Bli med backstage på moteserie

Kule og flinke Fredrikke er Julia-modell i Julia nummer 7 - som nå er i salg! På en ganske så grå og kald dag i mars var moteteamet på Huk for å fotografere sommerlig pastellmote. Det er ikke alltid man er så heldige med været, dessverre, men Fredrikke var tøff og taklet litt kulde mellom hvert opptak.

Den kule sykkelen skulle jeg gjerne tatt med meg hjem! Her er fotograf Astrid i sving, mens fotoassistent Lene sørger for at lyset blir perfekt.


Fine, rosa blomster fikk også være med i moteserien, men det gjorde ikke ...


... morgenkåpen! Hi hi. Her er Fredrikke sammen med stylist Linda.

Hva syns dere om moteserien i Julia 7?

Smask fra Simone

4 kommentarer

Kirsti

14.05.2012 kl.21:47

Oii, det så kaldt ut! Men resultatet ble jo knallbra :D

emiliee

15.05.2012 kl.08:10

Kuult. Jeg har søkt om å bli modell i julia !

Majalyy

15.05.2012 kl.12:16

hei dere i jenteredaksjonen! elsker bloggen deres! sorry at jeg spør om dette, men vet dere om en hårfarge man kan farge håret fra svart til ca den brunfargen som hun juliamodellen i dette blogginnlegge har? jeg hadde lysebrunt hår også skulle jeg farge det mørkere, men så ble det svart! må rekke og farge håret i dag eller i morgen for snart er det 17.mai og jeg synes hårfargen min er helt krise! selvom de i familien min synes hårfargen min ble fin, synes ikke jeg det. jeg vil ikke ha den sånn! håper dere kan hjelpe meg:)

Vikingen

17.05.2012 kl.23:59

Hva slags støvler er det stylist Linda har?

Hunter original gloss? eller....hmmm...?

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits