5 ting jeg har gjort idagFin søndag! Jeg liker dager hvor jeg har helt fri, og det ikke skjer så veldig mye. (Med mindre man begynner å kjede seg, da er det gjort!) Her er fem ting jeg har gjort idag:

1. Smilt veldig mye av tanken på Elvebakkenrevyen, som jeg var og så på igår kveld. Sykt morsomt!!
2. Spist mango - min nye favorittfrukt. Må bare skaffe meg en sånn smart dings som man fjerner kjernen med, ellers blir det så innmari grisete... Men godt ;)
3. Sett på håndball på TV. Larvik tapte med sju(!) mål mot Midt-Jylland, æsj.
4. Gått meg en laaaang tur like før det ble mørkt. Deilig! Følte meg innmari sporty.
5. Sett film. Eller, nå juger jeg, for jeg har ikke sett den ennå, tenkte å sette på én etter å ha skrevet dette. Noen som har noen filmtips, kanskje?

Hvilke 5 ting har du gjort idag?

:) Kirsti

3 kommentarer

Marte

05.03.2012 kl.16:58

1.sto opp klokka 09:00 (var litt syk så gikk ikke på skolen)

2.spiste frokost

3.leste Julia bladet

4.Meldte meg på jentekvelden (Håper og få plass)

5.Koste med kaninen min :)

Jeg andbefaler Titanic <3 Den er kjempe spennende og trist ,jeg liker også the last song og gutter,klining og katter . Filmen Gutter ,klining og katter er kjempe morsom. Filmen handler om noen jenter som er forelska i skolens mest populære gutt :) Også går de på "kline skole" på en måte . Vil ikke si mer ;) Da er det ikke spennende ! <3

Martine

05.03.2012 kl.17:05

Så kjekt!♥ Men eg var ei av dei so vant Steam Creame (?), og der sto det at eg måtte bli venn med dåke på Blogg.no, så eg har sendt venneforespørsel, så lurte eg på om du kunne godta, så eg får sendt adressa?:)♥

Sofie Noren

05.03.2012 kl.20:33

Hei jenteredaksjonen!! :):) hvor i Fredrikstad er det på torsdagen den jentekvelden med kappahl:)?:)?<3<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits