Aprilsnarr-konkurranse


Hei!

Konkurransetid igjen! Og på første april da dere.

Vi trekker én vinner per dag som får produkter fra Depend, samt en liten overraskelse. Vinnerne trekkes 10. april og premiene sendes ut etter dette. Premiene er gitt av Depend. Her kan du lese konkurransereglene våre.

Dagens spørsmål: Hvem har du lurt i dag? Og hvordan?

Masse lykke til!

Og husk at det er en ny konkurranse i morgen.

Klem fra jentene

PS: Husk at det også kommer masse konkurranser på julia.no i hele påsken!

64 kommentarer

Malin

01.04.2012 kl.21:35

Jeg har lurt en venninne av meg: Lone Holmstrøm. I forrige uke fikk hun innvitasjon til min konfirmasjon, så i dag lurte jeg henne med å si at jeg måtte trekke tilbake innbydelsen fordi vi ikke hadde plass til henne. Hun gikk 5 på!

Malin

01.04.2012 kl.21:37

Ops , glemte å oppgi helt navn! Malin Ragnarsøn :)

RebeccaW på Julia.no

01.04.2012 kl.21:40

Jeg lurte en venninne, jeg sa at vi skulle flytte til Spania. Og hun trodde på det!! Men etter jeg hadde sakt "APRILSNARR" , begynnte begge å le seg i hjel. Vi vet ikke hvorfor, men vi bare lo og lo.

karina

01.04.2012 kl.21:42

Jeg lurte mamma og pappa i dag med å si at kjæresten min slo opp meg meg fordi han hadde vært utro. Greide og presse fram noen tårer, måtte si i fra da broen min på 18 skulle til og ringe han. Haha! Koslig..

Maria Sæther

01.04.2012 kl.21:52

Jeg tok en dopapirrull der det ikke var noe mer papir på, tok det i bløtt vann i 2 min og presset det sammen så det lignet som en bæsj. etter det la jeg det på dokanten med litt vått papir. Jeg lurte mamma og hun skjønte virkelig ingenting! Hun trodde faktisk det var ekte, haha :-)

Jeg og venninnen min gjorde også masse til broren hennes. Blant annet; ta plastfolie foran døra, teipe igjen tannbørsten hans, teipe lysbryteren og dørhåndtaket og legge en latebæsj i senga hans! :D

Silje<3

01.04.2012 kl.22:01

Idag tidlig "lurte" jeg mamma. Jeg sa at det var maur innpå rommet mitt, men jeg er jo verdens dårligste til å lyve, så jeg begynte å få lattekrampe før jeg hadde sagt aprilsnarr. Mamma gikk jo selfølgelig ikke på det. Litt trist, men jaja. :D

Julie♥

01.04.2012 kl.22:10

jeg lurte mamma med at søskenbarne mitt(21 år) var gravid :) haha!

også lurte jeg henne med at det var ''påske søndagsåpent'' idag :D

Også på facebook har jeg skrvet.... overlykkelig!!når jeg skal til londom(som er sant)så skal jeg på JUSTIN BIEBER KONSERT!!!!ååååh♥♥♥

simi på Julia.no

01.04.2012 kl.22:16

Jeg lurte mamma! Når jeg var i sverige kjøpte jeg meg leke bæsj sånn som hundene gir liksom og det viste ikke mamma . Også har hund så jeg puttet den under kjøkkenboret og mamma gikk 5 på :P <3 Og når jeg sa APRILSNARR så fikk begge latterkrampe

Ylva

01.04.2012 kl.22:19

Jeg prøvde å lure mamma med den saken på startour at man kunne ta med seg kjæledyret sitt på ferie, men hun hadde allerede lest på vg at startour.no hadde den som en aprilspøk. Så derfor gikk det desverre ikke;) men jeg har lurt flere på skolen andre år med at jeg har fått en stor skade på tommelen, så viser jeg dem under plasteret og det ser helt ekte ut, men egentlig er det bare maling og tusj. Mange har gått på den, selv om jeg gjør den nesten hvert år x)

01.04.2012 kl.22:31

Skulle på 3t idag, på Afro, og som oftest er det en dameinstruktør. så lurte jeg storesøsteren min med at det skulle være en mann i stedet. Og hun gikk fem på! haha.

siljemoen97@hotmail.com

Momina på julia.no

01.04.2012 kl.22:33

Jeg lurte søsteren min med å redigere et bilde og si at Justin Bieber hadde skrevet dette på Twitter: Norway, France and Italy is added to 2013 Believe World Tour. Men dessverre trodde hun ikke på det :(

Rosalie (på julia.no)

01.04.2012 kl.22:38

Jeg var i trekket i dag og sto på ski sammen med pappa og broren min. Vi hadde kost oss masse helt til det begynte å blåse kraftig og vi gikk inn i varmestua. Da foreslo jeg at vi skulle ringe mamma og lure henne litte grann. Vi ringte og sa at jeg hadde falt i trekket og brukket armen. Mamma ble helt hysterisk og spurte hvordan det gikk med meg og hvor jeg var. Pappa svarte at jeg var på vei med helikopter til sykehuset og at mamma måtte kjøre dit. Da han la på begynte jeg nesten å gråte av latter, det var så hysterisk morsomt!

Like etterpå ringte vi mamma opp igjen og rope inn i telefonen; APRILSNARR! Hun ble først litt sint, men så utrolig lettet! Det er den morsomste spøken jeg har vært med på!

Nina ♥

01.04.2012 kl.22:44

Har faktisk ikke lurt noen idag. :))

Camilla ♥

01.04.2012 kl.22:45

Klokka var i 00.00 tiden, folk husket ikke at det var 1. April, så jeg og en god venn av meg (gutt) lurte vennene våre med at vi hadde blitt sammen, altså kjærester. Jeg og han er veldig gode venner da, og vi møtte hverandre når vi begynte på ungdomskolen. Folk sier at vi passer sammen, men vi trives å være gode venner. Så i dag tok vi sjansen til å lure vennene våre. Vi tok å skypet med hverandre og var klare til å lure folk. Så tok vi og skiftet sivilstatus på facebook til "i et forhold". De fleste vennene mine ble desperate og sende meg meldinger på face om hvordan vi ble sammen og de fleste skrev "jeg visste det" og masse mer.

Etter å ha lurt mange venner skrev vi "APRILSNARR!", de fleste ble sure siden vi hadde lurt dem så godt, mens de andre lo og lo. Det endte med at vi tok å skypet utover natta, der ble det latter, sang og snakking - bedre folk finnes det ikke!

Nadia Hoveland

01.04.2012 kl.23:16

Jeg lurte mamma!

Når mamma hadde hentet meg i dag fra bestemor, så satt vi oss i bilen så sa jeg til mamma at bestemor hadde vunnet 2000 kr i tipping. Så sa mamma neimen så flott da!

Hun er heldig, jeg må ringe å gratulere henne når vi kommer hjem, da! :)

Så sa jeg APRILSNARR!

Haha, sa mamma xD

Så kom vi hjem, så sa mamma til pappa, Nadia sa til meg i bilen at bestemor hadde vunnet 2000 kr i tipping. Så sa pappa, nei har hun det?! :D

Vi får ringe henne og gratulerer henne, så sa mamma APRILSNARR! :P

Det var det ;P

Klem fra Nadia :)

DagMar

01.04.2012 kl.23:18

Jeg og 5 andre glemte hvilken dag det er og ble selv lurt av kusina mi som er 4 år yngre enn meg. Hun sa det hadde vært innbrudd mens vi sov. PCen og alle mobilene og godteriene vi hadde kjøpt inn til påska var blitt stjålet. Vi er på ei hytte og ble temmelig stressa en stund før vi husket hvilken dag det er. Kusina mi og faren hennes lo aller mest for de hadde planlagt dette godt og det så virkelig ut som om tyvene hadde kommet seg inn gjennom ei kjellerluke.

Rebekka Hopland

01.04.2012 kl.23:24

Lurte en veninne med at jeg var gravid xD

Marita M

01.04.2012 kl.23:30

Jeg "lurte" veninna mi om at jeg hadde giftet meg med justin bieber :-)<3

Marielle

01.04.2012 kl.23:41

Jeg hadde helt glemt at det var 1.april jeg haha!! Det var derfor jeg virkelig trodde på det!

Jeg og en vennine har bestilt konsertbiletter til Justin Bieber !

Men så ringer hun og sier: - Jeg kan ikke gå!

Jeg lurte på hvorfor, men jeg ble så lei meg at jeg ikke klarte å spørre, noen tårer ble tilogmed presset ut :( Hun hørte at jeg ble lei meg da jeg snufset,

Plutselig banker deg på døren mens jeg fortsatt er i mobilen!

Jeg åpner døren og der står min aller beste venn og sier: - APRILSNAR!!!

kiine på Julia.no

01.04.2012 kl.23:46

Jeg har lurt mange av vennene mine selv om jeg ikke har sett dem i dag. Jeg endret fødselsdatoen min på Facebook til 1. april, og jeg fikk utrolig mange gratulasjoner. Det komiske er at de gode vennene mine gikk på spøken til og med. :)

Mia Tomine

01.04.2012 kl.23:47

Jeg lurte venninen med at jeg hadde vunnet en konkurranse, og at jeg vant 2 gratisbiletter til Lady Gaga! Jeg hørte bare hun skrek i telefonen, og det skriket varte lenge!

Så jeg brølte ut: - APRILSNAR!

Tonje :-)

01.04.2012 kl.23:55

Jeg tok en utrolig teit en og sendte til en venn.

Jeg sa dette til en venn på hcatt

Jeg er en sånn rockestjerne hemmelig agent fra framtiden som skal egentlig bare passe på at alla dragene ikke tar over Norge. Fordi troll kommer til å begynne å krige her som kommer det drager fra Romania. Men jeg er her og nå skal jeg passe på at det ikke skjer. Så det kan være jeg ikke kommer på skolen etter ferien fordi jeg har reist på en flyvende lilla sau og vi skal sloss mot drager og troll. Og hvis vi vinne får eg 3 kinder egg og en pakke med fylte sjokolade egg. Jeg gleder meg.

Han lo jo bare selvfølgelig...

Tonje :-)

01.04.2012 kl.23:55

chatt*

Kristina

02.04.2012 kl.00:03

Lillesøsteren min haha.... jeg lå og sov da søsteren min på 8 braste inn døra og sa at det hadde snødd så mye at vi var innestengt i huset og jeg bare "serriøst?" da hun skrek aprilsnarr og løp ut av rommet mitt. :) Da lo jeg godt skal dere tro!

Sofie Lyngstad :-*

02.04.2012 kl.00:10

Idag tidlig foor alle I familien hadde staatt opp, saa hadde jeg sprunget runt I hele huset og skrudd alle klokkene en time fram! Men siden mamma hadde en klokke rundt armen som jeg selvfoolgelig ikke kunne stille, saa gikk hun bare saann halveis paa spooken, men skooy var det likevel :-) :-*

Matilde

02.04.2012 kl.02:43

for et år siden så fikk jeg, mamma og søstra mi motorstopp på vei hjem fra påskeferie og faren min måtte kjøre mange timer for og hente oss, og idag på vei hjem fra påskeferie stoppet vi bilen og lurte han med at vi hadde fått motorstopp igjen, og han ble ikke akkurat så veldig glad, og han skjønte ikke at det var aprilsnar før vi sa det.

NA

02.04.2012 kl.03:26

Lurte en kompis med ekstrem høydeskrekk og bursdag den 1., om at jeg hadde kjøpt strikkhopp-opplevelse for oss begge som bursdagsgave til ham. Han fikk nervesammenbrudd nesten, og jaget meg gjennom halve huset, men vi fikk oss en lang og god latter :P

idabiieber

02.04.2012 kl.07:14

Jeg lurte alle på Facebook.

Jeg skrev " jeg liker ikke Justin Bieber mere :) "

Også var det mange som likte statusen min også skrev dem " hvorfor "

Også kommer noen " nei, du kødder? "

Også etter 17 kommentarer på den statusen skrev jeg " APRILSNARR"

Og da skrev alle " så dårlig gjort at ikke det var sant, Ida! "

Også brøyt jeg ut til latter og skjønte at jeg hadde funnet på en morsom APRILSNARR til de på Facebook :)

Silje

02.04.2012 kl.07:28

Jeg skulle gå på butikken for Pappa, og han var veldig tydelig på at jeg MÅTTE huske å kjøpe bakepulver istedenfor vaniljesukker. Også når jeg kom hjem fra butikken spurte jeg han"Det var vaniljesukker jeg skulle kjøpe, ikkesant?" Han ble skikkelig oppgitt, men så ropte jeg "APRILSNARR" og sa lo vi bare!

Dinusha1234

02.04.2012 kl.09:17

Naboen til Tanta mi later som om hun er død også Hele generasjonen begynner og gråte så lurte hun alle med aprilsnarr !!

Hahaha ! Dette er det beste spøken jeg har opplevd !!!!

Lotte

02.04.2012 kl.09:27

Altså så var jeg på ridning i går og når jeg kom hjem så la jeg meg rett på sofaen og latet som om jeg hadde kjempe vondt i hode og så kom mamma og spurte om jeg hadde det bra og da sa jeg "nei jeg har utrolig vondt i hodet fordi jeg ble kastet av hesten!" da fikk mamma sjokk og skulle til å ringe legekontoret da jeg spurte mamma " vet du hvilken dato det er i dag?" da ble mamma helt rød i fjeset og så ropte pappa fra gangen " det er 1.april!"

Hehheeh

Klemz horse_love på julia.no

anetteou

02.04.2012 kl.09:29

Jeg lurte vel egentlig ingen i går, men jeg BLE lurt selv.

Foreldrene mine fortalte meg at det hadde gått et ras på vei til mormors hytte (dit vi skal dra på onsdagen), men at jeg måtte sjekke nettavisene for å se om veien var stengt. Jeg leita opp 5 forskjellige nettaviser fra det området, men fant ingenting.. "Det er jo ingenting å finne her!", sa jeg irritert til slutt, og fikk "jaja, kanskje det bare var en aprilspøk, da...?" til svar. Leita vel ii nettaviser i opptil en halvtime. Følte meg passe dum etterpå. Hahahah :)

hedda

02.04.2012 kl.09:41

jeg ringte bestemor og sa at Stavanger aftenblad ville intervjue henne til kultur delen. Hun dro til ut døra kl 5 heheh.

heddabemo@hotmail.com

Malin

02.04.2012 kl.10:00

Jeg lurte pappa med å si at han hadde vunnet en konkurranse der premien var et års forbruk av sjokolade. Dagen etter vekket pappa meg klokken syv for å dra til butikken, og snakke med sjefen! Men da jeg sa at det bare var en aprilsnarr, lo han av det og ble nesten skuffet! Haha han finner nok litt sjokolade i påskeegget sitt da..

tiinh

02.04.2012 kl.10:17

Jeg har ikke lurt noen faktisk! Ingen gikk på det xD Men jeg ble lurt av maange! Haha xD

tiinh.blogg.no

Supersheep på julia.no

02.04.2012 kl.10:32

Jeg var på overnatting hos en veninne, og vi lurte moren hennes ved å si at den andre vi var sammen med, var syk og kastet opp! Hun ble skikkelig stressa, men ble veldig letta når vi sa "Aprilsnarr!".

Julie

02.04.2012 kl.11:11

Jeg lurte mamma med at startour hadde sånn at man kunne ta med seg kjæledyret sitt på ferie! Og når jeg trykket på artikkelen stod der "aprilsnarr i gamledar, buksa full av kaviar :-)" Hun gjikk på!

Sender mail og adresse vist jeg vinner:-)

Pernilleshordnes

02.04.2012 kl.11:28

Jeg lurte lillesøsteren min: Jeg fant fram en finger fra halloweenfesten min, og malte neglen i samme farge som min neglelakk.Jeg lå den i dukke huset hennes slik at du bare så halve fingeren, jeg tror hun ble litt sremt ja!

jenny

02.04.2012 kl.12:26

jeg lurte pappa puttet joghurt oppi håndkremmen hans ahaha han gikk rett på

Cammiiz

02.04.2012 kl.13:03

Jeg lurte bestevenninna mi og sa jeg skulle flytte, hun gikk rett på og begynte til og med å gråte, følte meg litt slem akkurat da, men skal si hun ble glad da jeg sa at det bare var en aprilsnarr.

Habbynator99(Habon)

02.04.2012 kl.13:34

Jeg lurte min søster :)

Hvordan: Hun er en STOR One Direction-fan, så derfor sa jeg at jeg hadde vunnet to billetter og backstagepass til en av deres konserter i London for to. Så sa jeg at jeg skulle ta med min vennine, også ble hun sur og lei seg, helt til jeg sa APRILSNARR! :D

Hedda Stephansen Brun

02.04.2012 kl.18:47

jeg lurte med at det var mange søte dyr ute. Jeg lurte søskenbarnet mitt på 3 år.

Ahmed

02.04.2012 kl.19:09

lurte veninna mi.

Jeg hadde 2 biletter til nicki minaj konsert i oslo sepektrum og da sa jeg til veninna mi at jeg ikke kunne bli med på konserten og at jeg skulle på ferie til spania og da ble hun lei seg og sa til meg det var min eneste kuleste dag med deg, jeg fikk dårlig sannvittig het og sa APRILSNARR!!!

Så hun sa Er det mulig du lurte meg ! og hun hadde glemt at det var aprilsnarr hvem glemmer aprilsnarr! x)

Lovleystar

02.04.2012 kl.19:12

lurte veninna mi.

Jeg hadde 2 biletter til nicki minaj konsert i oslo sepektrum og da sa jeg til veninna mi at jeg ikke kunne bli med på konserten og at jeg skulle på ferie til spania og da ble hun lei seg og sa til meg det var min eneste kuleste dag med deg, jeg fikk dårlig sannvittig het og sa APRILSNARR!!!

Så hun sa Er det mulig du lurte meg ! og hun hadde glemt at det var aprilsnarr hvem glemmer aprilsnarr!? xD

Ida

02.04.2012 kl.19:40

Jeg lurte stesøstra mi, og sa jeg skulle bli tante!:) Hun gikk fem på, og jeg skulle egentlig ønske at spøken var sann!:D

bunnybloggen

02.04.2012 kl.22:02

Jeg har lurt mamma og pappa med å fylle en gammel melkekartong med vann, og teipe den fast i kjøleskapet!!

Jessica

02.04.2012 kl.23:42

Jeg lurte mamma med at jeg hadde fått kutta meg skikkelig på armen! Jeg hadde masse ketchup og papri på hånda !! HHEHEHE

Synne

02.04.2012 kl.23:44

På vei hjem fra hytta maser jeg og broren min ALLTID om å få dra på McDonalds, så sa jeg, vi skal på McDonalds på vei hjem i dag. Han sprang og klemte alle før pappa sa, du vet hvilken dag det er i dag?

hshahahajaja. XD

Sbfarstad@hotmail.com

Julie

03.04.2012 kl.08:40

Idag lurte jeg pappa skikklig. Han bor I Oslo, så jeg sendte han en melding:"PAPPA!! Huset vårt brenner!! " Rett etterpå ringte han meg og da var hadde han veldig stressa stemme.. Og da.sa jeg til han at han skulle kikke på kalenderen . Da fikk både jeg og han latterkrampe.

Marielle

03.04.2012 kl.15:53

Jeg lurte mamma! DENNE SPØKEN VAR LITT VOLSOM

Jeg tok pappa's mobil og sendte en melding til mamma der det sto: Fort deg, Jeg og Marielle har kræsjet nede ved froland sin bensinstasjon, og at Marielle er på sykehuset!

Og hun gikk rett på den, hehe!

Hun rev seg i bilen, og da hun kom fram ser hun oss sitte og spise saftis!

Hun løp bort og klemte meg (pappa og mamma er skilt)

hun begynte og gråte!

SÅ JEG FIKK VONDT AV HENNE MEN DET VAR MORSOMT Å!

Amaie

03.04.2012 kl.15:53

Tok konditorfarge oppi melka, så den ble blå og ingen ville drikke den xD

Ingen visste at det var meg som hadde gjort det :p

chlowo

03.04.2012 kl.16:51

Jeg har vært snill i dag, har ikke lurt noen, men har bare blitt lurt selv, haha! :)

Karolin3 på Julia.no

03.04.2012 kl.18:21

Hei ;D

Jeg lurte broren min! Jeg sa at jeg hadde skjært opp buksa hans, fordi han ikke fant den på rommet sitt. Buksa var heelt ny, og han var veldig redd for den. Når jeg sa det, så ble han vettskremt..! Etter en stund fant han buksa, og selvfølgelig hadde ikke jeg skjært den opp.. Der lurte jeg han godt! Hohoho... :D God påske! :)

Epost: frekkel97@hotmail.com

Lea

04.04.2012 kl.12:49

Nei, jeg prøvde å lure bestevennina mi med at jeg hadde vunnet 500 kr i lotto. Det funka selvfølgelig ikke særlig bra. hehe

Karianne

04.04.2012 kl.16:00

Jeg skal kanskje til USA i 2013 så jeg lurte en venninne og sa at jeg skal til USA i to måneder slik at jeg skulle rekke og få med meg alle byene. Og hun gikk rett på! :D

heddlisepus på julia.no

04.04.2012 kl.21:13

jeg bor ved siden av en fyr i klassen og vennen min var på besøk. hun er kjempe forelska i han og da måtte jeg jo lure henne med noe som inneholdt han da :P så jeg sa dette: duuu!! jeg spurte andreas (navnet på den gutten) om han ville være sammen med deg og han sa ja !! og hun bare så på meg med store øyne før hun sprang over til han og jeg følgte like etter. når vi kom fram til han så åpnet han døren og vennen min sa: jeg er så utrolig glad akkurat nå !! før hun kyssa han rett på munnen. hun er så lett å lure xD men begge basa meg etter det :S

Snowy på julia.no

06.04.2012 kl.10:08

Jeg lurte ingen idag jeg ;)

Emilie: )

06.04.2012 kl.21:55

Jeg lurte ingen..

Marte Aksnes Vassend

07.04.2012 kl.20:56

Jeg har lurt en venninne av meg 1. april. Vi var på et kjøpesenter og så sa jeg til henne at den nye buksa hennes hadde revnet opp bakpå rumpa. Hun fikk helt panikk og ble skikkelig rød i ansiktet. Jeg fortsatte å lure henne i ca. 5 minutter før jeg ikke klarte å holde meg lenger, og fikk helt latterkrampe. Hun ble skikkelig sur da jeg sa at det var en aprilsnarr, men hun synes det nok var morsomt :-P

Martelovebieber på julia.no

Ilayda

08.04.2012 kl.19:49

Jeg har lurt mamma ved og først helle eddik over tannbørsten hennes, så på morgenen da hun skulle pusse tennene sine ble hun ikke så fornøyd, og etter det lurte jeg henne med at hun hadde kommet på youtube og fått over 1million treff og hun gikk på alle :P

BieberFever4Ever på julia.no
Vi var på skitur og på hjemveien skulle jeg lure mormoren min mens jeg var i bilen. Jeg sa vi hadde krasjet og kom oss ikke videre, og hun trodde på det. Men akkurat da jeg skulle si APRILSNARR brøt dekningen siden vi kjørte inn i en tunell akkurat da. Så da jeg skulle ringe tilbake sto det: opptatt (som betyr hun snakker med en annen)... Hun hadde jo ringt faren min og sagt det og alt ble kaos. Men hun trodde jo ihvertfall på det ;) Haha

My

09.04.2012 kl.16:22

Jeg leste på tekst-TV på TV3 om at EU-landene skulle avskaffe 2. påskedag som en fridag og at dette gjaldt Norge også. Jeg skjønte med en gang at dette var aprilsnarr, og da ringte jeg til en venn og ba henne om å lese det selv. Hun ble skikkelig lurt, og da hun hørte meg le i telefonen - så skjønte hun det selv at det var en aprilsnarr!

andreapia123 på julia.no

09.04.2012 kl.23:22

Jeg lurte pappa flere ganger:

aprilsnarr nr.1: Jeg kokte grøt tidlig på morgenen og sparte litt. Senere puttet jeg det i en melkekartong og hadde i nesten en hel flaske grønn konditorfarge i den også. Da pappa kom å skulle ha melk i teen sin oppdaget han at teen ble grønn. Han helte resten av melka i vasken og ble helt forskrekket, han sa at han skulle ringe lokalavisa og be de skrive om det. Han var helt skjokka over at TINE hadde sånn melk, siden den var ennå ikke gått ut på dato.

aprilsnarr nr.2: Jeg tok ut innholdet av egget som pappa skulle spise til frokost og satt det i et eggeglass med hullet ned.

aprilsnarr nr.3: Jeg smurte inn dosetet med den dyreste body lotionen til mamma (hun ble ikke så glad, hun heller)

aprilsnarr nr.4: jeg helte corn flaksen ut av posen og i eska, så åpnet jeg bunnen av esken og da pappa skulle ha den, datt alt sammen på gulvet.

aprilsnarr nr.5: Jeg gnidde inn tannbørsten hans med salt.

Jeg hadde også et par aprilsnarrer på lur til mamma:

aprilsnarr nr.6: Jeg åpnet opp teposen til mamma og puttet salt i den, så stiftet jeg den igjen og resten kan du tenke deg selv.............

aprilsnarr nr.7: Jeg tok en smil (sjokolade) og delte den i to, så spiste jeg opp det gode karamellfyllet og erstattet det med kaviar og ga det hele til mamma.

Ingvild

10.04.2012 kl.19:52

I bilen sa jeg at jeg måtte spy og rett før pappa stoppet ropte jeg aprilsnarr...

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits