukket foten, og som en trøst droppet bestevennen min fotballtreningen sin bare for å være med meg så jeg slapp å sitte alene og kjede meg! Det var kjempekoselig, selv om vi bare satt og slappet av. Jeg kunne jo ikke gjøre så mye på grunn av foten min, men vi satt og spilte brettspill og hørte på musikk. Det skal ikke så mye til for å gjøre andre glade! ♥

cecilie

02.03.2012 kl.22:32

Det var nok når kjæresten min slo opp,og jeg var veldig lei meg.Så spurte en veldig god venn av meg,om jeg ville bli med henne hjem,og da sa jeg ja.Jeg var fortsatt ganske lei meg,og hun gjorde all slags rare ting,bare får å få meg i godt humør.En ting hun gjorde var å ta sånn sølvpynt til mobiler og tok alle små,og tok dem i hele fjeset.Jeg lo og ble i kjempegodt humør;);)

Jeg er sååååå glad i henne<3

Synne Berg Farstad

02.03.2012 kl.22:35

Be med på bursdag :)

Hedda Stephansen Brun

02.03.2012 kl.22:47

Få en pc av mamma og pappa, som jeg hadde ønsket meg lenge som var kjempedyr:)

twilightgirl4

02.03.2012 kl.23:33

Det snilleste jeg kan komme på akkurat nå var i går, da jeg fikk vite at gutten jeg likte var på dealeren med en annen. Jeg var veldig lei meg og sendte en melding til min aller beste venninne. Hun svarte med masse støttende ord og lurte på om hun skulle ringe meg for å snakke. Jeg sa at vi kunne ta det en annen gang siden klokken da var halv 12 eller noe. Det er veldig rørende at jeg har venner som stiller opp for meg, støtter meg og hjelper meg gjennom vonde tider. Hva er bedre enn en god venn? Er i hvertffall utrolig glad i henne og jeg er superglad for at hun har søkt på samme videregående som meg :)

Frikkeprikke!!

02.03.2012 kl.23:40

Det fineste noen noen gang har gjort for meg er og bare lytte til meg. Denne personen bare lyttet til det jeg hadde på hjerte under en vanskelig stund. Hun sa ikke en haug med ord om at jeg ikke måtte tenke på det, men hun bare lyttet. Det var akkurat det jeg trengte da. Det er det fineste noen har gjort mot meg. Det betyr utrolig mye mer enn en tenker fra begynnelsen.

Alle fortjener en person som er der for en og som vil forstå.

Zuzanna

02.03.2012 kl.23:45

Det snilleste noen har gjort for meg, det var vel da vi flytta til Norge.

Altså, vi ( familien min ) har vært i Norge noen ganger da jeg var liten. Mamma og jeg, vi hadde Kjempelyst til å flytte til Norge, men pappa og broren min, de syns ikke det var så god idé.

Men en dag, så sa mamma og pappa til meg, at de ble enige, og at vi Skal flytte til Norge!

Det er kansje litt "teit" at jeg syns det var det snilleste noen har gjort for meg, men det er det.

Jeg er superglad og syns det var Kjempesnillt at de faktisk hørte på hva barna ville, og tenkte ikke "bare på seg selv"

alina

02.03.2012 kl.23:48

Det snilleste var da jeg mistet pappa for et år siden å alle vennene mine gråt , de gråt nesten like mye som meg fordi de viste hvordan det føltes, å de gidde meg fred å ro ,å hun ene venninnen min kom på besøk å gidde meg blomster , utrolig søtt av familien å henne ! glemmer aldri den dagen <3 har ennå den blomsten !

carolineninett

03.03.2012 kl.01:45

Det snilleste noen har gjort for meg var da eksen min fant ut at han skulle være romantisk for første gang i sitt liv! Jeg hadde aldri forventet dette, men han sa jeg skulle møte han ved begynnelsen av en sti som fører inn i en skog... Jeg var jo veldig skeptisk og hadde ingen anelse siden dette var første gang og han var så rar... Plutselig ringte han meg og ba meg gå innover i skogen. Det var litt skummelt, men da jeg kom innover var det masse stearinslys og han satt ved en krakk og hadde disket opp med det perfekte måltidet! På krakken hadde han tagget, C <3 H! Det var helt fantastisk, har aldri følt meg så lykkelig som da og det står der fortsatt den dag i dag :) Kommer aldri til å glemme det.

carolineolsen225@hotmail.com

Snowy på julia.no

03.03.2012 kl.09:15

Det snilleste noen har gjort for meg er å si ting som jeg blir glad for. Det har skjedd flere anger. Det er jo kun småting, men det betyr sååå mye. F.eks. når noen sier at jeg er flink til å synge. Da får jeg bedre selvtillit på syngingen min. Når noen sier jeg er pen, føler jeg meg bedre. Når noen sier at de aldri vil miste meg, føler jeg at jeg er en god venn. Og når noen sier at du er en av dine beste venner, vet jeg at jeg kan føle meg trygg. Dette er jo kun småord, men de betyr utrolig mye! :D <3

Karina Marie

03.03.2012 kl.09:31

For ca 1år siden var jeg psykisk syk og slet veldig med en stemme som jeg hadde inni meg, jeg var deprimert hele tiden og klarte ikke dra på skolen på et halvt år.

Stemmen ba meg om å gjøre fæle ting med meg selv, som f.eks kutte meg og ta livet mitt..

Jeg taklet ikke noe av det mer, så stemmen fikk meg til å prøve å ta livet mitt, men HELDIGVIS for meg var venninnen min i området da det skjedde, og hun slet meg med på sykehuset, dagen etter ble jeg sendt til U.P.S i Tromsø og jeg kan ikke takke venninnen min nok for at hun hjalp meg!

Uten henne hadde jeg nok ikke levd den dag i dag, en som henne er så fantastisk å ha <3

Det er helt klart det snilleste noen har gjort for meg!

Karina.j09@hotmail.com

Ingrid

03.03.2012 kl.09:44

Det snilleste noen har gjort for meg var nok da jeg akkurat hadde flyttet fra nesten andre siden av Norge, og jeg var jo supersjenert når jeg kom til den nye klassen. Men allerede i løpet av de første den første timen hadde ei i klassen spurt jeg ville være med dem :)

Jeg har aldri blitt holdt utenfor og jeg har heller aldri blitt mobbet siden jeg flyttet, og det tror jeg kan si er på grunn av henne! Hun visste jo ikke hvem jeg var, men hun tok alikevel sjansen :) Og nå, nesten to år senere er vi bestevenner :)

Silje

03.03.2012 kl.09:45

Da jeg og venninen min var på Idol for noen måneder tilbake, så hadde vi bestemt på forhånd at vi skulle rope navnet til vær deltager etter at de hadde sunget, men hun likte ikke Isak Heim. Og jeg er blodfan av han, synes at han er såå kjekk osv. Og hun ville ikke rope Isak, også gjorde vi det. Hun sa at hun skulle gjøre det for min skyld og etter sendingen tok hun med meg ned til Isak Heim og tok bildet av han og meg, for meg. Herreguud, i bilen tilbake husker jeg at jeg var skikkelig starstruck. Og jeg har takket vennina mi 100000000 ganger for det :-) <3

.Helena. som jeg heter på julia.no

03.03.2012 kl.10:13

Det snilleste noen har gjort for meg da en bil kom rett mot meg og venninnen min kom og reddet meg bort fra bilen. og ofret livet for meg nesten. Men vi lever begge :)

marleneeB

03.03.2012 kl.12:00

Det beste mamma og pappa har gjort for meg må være når jeg fikk verdens herligste hund i bursdagsgave, pappa sa vi bare skulle bort på bensinstasjonen å kjøpe noe, men når jeg kom ut så kom en liten schäfervalp løpende mot meg! Jeg elsker henne kjempemye! :)<3

Kristine (Mrs.Smith på julia)

03.03.2012 kl.12:06

Det snilleste noe har gjort for meg, var da jeg måtte på inn på sykehuset. Jeg trodde jeg måtte ha fri hele skoledagen. Men det var bare noen timer. Så jeg kom tilbake på skolen. Klassen min hadde hatt naturfag, de øvde på prøve. Så noen var på gangen og øvde. Der satt bestevennen min. Da hun så meg, kom hun løpende bort, gidde meg en stor klem. Hun sa: Har savnet deg, selvom du bare har vært vekk noen timer. Det er så gøy å høre stemmen din igjen. Det hadde ikke jeg forventet. Så jeg ble veldig glad <3 :)

Beate

03.03.2012 kl.12:08

Det beste noen har gjort for meg er å vært der når livet har vært vanskelig og tung.

3smil <3

03.03.2012 kl.12:21

Det snilleste noen hadde gjort mot meg er da jeg en gang skadet meg meg i isen og da kom min bff og trøsta meg og hjalp meg bort til helsesøster og jeg hadde forstua foten og hun kom til meg en dag hjem og ga meg et bff skjede og hun trøstet meg og signerte på gipsen min hun skrev: Du er besteveninna jeg har hatt <3 Det som betydde mest for meg var da hun hadde kommet til meg for å være sammen med meg og trøste. Det betydde sååå mye ! Og en dag gjør jeg det samme for henne.

Tiia Maria

03.03.2012 kl.12:30

Det snilleste noen har gjort for meg er å gi meg livet. Mamma, Pappa og Gud har gitt med en fantastisk familie, gode venner, at jeg lever i Norge som er et av verdens rikeste land, og at jeg har et sted å bo. Dette ville jeg ikke byttet mot noe som helst i hele verden! Tenk hvor heldige vi er! Alle er ikke like heldige!

Lejla<3

03.03.2012 kl.12:32

Jeg har opplevd at mange har gjort noe snilt for meg, men noe av det snilleste var i fjor på bursdagen min. Jeg var på vei til skolen og hadde akkuratt kommet inn i gangen hvor alle fra klasen var. De snudde seg og begynte plutselig å synge. (Til og meg guttene) Etter bursdagsangen ble det en runde med klemming og så fikk jeg noen gaver. Men ja, jeg syns i hvertfall det var veldig snilt gjort av dem.<3

Mira

03.03.2012 kl.12:51

Det fineste noen har gjort for meg er for to år siden når vi hadde hatt brann i huset vårt. Vi fikk sove over hos besteveninnen min sin familie. Jeg gikk ut i gangen og hang opp jakken min og da kom bestevenninnen min ut og sa noe og jeg begynte å gråte. Hun holdt rundt meg og trøstet meg. Kommer aldri til å glemme det! Hun betyr alt for meg<3 PS. Vil ikke være med i kokuransen men ville si det!

Janne Kari Viken

03.03.2012 kl.13:05

hjelpt meg når eg har hatt det vanskelig, gitt meg gaver, laget mat til meg og støtta meg:)

Belqis

03.03.2012 kl.13:08

Det snilleste noen har gjort for meg er å være der de gangene jeg trengte noen å snakke med.

Zeineb ali murad

03.03.2012 kl.13:17

Før jul i fjor så lå jeg helt utslått med influensa, hadde ingen penger og på toppen av det hele en verkende visdomstann som ga meg vondt i nakken og konstant hodepine.

Kjæresten til pappa, som forøvrig er kronisk syk og har mye vondt i ryggen, kjørte en time hver vei for å kjøpe paracet for meg etter at pappa fikk nyss om hvor dårlig jeg var (han var borte på jobb). Men da hun kom på døren hadde hun i tillegg kjøpt epler, jordbær, brus, kjeks, druer, donaldblad, ballonger (av alle ting ) og diverse annet jeg ikke husker nå. Jeg hadde ikke spist på 3 dager, og slet virkelig med matlysten, men frisk frukt var mye lettere å få ned enn tørre brødskiver.

Jeg ble iallefall utrolig rørt av det, og begynte nesten å gråte

Snefrid

03.03.2012 kl.14:10

Det er mange som har gjort snille ting for meg, men øverst på listen må nok være at kjæresten min og mammaen min kjøpte meet and greet billetter til en av konsertene på avskjeds turneen med favorittbandet mitt.

Amanda

03.03.2012 kl.14:12

Det snilleste noen har gjort for meg vet jeg ikke for det er så mye, men en av tingene var før jul. Jeg var syk og kjempe dårlig og skulle egentlig være med kjæresten min den dagen, men så sa jeg at jeg ikke kunne siden jeg var syk, så kom han likevell kun for å være her og sove med meg <3

Erle15 på julia.no

03.03.2012 kl.14:13

Det snilleste noen har gjort for meg var når jeg sa til en jeg hadde blitt veldig god venn med, jeg spurte om hun hadde bestevenn og hun sa ja. Hun spure om hvorfor jeg lurte på det,jeg sa at jeg lurte på det for jeg lurte på om jeg var den eneste uten bestevenn,da sa hun at hun kunne være bestevennen min og da sa jeg at jeg ikke ville trenege meg på men da sa hun at jeg var vedlig snill og mange andre fine ting da ble jeg veldig rørt. Hun er forsattt bestevennen min:)

Christina

03.03.2012 kl.14:16

Da jeg hadde fått diabetes 1uke før jul å lå på sykehuset, kom besteveninna mi til sykehuset med EN gang etter jeg ble innlagt.. Hun var på sykehuset sammen med meg i 5 dager og overnatte der ogsånt.. Haha jeg begynner å grine jeg xD men er stiller opp for meg hele tiden og er der for meg når jeg trenger noen.. Hun kan se når jeg fake smiler og spør alltid om jeg trenger noe.. Jeg er kjempe glad i deg Anna!<3 hvis jeg vinner skal jeg Gi den til deg! BFF!!<3

marie b

03.03.2012 kl.17:14

Båret meg i magen i ni mnd og så fødet meg :) det er jo derfor jeg får leve og oppleve livet!!!

Elin

03.03.2012 kl.17:15

elilom.99@hotmail.com

Det snilleste noen har gjort for meg er mamma som ga meg livet! Jeg syntes også bestevennen min er kjempesnill, hun får meg alltid i godt humør! Vi har det så gøy sammen! :)

kiine på Julia.no

03.03.2012 kl.17:21

Det aller beste noen har gjort for meg var å skrive et dikt/sang dedikert for meg. Da jeg gikk i 10. klasse, så fikk jeg plutselig et dikt av en gutt (fra klassen som jeg likte) på MSN. Han sa at diktet handlet om meg. Det var utrolig søtt og sjarmerende. I musikktimene på skolen skulle vi skrive en sang, og framføre sangen og spille gitar samtidig foran læreren alene noen uker senere. En dag i mens han øvde, så sang han diktteksten (som om det var en sang) for meg. Vi ble sammen til slutt.

Dancefreak på julia.no

03.03.2012 kl.17:22

Folk gjør snille ting mot meg hele tiden! , Men en av de snilleste tingene var når jeg fikk i bursdags gave av mamma og pappa Rihanna konsert billetter!

Tuva

03.03.2012 kl.17:33

Noe av det beste noen har gjort mot meg var når jeg følte at alt var galt med meg, så tok hun meg med på shopping for å få bedre tanker. Det er så godt å ha venner som stiller opp slik.
Det snilleste noen har gjort mot meg, er da stesøstra mi ga meg verdens søteste hetterotte :3

Jeg var 8 og hun var 9 tror jeg c:

Også pleide vi og leke spioner med dem, og hadde dem i lomma.

Det var gøy, hihi. Også lærte vi dem triks og lagte senger i buret dems. Også pleide vi og bade dem, også hadde vi faste vaskekluter som vi brukte til håndkle, min hadde en med en katt på, og Ida sin (stesøstra mi) hadde en med Ole Brumm på, hihi.

De pleide også å springe løs på badet, men det var lit stress og fange dem igjen. Men de er døde nå D:

Sofie

03.03.2012 kl.17:53

Det er mange som har gjort noe snilt mot meg men jeg synes folk er snille mot meg hele tiden jeg<3:D!! Fortsatt ha en super fin dag jenteredaksjonen!!<3<3<3<3:D

malin.w.

03.03.2012 kl.18:04

Jeg var syk, og hadde kanskje lungebetennelse da venninnene min kom på døren med kake som stod " GOD BEDRING" på.

MyHeart (på julia.no)

03.03.2012 kl.18:27

det snilleste noen noengang har gjort for meg er betsevennen min, hun er den snilleste som "er" bestevennen min ^^

Sol

03.03.2012 kl.18:42

Det er så mange snille folk som har gjort så mye snilt for meg ! :)

Men en gang jeg husker, er nok da hamsteret mitt døde (RIP. Lucky. ♥) og jeg var utrolig lei meg. Jeg og bestevenninna mi fant den død i buret. Det var forferdelig trist ! :´( Så jeg og bestevenninna mi hadde VERDENS fineste begravelse for den, og vi gravde den ned i hagen, og lagde en nydelig gravplass. Jeg syns det var veldig snilt gjort av bestevennen min. ♥

HildeM - Lykkelig med liten

03.03.2012 kl.19:12

Kjæresten min som har gitt oss verdens vakreste sønn! ♥

Malin

03.03.2012 kl.19:19

Det snilleste noen har gjort for meg, er å stille opp for meg når jeg trengte de som mest. Jeg er utrolig heldig som har så fine venner, som jeg kan stole 100% på. Hva skulle man gjort uten venner?

Monica Karin

03.03.2012 kl.20:42

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷDet snilleste noen har gjort for meg,var og plukke meg opp

da jeg var kommet så langt ned at det ikke føltes som om det var noen vei opp

igjen.. Mange hadde bare kastet ned en spade til meg og bed meg

grave meg enda lenger ned...

Men da kom mine foreldre og løftet meg opp av avgrunnen og hjalp meg

videre.. Å nå har jeg klatret så langt opp at jeg nok engang ser lyst...

Så jeg er evig takknemlig for å ha dem der,å at dem alltid stille opp...

Hva skulle man gjort uten famile og ja venner.........

Camilla

03.03.2012 kl.21:24

Å bli stelt og dullet med når man er syk; lage mat til deg, hente ting til deg og være en god støtte :)

Mvh Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

Tahira

03.03.2012 kl.21:38

Være sammen med meg når jeg er lei meg, trøste meg og fortelle meg at alt kommer til å gå bra. True Friends <3 Tahira_33@hotmail.com

.Silje. Heter jeg på julia.no

03.03.2012 kl.21:42

Det snilleste noen har gjort for meg, nå må jeg tenke !

Å Ja det snilleste noen har gjort for meg var da jeg hadde hatt en vond uke hadde bli mobbet og sånt, så gjorde moren min massasje til meg, og vi hadde ansikts masker på hverandre. Hadde føttene i grønnsåpe vann, krøllet håret. Rett og slett en jente kveld ! :)

Aijo

03.03.2012 kl.21:52

Det snilleste noen har gjort for meg er da ei vennine av meg støtet meg etter en tung tid i livet mitt. Jeg mistet en person som sto meg veldig nært og jeg var lei veldig ofte. Så hun støtet meg hele tiden da alt var som verst.

Emilie

03.03.2012 kl.22:15

Det snilleste noen har gjordt for meg er.. Hmm det vet jeg faktisk ikke, jeg har så mangen gode venner og de gjør snille ting mot meg hele tiden.Elsker dere vennner.

till0

03.03.2012 kl.22:33

det tror jeg faktisk var idag (har sikkert skjedd noe bedre men det er dette jeg kommer på)

det var når broren min ga meg et glass vann uten og ''gjøre noe med det'' (var ikke helt frisk da)

:) heheh kansje et dårlig eksempel men....

Dreamy på Julia.no

03.03.2012 kl.22:38

Det snilleste noen har gjort til meg er faktisk å smile til meg når jeg ikke er i humør. Det er så snilt når de jeg bryr meg om prøver å få meg til å smile og. Elsker familien og mine venner som er der for meg i godt og vondt! <3

I<3Julia

03.03.2012 kl.22:54

Det snilleste noen har gjort for meg, tror jeg at det er mamma som har gjort. Hun har jo gitt meg livet mitt !!! <3

ilovepetter

03.03.2012 kl.23:11

Da bestevennina mi ga meg en hjemmelagd julekalender! For hver dag så var det en ny lapp, og på lappen sto det et minnet vi hadde sammen <3 Det var den fineste kalenderen jeg noen gang har hatt, og jeg ble utrolig glad da jeg fikk den. Hun betyr veldig mye for meg! <3 Det er det snilleste jeg har opplevd!

Maria

03.03.2012 kl.23:31

Når noen kommer med mat til meg når jeg veldig sulten

Cindy

04.03.2012 kl.00:41

Det snilleste noen har gjort for meg da alle vennenene mine var der for meg da jeg trengte de av personlige saker og de skjønte meg lzzm uten å vite hva det var <3

Cindy-99@live.no

anonym<3<3

04.03.2012 kl.10:03

det snilleste noen har gjort for meg:

jeg hadde en periode hvor jeg fant ut at vennene mine ikke var så snile mot meg når andre var der. De baksnakket meg mye,og var skikkelig ufine. jeg fikk færre og færre venner og lukket meg selv helt inne. Så var det en av jentene i klassen. som begynte å smile til meg igangen ol. hver dag ble litt bedre bare ved det lille smilet. Det ble etterhvert snakking og dagen idag er vi bestevenner!

Dette er sikkert en klisje',men det betydde veldig mye for meg.

Hun er den snilleste jeg har møtt,som har gjort det snilleste jeg vet om:)

Premien skal hun få,hvis jeg vinner<3

Milda elise

04.03.2012 kl.10:38

Det snilleste noen har gjort mot meg det var da venninna mi skrev et langt "dikt" til. Meg som var kjempe fint skrevet hun hadde skrevet hva vi gjorde på sommeren og hvor mye jeg betydde for henne osv. Kjempe glad i henne <3

Kine♥

04.03.2012 kl.10:53

Jeg klarer ikke å velge! Folkene jeg har rundt meg er så snille naturlig at jeg ikke klarer å velge...♥

Margareth

04.03.2012 kl.11:40

Det snilleste noen har gjort for meg:

Like før jul fant jeg ut at jentene i klassen min hadde samlet seg og baksnakket meg,

hadde heldigvis én god venn som jeg kan stole 100% på og mamma som alltid er der når jeg trenger henne. Det betydde kjempemye for meg at de var der for meg, og at noen bryr seg om meg gjør at de automatisk er kjempesnille.

Hvis jeg vinner skal de få en eos hver, for de betyr så mye for meg <3<3<3<3

Timonjenta på julia.no

04.03.2012 kl.13:15

Det aller snilleste er når jeg jeg har bursdag! Da får jeg nydelig mat på senga! Masse fine gaver, mat, kaker og mange folk som gratulerer:D Det er hyggelig det!

Ida Lind

04.03.2012 kl.13:34

Det må være da jeg fikk min yngste sønn jeg opplevde dette. Barnepleierne og sykepleierne på avdelingen var så ufattelig omsorgsfulle! Man merket at de virkelig likte jobben sin- og at de var genuint interessert i hver enkelt nybakt mor på avdelingen. Fantastisk!

Ida Lind

urettferdig(ætt)live.com

Musikk-elsker på Julian.no

04.03.2012 kl.14:21

Det snilleste noen har gjort for meg; da det var mange som erta meg åsånn det var alltid noen som slang noen ord til meg... Hu støtta meg også tilslutt tok hu igjen, hun tok igjen enda det var stor sjangs for at det gikk over på henne også!! Det er jeg evig takknemlig for!<3

DagMar

04.03.2012 kl.14:57

Det høres kanskje teit ut, men mammaen min ikke bare født meg, men alltid tenkt mye mer på meg enn seg selv. Går det an å gjøre noe bedre mot andre enn akkurat det gode mødre gjør?

Martina

04.03.2012 kl.15:20

Snilleste noen har gjort er å kjøpe en bil til meg, det var bestemoren min som gjor! Og jeg elsker bilen min over alt på jord! Den har hjulpet meg veldig mye,

Celine

04.03.2012 kl.15:38

Det fineste noen har gjort for meg må vell være at bestefaren min fra Nord-Norge kom i Konfirmasjonen min. DEt var veldig usikkert på om han kunne komme. Så jeg gikk jo å venta å venta spent. Når jeg mamma sier at bestefar kommer nedover, ble jeg utrolig glad, og jeg tror ikke jeg har vært så glad som det jeg var da. Det er kanskje ikke så stort for andre, men siden jeg ikke ser bestefaren min så ofte siden han bor i nord-norge og jeg i Drammen og at jeg er utrolig glad i han så betydde det utrolig mye for meg.
Det snilleste noen har gjort for meg? Den var litt vanskelig. Ingen har gjort noe kjempe snilt for meg før. Er jo snilt å få gaver eller noen søte ord og slikt, men noe større enn det kan jeg ikke komme på.

Lina Pham

04.03.2012 kl.15:49

Det snilleste noen har gjort for meg er at kjæresten min og mine bestevenner hadde en overraskelses party på min bursdag <3

Christine :)

04.03.2012 kl.16:24

Det snilleste noen har gjort for meg skjedde for ikke så lenge siden faktisk. Det har jo vært mye annet også men ble så utrolig glad for dette:

For ikke så lenge siden hadde jeg en liten operasjon, bare no små greier, no big deal.

Men med en eneste gang jeg gikk inn på pc'n hjemme og en venninne av meg så at jeg var på så begynte hun å sende meldinger "gikk det bra?" og "hvordan har du det?" og sånt. Og siden det var rett før vinterferien så sendte hun meg sånne meldinger hver eneste dag til vi kom på skolen igjen og så hverandre. Da ga hun meg en stoor klem og sørget for å sjekke at alt virkelig var bra med meg. Det gjorde meg virkelig glad å vite at hun brydde seg så mye om meg :) <3

Emma:)

04.03.2012 kl.17:19

det snilleste noen har gjort med meg er: Bestemor tok meg med på hurtigrutetur fra Kirkenes til Bergen! det var veldig hyggelig

sparks på julia.no

04.03.2012 kl.17:36

Det snilleste noen har gjort for meg er nok da jeg var på leirskole og forstua foten. Og verdens søteste venninne var med meg, og hjalp meg med alt, og fikk meg til å ha det utrolig gøy selvom jeg ikke kunne bevege foten:) hun lakkerte neglene mine,(Tærne som stakk ut av bandasjen, måtte jo se fine ut!), hun snakka med meg, vi "trøstespiste" is, selvom vi vel strengt tatt ikke trengte det, ble vi fristet av ordet "Softis" hehe:D

det er det snilleste noen har gjort for meg!
Absolutt alt det mine foreldre gjør for meg! De føder deg, de oppdrar deg og de blir sjeldne sure på deg. De støtter deg uansett hva og de bruker en del penger på deg! Uten dem vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, og jeg elsker dem grenseløst!! Selvom jeg gjør noe galt blir de ikke sure, men hjelper meg til å gjøre det rette neste gang, og det at de alltid er der for meg er det beste noen kan gjøre for meg!!! :)

Hvis jeg vinner ville jeg gitt den ene EOSén til mamma. Hun låner ofte min, så den er snart tom og hun ville blitt kjempe glad for å få den fra meg! Og det føles godt å gi henne noe tilbake etter alt det hun og pappa har gitt til meg! Mailen min er: Lene-wow98@hotmail.com eller LeneK98@gmail.com.

Lea

04.03.2012 kl.18:16

Det må ha vært i fjor på bursdagen min hvor bestevenninene mine hadde laget et sange til meg som de sang i frimiuttet! Jeg ble utrolig rørt! Er så glad for at jeg har dem!

Julie ◕‿◕

04.03.2012 kl.18:42

Har så mange utrolige fine ting folk har gjort for meg,men det fineste må være å ha fått livet :-)

Sofie1039 på Julia.no

04.03.2012 kl.19:40

Jeg tror at det snilleste noen har gjort mot meg er å gi meg livet. For uten liv, ikke noe menneske. Derfor er jeg så glad i mamma og pappa, for at de ga meg sjansen til å leve! TUSEN TAKK<3

Alice

04.03.2012 kl.19:46

det er utrolig mange som har gjort fine ting for meg gjennom livet, men noe som var utrolig snillt som skjedde for ikke så lenge siden må være at jeg og min bestevenn lenge hadde ønsket oss justin bieber sin jule CD, så fikk henne den til julaften av tanten sin, men jeg fikk den ikke, så til "valentins day" fant jeg en gave i sekken min når jeg skulle gjøre leksene, der lå den med et utrolig koslig kort og justin bieber jule CD'en!<3

jeg har verdens beste bestevenn!<3

Amanda

04.03.2012 kl.19:49

Det må være da pappa bestilte konsertbilletter til One Direction konsert i Liverpool 31. Mars 2013 :D Til meg og noen venniner, jeg gleder meg kjempemye!

Fatima imad

04.03.2012 kl.20:10

det hadde vært så fint om jeg vinner ! jeg har veldig veldig lyst til å vinne :D

fatima99@live.no

Jessica

04.03.2012 kl.20:41

Da jeg var på storsentret med mamma, og fikk det jeg pekte på, haha ;)

Fikk en veldig fin genser med blonde topp under :D

karen bech

04.03.2012 kl.21:14

Det mye snilt mange har gjort mot meg men det snilleste er nok at mamma lot meg besteme tur til syden to ganger etter hverandre:-)

kul blogg.

Ingebjørg

04.03.2012 kl.22:31

Det snilleste noen har gjort for meg er at de har vist at de har brydd seg om meg, og spurt hvordan jeg har det, hvordan deg går med meg osv.. blir så utrolig glad av sånt, og kan gå å tenke på det leeenge etterpå<3

ihynne@msn.com

Jorunn

04.03.2012 kl.23:15

Trøste meg når jeg trengte det :)

Kristin Mathea

05.03.2012 kl.03:07

Jeg var på sykehuset, åsså hadde jeg akutte magesmerter, det var ei dame med en større skade enn meg, men jeg gråt og gråt, og gråt! Åsså hørte hun som var skadet at jeg kom inn etter hun, og hun var i 70 alderen, og hun nektet å gå inn til legen før meg. Hun mente jeg trenge mer hjelp enn hun, fy det var snillt !

Ann Elisabeth

05.03.2012 kl.10:29

Snilleste noen har gjort mot meg må være at samboeren min har "gitt" meg den nydeligste søte jenta vår!! Som nå alt er blitt 4 år.

Sonja (juliabruker)

05.03.2012 kl.15:35

Det snilleste en person har gjort for meg var da jeg fikk bursdagsgaven min, hadde ønska meg den tingen kjempe lenge + at den var veldig dyr. Men jeg fikk det til bursdag:D<3

Og vennene mine er ubeskrivelige, vi gjør de snilleste tingene for hverandre.

Julie

05.03.2012 kl.16:22

Hei :) det snilleste noen har gjort for meg var når jeg og to venninder var på leir. De to vennindene mine snakka og kviskra veldig mye. Jeg ble veldig lei meg. Plutselig så sa de til meg at jeg måtte gå ut på gangen for en stund. Da de slapp meg inn igjen, lå det ballonger over alt ! De begyndte å synge Happy Birthday til meg, og jeg ble helt forbauset. Så ga de meg gaver, og kake og kjeks. Så sa de at de hadde kviskra så mye fordi de måtte planlegge overaskelsen. Da skjønte jeg det. Og jeg ble veldig gla og gav dem en stoooooor klem :D ( jeg hadde nemlig burdag dagen etterpå)

sofieosmo

05.03.2012 kl.18:23

Det snilleste noen noen gang har gjort for meg er å ta vare på meg! Og da snakker jeg om mamma, som alltid passer på og beskytter meg, uansett hva! Mamma er så snill, I love you <3

messsy

05.03.2012 kl.19:43

Det snilleste noen har gjort for meg var å støtte å forsvare meg når alle andre var imot meg, og så gjøre meg super happy på fredager, jeg hater fredager å en skjelden gang kommer bestizen min med sjokolademelk og lar meg smake vaffler og så kan hun gjøre helt randome ting som får meg til å le hele tiden.

Hannah<3

05.03.2012 kl.20:17

Det vansklig og velg hva som er det snilleste noen har gjort mot meg.......<3

Men jeg blir veldig glad når jeg gjør morsomme ting med mine beste venner , og at jeg kan stole 100 prosent på de.

Julia :-D

05.03.2012 kl.21:49

Det snilleste noen har gjort mot meg, er veldig mye, for det er mye snilt folk har gjort mot meg... Men, det var nok på bursdagen min i fjor, da jeg trudde folk hadde glemt bursdagen min, så da kom en venninne opp med en muffins, fire dounuts, og en brus til meg, jeg ble så rørt, at jeg nesten begynte å gråte

Julia :-D

05.03.2012 kl.21:57

Det snilleste noe har gjort for meg, var da jeg måtte på inn på sykehuset. Jeg trodde jeg måtte ha fri hele skoledagen. Men det var bare noen timer. Så jeg kom tilbake på skolen. Klassen min hadde hatt naturfag, de øvde på prøve. Så noen var på gangen og øvde. Der satt bestevennen min. Da hun så meg, kom hun løpende bort, gidde meg en stor klem. Hun sa: Har savnet deg, selvom du bare har vært vekk noen timer. Det er så gøy å høre stemmen din igjen. Det hadde ikke jeg forventet. Så jeg ble veldig glad <3 :)

Kjersti Haugen

05.03.2012 kl.21:59

Bortsett fra min mamma som har fått meg, oppdratt meg på egenhånd og støttet meg mentalt og økonomisk (Og fortsatt støtter meg) Så må jeg si min sønn har vært utrolig snill mot meg. Jeg fikk han tidlig, så ingen selvfølge at dette var en jobb jeg ville klare. Men han har alltid en hyggelig kommentar, et flott komplement eller en nydelig tegning på lager. Han er så snill mot meg at jeg føler meg som verdens heldigste mamma.

Malene

05.03.2012 kl.22:02

Hei :) det snilleste noen har gjort for meg var når jeg og to venninder var på leir. De to vennindene mine snakka og kviskra veldig mye. Jeg ble veldig lei meg. Plutselig så sa de til meg at jeg måtte gå ut på gangen for en stund. Da de slapp meg inn igjen, lå det ballonger over alt ! De begyndte å synge Happy Birthday til meg, og jeg ble helt forbauset. Så ga de meg gaver, og kake og kjeks. Så sa de at de hadde kviskra så mye fordi de måtte planlegge overaskelsen. Da skjønte jeg det. Og jeg ble veldig glad og gav dem en stoooor klem :D ( jeg hadde nemlig burdag dagen etterpå)

Monika

05.03.2012 kl.22:52

Det snilleste noen har gjort for meg var da kjæresten min tente opp ett 20 m langt hjerte med fakkelbokser på jordet utenfor huset vårt og stilte seg i midten av det og ropte til meg at jeg måtte gå å pakke for vi skulle reise til syden om 2 timer....jeg hadde aldri vært i syden og han spanderte turen dit på meg :) dette var i 2001 og vi hadde vært sammen i 3 år....nå har vi vært sammen i snart 14 år :D

Marielle

06.03.2012 kl.15:09

Det snilleste noen har gjort mot meg var fra mamma og Chris !

Jeg hadde alltid ønsket meg en tibetansk spaniel hund!!

Jeg hadde da hvert hjemme hos pappa den helgen, så sa jeg at jeg IKKE ville hjem!

- Jo det vil du nok, sier pappa!

- Hvorfor det? (meg)

- Nei, tror du bare vil det, du vil sikkert bli glad for og se mamma igjen.. (pappa)

Jeg kom hjem, og jeg så lillebroren min se på meg og smile med ett hemmelighetsfullt smil!..

Jeg skjønte jo noe hadde skjedd, jeg gikk inn i suta, DER SÅ JEG DET !! :OOOO

Det satt en liten tibetansk spaniel guttevalp på teppet og så på meg !!

De kalte den amigo som jeg ville hunden min skulle hete visst vi skulle få en hund !!♥

Thea

06.03.2012 kl.15:59

Jeg vet ikke helt hva det snilleste er, men det er en ting. Og det er at vi drar på sydenturer med familien. En gang var vi i Italia i 3 uker, og det var deilig det! Masse sol og varme :D Etter det har vi også dratt på mange andre turer.

Jeg fikk også en kopp av en super venninne av meg hvor det var bilde av oss to, og det stod "jeg er kjempe glad i deg" ♥

Lea

06.03.2012 kl.18:48

Det har jo skjedd mye bra med meg, men noen av det beste jeg husker var da jeg og søskenbarnet mitt som har bursdag nesten samtidig fikk i gavve å få en dag i kongeparken av tanten og onkelen vår.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits