Høstnyheter og Lady Gaga


Outfitters Nation kommer med en egen Lady Gaga-kolleksjon!

I går var Kirsti og jeg innom Bestsellers pressedag for å se på høstens nyheter fra blant annet Only, Outfitters Nation og Vero Moda. Det var sååååå mye fint. Både Kirsti og jeg forelsket oss i sånn ca tusen jakker. Men det var ikke bare fine jakker, det var mye annet fint også - masse deilig strikkeplagg, nydelige festkjoler +++. Med oss hjem fikk vi fine goodiebags - og til uka legger vi ut en konkurranse der en av dere kan vinne en goodiebag med klær! Kult, eller hva?


Midt blant Outfitters Nation-utstillingen så jeg noe kjent! De hadde nemlig brukt flere plakater fra Julia i utstillingen :D


Nam!

Digger du Lady Gaga? Mens du venter på kleskolleksjonen fra Outfitters nation kan du jo prøve deg på Lady Gaga-testen på julia.no!

Smask fra Simone

4 kommentarer

happynora

11.05.2012 kl.15:13

Lady Gaga er råkewwl! 8D

Jenteredaksjonen

11.05.2012 kl.16:25

Får vann i munnen bare jeg ser på de sjokoladepopsene... Såååå gode! /Kirsti

Anonym

12.05.2012 kl.10:22

Hvor lang tid tar det før dere trekker vinnerne av konkuranser på julia.no ???????

Emily - Cookies på julia.no

16.05.2012 kl.16:14

Lady GaGa er kjempeflink, men jeg er ikke så stor fan! Jeg er mer imponert av at hun tør å være "slik som hun er". Hun er en unik og kreativ person, og ingen er som henne (eller hun er ikke som noen), og det liker jeg!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits