Shopping i København

Hei, søtinger! Sola skinner fra skyfri himmel, det er fredag og jeg startet dagen med en av Randis supergode skolebrød - er det rart jeg er fornøyd? Som om ikke det var nok, så har jeg akkurat hatt en miniferie i København. Var der kun i to dager, men det var to veldig fine dager :) Jeg fikk shoppet litt, drukket iskaffe, bodd på hotell (jeg elsker å bo på hotell) og spist god mat. Og nå er det helg! Denne uka gikk jammen fort.


En av tingene jeg shoppet i København var dette morsomme mobildekslet. Er det ikke kult?

Noen andre som har vært på reise i det siste - eller som kanskje har planlagt å reise bort i påskeferien?

Smask fra Simone

5 kommentarer

Horse_love på julia

23.03.2012 kl.15:03

sykt kult mobilting :) (husker ikke hva det heter ) hahah

Elida

23.03.2012 kl.16:40

Åh det hørtes deilig ut, København er en fin by! Også var det et utrolig stilig mobilcover. Har ikke Iphone selv så jeg får ikke den følelsen av å kjøpe cover....god helg uansett! ;)

Andrea ♥

24.03.2012 kl.07:02

Artig mobildeksel. Skulle gjerne hatt sånn selv om jeg hadde hatt iPhone. Så ut til at det var supert vær i Køben. Ha en solfull helg videre!

Julie♥

24.03.2012 kl.12:41

Hørtes kjempekoselig ut! Kos deg i helga♥

Jenteredaksjonen

24.03.2012 kl.13:49

København var akkurat like fine som dere tror. God helg! /Sim

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits