Kirstis nye fjær


Sånn ser jeg ut idag! Den kule fjærtoppen fant jeg på salg på Gina Tricot igår, den kostet bare 60 kroner! Det kaller jeg et lommebok-vennlig kupp, hihi :)

Og det fine smykket med masse kors (fra Bik Bok) fikk jeg av søsteren min Martine til bursdagen min! Jeg hadde ønsket meg det, så da ble jeg veldig glad. Snill lillesøster!

Nå setter jeg straks kursen mot Hokksund, for jeg skal spille håndballkamp! Nå er det bare én uke igjen av håndballsesongen. Tenk det! Det går alltid så himla fort, synes jeg. Kryss fingrene for at vi vinner!

Hva synes du om den nye toppen min? Og hva skal du idag? 

:) Kirsti

6 kommentarer

Hanna

18.03.2012 kl.11:51

Kjempe fint smykke :-)

Lovleystar

18.03.2012 kl.11:59

Fint smykke og fint topp :)
Så fin topp! :D

Andrine

18.03.2012 kl.14:25

Fiiin ! Jeg vil også ha slik <33

Vilde

18.03.2012 kl.17:56

Toppen din var kjempefin!! :D

Jeg har faktisk også et sånt smykke som du har!! :D Jeg handla for ganske mange penger på Bik Bok (handler nesten aldri klær // fra mamma sin lommebok ;) ) og kunne velge meg et smykke, og jeg falt for det med en gang!!

Sigrid

04.04.2012 kl.11:02

Super fin topp, sånn vil jeg også ha...

Lykke til!!

PS! Så supert at du spiller håndball, det gjør jeg også. Vi i Oppdal J12 (Som i forgje sessong vant alle seriekampene, men kom på siste i år D: Buhu) skal på Tillercup, det blir gøy...

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits