Bryllup!


Kjole fra Primark, dressjakke fra River Island, smykke fra Goldmine.

Sånn så jeg ut igår! Hele kjolen synes jo ikke på bildet, men den går nesten helt ned til gulvet, og så hadde jeg beige sko med sølvnagler på :)


Så vakker var bruden!

Det er litt rart å tenke på - Tonje og jeg har kjent hverandre siden vi begynte i samme klasse på ungdomsskolen, og så har vi liksom holdt sammen helt siden da. Det er 12 år siden! Og plutselig har hun gifta seg. Oioioiiiii!


SMASK!

Det var så utrolig morsomt i bryllup! Og både tekstlesingen min i kirken og talen min gikk veldig fint. I alle fall så lo folk på akkurat de rette stedene (Altså, de lo ikke i kirken, da. Det hadde jo vært litt rart!), og det var så utrolig koselig. Nå vil jeg også gifte meg! Eller, kanskje ikke akkurat NÅ, da. Men i fremtiden en gang, kanskje, hihi :)

Drømmer du om å gifte deg? Et stort prinsessebryllup, kanskje?

:) KIrsti

5 kommentarer

♥Thatsanee Photography♥

06.05.2012 kl.15:28

Ser at har det gøy! Kos deg masse! :-)

fridacharlotte♥

06.05.2012 kl.16:22

Kjempefin på håret! :)

Djula

06.05.2012 kl.16:28

Nydelige begge too :). Så bra at talene dine gikk greit! :D

Sofie Noren Lunde<3

06.05.2012 kl.20:59

Så fin du var Kirsti:) !

Karoline

07.05.2012 kl.16:11

Fin:-) Likte antrekket ditt, spesielt dressjakka:-) Ser kjekt ut å gifte seg, men tror nok jeg vil vente med det til jeg er minst 10 år eldre og har funnet drømmeprinsen..;D

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits