Her kommer påskevinnerne!

Vi vet at dere har ventet - her er vinnerne av de mange påskekonkurransene våre! Husk at vi alltid trekker og offentliggjør vinnerne hos oss. Det kan bare ta litt tid iblant! Så det gjelder å smøre seg med tålmodighet, både når man venter på trekninger og premier i posten :)

Vi gjør det sånn: Finner du navnet/kallenavnet ditt på lista, sender du oss en melding med fullt navn + adresse i innboksen vår her på bloggen. Da må du legge oss til som venn først. Har du ikke blogg, sender du fullt navn + adresse i en epost til julia@egmont.no. Merk med "påskekonkurranse".

30.mars: Hva er din favorittpåskegodt?
Vinner: Hanna:
Helt klart freia påskeegg i lilla kartong! <3 Ingen påske uten dem!

31.mars: Hva er ditt beste påsketips?
Vinner: Nussepjusk på Julia.no:
Å dra på fjellet i påskeferien, altså nyte siste tiden av året for snø. Ski, aking og slalåm.

1. April: Hvem har du lurt idag, og hvordan?
Vinner: kiine på julia.no: Jeg har lurt mange av vennene mine selv om jeg ikke har sett dem i dag. Jeg endret fødselsdatoen min på Facebook til 1. april, og jeg fikk utrolig mange gratulasjoner. Det komiske er at de gode vennene mine gikk på spøken til og med. :)

2.april: Hvilken sang hører du på i påsken?
Vinner: IneElise: Call Me Maybe - Carly Rae Jespersen! Den er utrolig fengende, og den setter seg på hjernen og blir der. Favoritt-låta mi i påsken, garantert :)

3.april: Hva gleder dere dere mest til i påsken?
Vinner: Amaie: Påskegget så klart, som jeg får på lørdag:-D Men.. Ikke si dette til mamma eller pappa, men jeg har allerede sneket i det, og tatt neon ting. :-) Store gleder er vanskelig å holde seg unna :-)

4.april: Har dere noen krimtips i påsken? Noen spennende bøker eller filmer dere har sett?
Vinner: Hedda Stephansen Brun: Jeg ser på påskekrimmen på nrksuper.no. Hver dag i påsken kommer det nye episoder der norske kjendiser blir fanget, overfalt eller noe sånt. Det er ikke så skummelt, men det er litt gøy også da.

5.april: Hva MÅ man ha med seg på ski- eller gåtur i påsken?
Vinner: Melinda: Du må ha med deg gode varme klær som du kan bytte i om du blir våt, du må ha med kamera, kakao i en søt termos, appelsiner, andre friske deilige frukter, pølser, pølsebrød, ketchjupp, sitteunnderlag, krem til kakaoen, en spikkekniv, juliablader, fyrstikker, kvikk lunsj,marshmallows, ved til bålet, gode hansker, solbriller, lue eller pannebånd, godteri, godt humør er en selvfølge og så må du dele påskekosen med familien og venner evt. hund om man har ^^

6.april: Hva er ditt favorittspill å spille i påsken?
Vinner: Emiliemoii på julia.no
: Sitte på hytta og spille kortspill er veldig morsomt! Kanskje noe veldig enkelt no som alle kan, gris eller vri åtter er veldig morsomt og noe de fleste kan! :D

7.april: Hvilken kjendis ville du invitert på påskemiddag?
Vinner:
TiiraBankes på julia.no: Litt vanskelig å svare på. Men jeg tror det blir Jasmine Villegas, Chris Brown eller Justin Bieber. Syntes de er kjempeflinke til å synge. God påske alle sammen!

8.april: Fortell oss en vits!
Vinner: Hannah Lervåg:
Har du hørt om de to deigklompene som forelsket seg? En dag sa den ene: Jeg elsker deig!

9.april: Hva er det morsomste/hyggeligste som har skjedd denne påsken?
Vinner: Celine:
Det hyggeligste som skjedde denne påsken var at jeg fikk vite at tanta mi skal få en BABY!!! :):):):D:D Det var også koslig at familien dro på hotel å sto på slalåm og badet og bowlet:)

Gratulerer!

 

9 kommentarer

Julia

12.04.2012 kl.21:52

Gratulerer til de som vant!

Camilla ♥

12.04.2012 kl.21:53

Gratuuulerer :-)

Stine og Rebecca - Ist3

12.04.2012 kl.21:54

Gratulerer så mye til vinnerne!

Jessica

12.04.2012 kl.22:32

Vinner aldri konkurranser

Har bare ulykke med meg..

andreapia123 på julia.no

13.04.2012 kl.05:39

Jeg sier det samme som Jessica........

Maja

13.04.2012 kl.07:43

Gratulerer til vinnerne :)

13.04.2012 kl.18:15

Gratulerer da :] ..

Heik - 4 jenter 1 blogg !

13.04.2012 kl.22:29

Jeg vant faktisk ! :D Kjempekoseligt ! Esker neglelakk !

ineelisek

15.04.2012 kl.20:27

Tusen hjertelig takk for at jeg er en av vinnerene! Nå ble jeg virkelig glad :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits