Helgekonkurranse: Vinn sminke fra Maybelline

Endelig helg igjen! Denne helga er det en gaveeske med sminke fra Maybelline i premie. I gaveesken er det foundation, concealer, pudder og rouge fra serien "Fit me". For å være med i trekningen må dere svare på dette spørsmålet:

Hvilken kjendis inspirerer dere - og hvorfor akkurat denne kjendisen?

LYKKE TIL!
Vi trekker den heldige vinneren på tirsdag.
Premien er levert av Maybelline.

PS. her kan dere lese konkurransereglene våre.

144 kommentarer

HELGA KRISTIANSEN

09.06.2012 kl.18:09

Cher Lloyd - Hun er så utrolig rå, og hun tørr virkelig å vær seg selv 100%! Hun har den råeste klesstilen, og for ikke å nevne stemmen hennes. Hun kommer fra England, så hun har en britisk aksent, er det èn person jeg skulle ønske jeg var, så ville det vært henne.

Erle15 på julia.no

09.06.2012 kl.18:13

Lady gaga, for hun tør å være seg selv og ha sin egen stil. Det er bare kjempe kult. Hun tør å vise hvem hun er og stilen sin.

Lillyvanillie på julia

09.06.2012 kl.18:16

Jarle Bernhoft fordi han er et super talent!!!! Jeg digger han og han kler seg ordentlig i stede for

sånne "sagge" artister! Håper jeg vinner har bursdag i dag!

Katrine :D

09.06.2012 kl.18:19

Jeg synes Justin Bieber er utrolig inspirerende! Han vokste opp i fattigdom, men ga aldri opp drømmene sine! Og nå inspirerer han også fansen til å ikke gi opp drømmene sine uansett hvor vanskelig det kan virke å oppnå dem, f.eks. med uttrykket "Never Say Never" og navnet på det kommende albumet, Believe! :D

Lykke til alle sammen :)

Ida :))

09.06.2012 kl.18:22

LEONARDO DICAPRIO! Han er en helt utrolig dyktig skuespiller, og jeg elsker filmene hans. Ikke har han akkurat noe stygt utseende heller, heheh.. Søt som barn, kjekk som ungdom og kjekk som voksen. Hvem har vel ikke blitt forelsket i Leonardo da han spilte i Titanic? <33

Karina00 på julia.no

09.06.2012 kl.18:30

Det er mange kjendiser som inspierer meg, men mest er Justin Bieber. Han er ikke bare kjekk og veldig filnk til og synge, men han har et hjerte av gull. Før satt han og sang på en trapp i Canada, nå noen år senere er han en av de mest kjente stjernene! Han har aldri gitt opp drømmene sine og sier at vi aldri må gi opp drømmene våre, og det er jeg enig i!

Never say never!!

Ragnhild Isabella

09.06.2012 kl.18:31

Nina Dobrev. Jeg elsker hennes skuespiller-egenskaper, hennes klestil og hennes utstråling :)

happynora

09.06.2012 kl.18:31

Rose McGowan, helt klart! Hun tør virkelig å være seg selv, og er kjempe selvsikker-itilegg til at hun er råpen! Hun er en dyktig og FANTASTISK skuespiller, p.g.a: I Charmed foreksempel, kan man føle hvordan "Paige" (som hun spiller) har det, og man føler på en måte det hun føler. Jeg elsker henne, og får bare lyst til å gi henne en klem rett og slett! :D - Etter jeg har sett Charmed, har skuespilleryrket gnagd seg langt inn i meg, og jeg drømmer om å bli som Rose McGowan!

Camilla<3

09.06.2012 kl.18:34

Jeg blir veldig inspirert av kjendisen Lea Michele som spiller b.l.a i serien "Glee" , hun virker som en utrolig snill og søt jente . Hun prøver også alltid at andre skal også ha det bra , og hun er veldig omtenksom . Hun synger som en engel og spiller som en drøm :) Hun er rett og slett et helt fantastisk menneske . Og hun er veldig flink til å ta bilder , være modell og twitre. Det var hun som virkelig inspirerte meg til å være meg selv og ikke være flau over å synge <3

Lea

09.06.2012 kl.18:36

Jeg blir veldig inspirert av Elle Fanning! Hun har en stil man har lyst til å dø for og hun er bare kjempe kul!

Smilefjes

09.06.2012 kl.18:38

Justin Bieber. Han får meg til å ville synge resten av livet, og gjøre noe med det! Han får meg til å bli glad, synge med, og noen ganger håpe at jeg en dag blir noe like stort som han. Han er helt magisk for meg.

TheQ10 på julia.no

09.06.2012 kl.18:43

Lana Del Rey, fordi jeg er veldig glad i mote, og klær. Hun har såå kul stil, i tillegg er hun kjempe flink til å synge, og jeg digger alle sangene hennes ! :-)

malin

09.06.2012 kl.18:53

Selena Gomez inspirere meg. Jeg oppfatter henne som en som bryr seg. Noen av sangene inspirerer meg spesielt, eks: Who say ? føler du at kroppen din, eller DU ikke er perfekt? hør sangen! Who says your not perfect?

Stilen hennes er super kul også :D<3

Kaja

09.06.2012 kl.18:59

Vanessa hudgens inspirasjon hennes er masse farger det liker jeg å sefølig coboy hatter å sånn elsker jeg

Vilde

09.06.2012 kl.19:11

Selena Gomez. Hun inspirerer meg fordi hun har kommet så langt i det hun driver med, både som skuespiller og sanger. Hun har fått til så mye i livet sitt til bare å være 19 år! Hun har sin helt egen kleskolleksjon, "dream out loud", kommer ut med en parfyme, spilt inn mange cd'er, filmer og serier! Pluss at jeg elsker stilen hennes og musikken. Hun får myyye hat, kanskje mest for at hun er kjæresten til Justin Bieber, men også andre grunner.. Hun har likevel nesten alltid godt humør og smiler! Det er noen grunner til at jeg ser opp til henne! :) :) <3

Julie

09.06.2012 kl.19:22

Demi Lovato, hun er en UTROLIG sterk person som har gått gjennom mye ufortjent. Alt drittet som hun har fått til seg er ikke sanne i det hele tatt. Folk som kaller henne feit, det tok henne 1 år på å komme over det. Hun er ikke feit i det hele tatt.

Og justin bieber selvsagt, han har og gått gjennom utrolig mye hat. Folk som kaller han homofil. Få dere ett liv, sier jeg bare.

mailen

09.06.2012 kl.19:30

Miley Cyrus! Sangene hennes er meningsfulle, og mange av dem har betydd (og betyr fortsatt) veldig mye for meg. Hun har en skikkelig kul stil, og sist men ikke minst har hun funnet kjærligheten da (nyforlovet med dødskjekke Liam Hemsworth <3!!!).
Miley Cyrus! Hun er en jente med bein i nesa, som tør å være seg selv og kjøre sin egen stil. Hun er så flink og inspirerende for mange unge mennesker. Hun er en utrolig god skuespiller og sanger og er bare et stort idol for mange, og spessielt meg :)

Maria

09.06.2012 kl.20:23

Lady gaga! Hun viser at man kan ha sin egen stil uansett om den er annerledes fra andre. Hun bruker heller ALDRI playback på scenen, men synger heller live for fansen sin.

JULIE

09.06.2012 kl.20:25

Willow Smith ,

Hun er en sterk person som har utrolige foreldre!

Hun klær seg slik hun vil og klippet seg helt skalla! Får mye hat men bryr seg ikke!

dessuten har hun god selvtillit.

Kristina

09.06.2012 kl.20:26

Kommer kanskje ikke som noe sjokk, men Justin Bieber inspirerer meg veldig. Han er så barmhjertig, snill og god mot alle og jeg blir så inspirert av å se på han, høre på sangene hans og se filmen Never say Never. Han inspirerer meg til å være snill og god mot alle. "No matter how talented you are, not everybody is going to like you. But that´s life, just STAY STRONG" som han sier. Det er så sant så sant.

Isabelle

09.06.2012 kl.20:30

For meg er det Gossip Girl stjernen Blake Lively! Hun er utrolig pen og har den mest fantastiske klesstilen jeg vet om. Jeg kan sitte i timevis å se på bilder av henne på rød løper og på handletur og bare suge til meg tonnevis av inspirasjon. Hun har virkelig endret syntes mitt på mote! Jeg ville vært en helt anenn person hvis jeg ikke hadde visst om Blake. Hun virker også så utrolig snill og omtenksom, hun bryr seg veldig mye om sine nærmeste, men er også åpen for å få nye venner.

Julie♥

09.06.2012 kl.20:33

Jeg blir virkelig inspirert av tone damli,hun er og har alltid vert seg selv!hun synger utrolig bra og sier det hun mener!blir veldig inspirert av stilen hennes også!

jannedsd

09.06.2012 kl.20:36

Min største inspirasjonskilde er Demi Lovato. Ikke kun på grunn av alt hun har vært igjennom, men også på grunn av stil og sminke. Hun har jo vært kjent lenge, og er den stjernen jeg alltid har likt! Hun er et fantastisk menneske, både på utsiden og innsiden er hun pen. Og stilen hennes er helt fantastisk, flotte kjoler og og kjempefin sminke. Alt i alt en kjempegod rollemodell, stilikon og inspirasjonskilde.

Juliemuza.blogg.no

09.06.2012 kl.20:36

blir inspirert av mange!men mest av alle blir jeg inspirert av Justin Bieber.Han ble ''funnet'' på youtube som en ganske fattig gutt og nå er han egentlig ganske rik.Han ble kjent fordi han hadde\har en bra stemme♥ man kan høre den første og den siste sangen hans,det er en del forskjell!!

juliee

09.06.2012 kl.20:44

Jeg blir inspirert av stilen til mary kate olsen og ashley olsen!de har utrolig bra smak,kler stilen utrolig godt osv...<3

Sofie:)

09.06.2012 kl.20:44

Dem kjendisene som inspirerer meg er: Nicki Minaj og Selena Gomez:) fordi Nicki Minaj er kul og ho er flink til å synge(KUL:D)og Selena Gomez er veldig pen og ho er veldig kul:) og ikke minst: VELDIG FLINK TIL Å SYNGE!! Jeg liker veldig godt Nicki Minaj og Selena Gomez!!!!!<3<3fortsatt ha en fin helg!! Og hils Kirsti fra meg jeg så henne i stad på Donald Duck Games:)!!!!!

Aurora

09.06.2012 kl.20:50

Jeg blir mest inspirert av Justin Bieber <3 Han har hvert forbildet mitt i mange år nå, helt siden han ble oppdaget på youtube. Han er en som aldri gir opp drømmene sine, uansett om han får mye motgang eller må jobbe veldig hardt for og nå målet sitt. Han har heller aldri blitt en ''diva'' etter han ble verdenskjent. Han bryr seg fortsatt veldig mye om andre, spessielt familien sin, og han prøver og gjøre livet sitt mest mulig vanlig, selv om det ikke er det letteste. Justin Bieber er ett supert eksempel på en som aldri gir opp sine drømmer og står for det han sier, uansett om han får mye kritikk, og til og med drapstrusler. <3

Julia

09.06.2012 kl.21:03

den kjendisen som inspirerer meg er Emma Watson, fordi selv om hun har spilt i mange filmer og vært supertravel med innspillingen av Harry Potter, så har hun studert masse. hun har også en utrolig fin stil og hun er tøff som turte å klippe håret kort, noe som viser at hun er selvsikker. for meg er Emma et stort forbilde fordi hun takler å være kjendis, og hun er en utrolig flink skuespiller. jeg liker også at hun velger et naturlig utseende. Emma Watson er grunnen til at jeg også vil bli skuespiller og min største drøm er å få møte henne. hun virker utrolig snill og jeg blir inspirert av talentet hennes, klærne, sminken og personligheten hennes.

ha en fortsatt fin helg alle sammen<3<3 digger bladet deres! <3

hilsen fra Julia;)

simi på Julia.no

09.06.2012 kl.21:11

Den kjendisen som inspirer meg er Miley Cyrus! Hun gikk fra å være den søte Disney jenta til å være den tøffe.Hun brydde seg ikke om hva andre syntes om henne ,hun var seg selv.Hun turte å bytte stil selvom hun fikk masse kritikk. Hun tør å skille seg ut,bytte hårfrisyre og musikk "stil" :) Det er ting som virkelig inspirerer meg til å være meg selv 100% !

Ingvild

09.06.2012 kl.21:14

Taylor Swift, fordi hun hadde tro på seg selv og fortsatte å prøve selv da hun fikk mange nei av folk i musikkbransjen. Hun skriver all musikken sin selv, og spiller i tillegg flere instrumenter. Hun er alltid classy, og gjør alltid alt hun kan for andre. Hun er en fantastisk person, og det beste forbildet jeg kunne tenke meg. Jeg gleder meg utrolig mye til den neste CDen hennes kommer ut :D

marigona

09.06.2012 kl.21:23

Justin Bieber fordi han elsket elsket å synge og han ga aldri opp før han fikk nå drømmen sin som han lenge har trodd på og det var å bli kjent og nå er han en av de mest kjente kjekkas guttene noen sinne. Han besøker barn som ligger på sykehuset. Han tror på det han vill. Justin Bieber inspirerer meg veldig og han er mitt STØRSTE idol.

Miss Adorable

09.06.2012 kl.21:26

Hayden Leslie Panettiere inspirerer meg mest fordi hun er en sann dyrevenn og en kjempeflink skuespiller. I favoritt TV-serien min Heroes, var hun Claire Bennet og hun spilte den rollen kjempebra! Jeg kan ikke forestille meg en annen person som kunne ha spilt rollen bedre. Jeg liker også den søte stilen hennes, og at hun sminker seg naturlig - for da er det lett å etterlikne stilen hennes.

Marielle

09.06.2012 kl.21:29

Justin Bieber, fordi han er en sterk artist.

Da han gikk ut på scenen og brakk benet, fortsatte han og synge.

han elsker alle og syns det er tragisk at folk kaller seg selv stygge, for han syns alle er like vakre. han er en romantisk og kjekk sanger, utrolig fin stemme og har likt han i mange år nå.

idabiieber

09.06.2012 kl.21:29

Haha dette er jo enkelt. Selvom Justin Bieber er gutt inspirerer han meg utrolig mye med klesstilen hans måten han faktisk synger på. Hvordan han går. Kan ikke beskrive han på en annen måte enn det beste av alt. Han er nesten som er bror for meg faktisk. Men han er en kjendis som er 18 år og inspirerer alle sine beliebers med måten han synger på og måten han sjarmerer jentene på.

Justin Bieber er en fantastisk gutt som elsker fansene sine.

Musikk-elsker på Julia.no

09.06.2012 kl.21:34

Avril Lavigne! <3

Det er fordi hun har en fantastisk kles - og sminke stil!

Avril tør og være seg selv, og går gjerne i rosa, jeg elsker stilen hennes! Også sminker hun seg fantastisk! <3

Hun synger fantastisk og er en stor inspirasjonskilde for meg.

Jeg bare elsker musikken hennes og tekstene gir mening.

Hun lager fantastiske sanger som hun også spiller inn hjemme hos seg selv. Jeg husker da sk8er boi kom ut, det var da jeg gikk i 3. klasse eller noe sånt. Jeg hørte den på tv, også så jeg hvordan coveret så ut. det første jeg gjorde var å gå til nærmeste platebutikk med mamma og bruke julepengene mine til å kjøpe den. Allerede siden da har jeg digget Avril Lavigne! Det var også da jeg fikk skaterstilen min, jeg gikk alltid i joggebukse, hettegenser og skatesko. Har faktisk skatesko enda, nå er jeg snart ferdig på ungdomsskolen. <3

Derfor er hun min store insprasjonskilde :)<3

Caroline mj

09.06.2012 kl.21:43

Nicki Minaj! Hun tør å være seg selv og bryr seg ikke om hva andre syntes om henne! Hun er ikke redd for å bli kalt gal, for hvordan hun kler seg! Hun er en fantastisk artist og en stor inspirasjon for maaaange! Hun er omtenksom og bryr seg om andres følelser. Derfor inspirerer hun meg veldig!¨

caromjak@hotmail.com

STine

09.06.2012 kl.22:05

Jeg syns at Emma Roberts har den fineste looken! Hun har en så fin og naturlig look som alle kan få til, og du trenger ikke å ha på deg mye sminke for å få den til. Jeg har fått helt dilla på den og jeg kan ikke annet enn å elske denne looken! ;)

Dacke

09.06.2012 kl.22:08

Det er Rihanna som inspirerer meg. Hun har så mange bra sanger, sånn at jeg får veldig lyst til å skrive mine egne sanger. Jeg har skrevet mange sanger allerede, så jeg håper jeg blir enda flinkere og kan lage en hit sammen med Rihanna.

Pria (PePe på julia.no)

09.06.2012 kl.22:17

Jeg blir inspirert av Nicki Minaj . Hun har en utrolig morsom og kreativ stil som ingen andre har! I tilleg har hun kjempenydelig stemme og eier i å rappe.. Men hovedgrunnen til at hun inspirerer meg er at hun tørr å være seg selv både i stilen rappinga og synginga! Elsker deg Nicki <3

TiiraBankes

09.06.2012 kl.23:11

Jasmine V - Kul stil, fin stemme og flink danser. God helg! Jeg heter TiiraBankes på Julia.

Timonjenta på julia.no

09.06.2012 kl.23:16

Nicki Minaj inspirerer meg fordi hun tør å være seg selv! Hun tør å skille seg ut fra alle andre! Hun har også en helt super sangstemme som jeg liker :) I dag (den 9 juni) er hun i Oslo spektrum i og spiller! Ville egentlig vært der...

Inger malene

09.06.2012 kl.23:19

Jeg blir veldig inspirert av rihanna, hun er utrolig kul og jeg synes alt er så inspirerende med henne, håret, klæra og musikkvideoene!!! Og så elsker jeg parfymen hennes den lukter så utrolig godt!! Håper jeg blir akkurat som rihanna når jeg blir stor!

Klem Inger malene <3

Marita<3

09.06.2012 kl.23:23

Det må være justin drew bieber for han hadde det vanskelig i barndommen sin med skilte foreldre lite penger og en ung mor men selv om det var vanskelig så ga han aldri opp det han var god til nemlig musikken og de hadde ikke rå til foreksempel gitartimer men justin lot ikke de i å stoppe han i å gjøre det han likte best også justin brydde seg ikke om at de var fattige så lenge han hadde familie og noen som var glad i ham så var det alt han trengte

Jenny

09.06.2012 kl.23:23

ADELE

Adele inspirerer meg for det første fordi hun er utrolig flink til og synge. Men hun inspirerer meg også mye fordi hun tør og være seg selv, hun påvirker seg ikke av alt slankepressset blant stjernene, noe som er utrolig viktig. Og hun er også et stort forbilde, mye fordi hun viser at ikke utsende og vekt ikke betyr alt.

Jenny

Tora

09.06.2012 kl.23:40

Justin Bieber!<3

Fordi han er så utrolig flink til å synge også er han utrolig kjekk! Han er en utrolig sterk person, han fortsetter med sngingen tross alle haterne som skriver stygge ting til han hver dag! En gang når han var på senen brakk han beine men han fullførte sangen forde! Er ikke det bare helt sinnsykt!!

Han gir kjempe masse penger til veldedighet ogsånt. Han har gittt mange millioner!!! Han har kommet så langt og har utrolig mange fans, og han starta jo som en fattig gutt i canada! Han fulgte bare drømmmene sine! Justin er mitt store forbilde! I love him!!

Ylva

09.06.2012 kl.23:41

Taylor Swift og Miley Cyrus fordi de har så god klesstil og de er veldig flinke til å synge ;) men Lauren conrad har også en superfin og kul stil, samtidig som at hun alltid har perfekt makeup hele tiden :)

Sol

10.06.2012 kl.00:12

Miley Cyrus er den kjendisen som inspirerer meg aller mest.

Hun har vært en stor inspirasjon for meg så og si hele livet.

Måten hun er på, sangstemmen hennes, filmene, tv-serien hennes, stilen hennes, utstrålingen hennes... Jeg elsker alt ved henne! For meg er Miley Cyrus perfekt, for hun tør å være der hun er, og hun går sin egen vei.

Miley Cyrus inspirerer meg til å følge drømmene mine, og å være den jeg er. <3

-Sol.

Anette Oppi

10.06.2012 kl.00:37

Miley Cyrus, er en av de som inspirerer meg mest på de fleste måter! Hun har både utseende, kroppen, stilen og personligheten! Sangene hennes gir meninger, og mange av sangene er det lett å sette seg inn i + at stemmen hennes er utrolig herlig :) Hun har så mange talenter på en gang! Det er ikke mange som har både stemmen og skuespiller talentet, utrolig! Hun gir greit faen i andre, og kjører sitt eget løp!

Heik - 4 jenter 1 blogg !

10.06.2012 kl.01:21

Demi lovato er en av de som inspirerer meg mest. Jeg har lest ganske mye i det siste om alt hun har vert igjennom, for.eks spiseforstyrrelser. Hun har komt seg gjennom det og nå er hun sterkere enn noen gang. Sangen som heter "Skyscraper" får jeg frysninger av hver gang !

Michelle

10.06.2012 kl.09:39

Katy Perry!♥ Jeg elsker at hun ikke er redd for å dumme seg ut eller og gå med ville klær. Hun liker og vise hvordan hun er. Jeg liker også sangene hennes. Noen andre jeg blir inspirert av er "Jenteredaksjonen"... Jeg syntes dem er ganske kule!♥ Har jeg alltid syntes!

Helga Beate

10.06.2012 kl.09:44

Kjendisen Mamma inspirerer meg! :) Hun inspirerer meg med å lage kaker og cupcakes og alt annet fra hverdagen.

Maja

10.06.2012 kl.09:56

Justin Bieber!

For det første er han utrolig flink til å synge, og han lager herlige sanger! Men han bryr seg også veldig mye om andre som ikke har det så bra som han selv, og det synes jeg er så utrolig bra gjort! I musikkvideoen "pray" beviser han jo det. Og så virker han veldig snill og omtenksom, og ikke for mye selvtillitt, og det er kjempebra! :)

Lea

10.06.2012 kl.11:15

Jeg blir veldig inspirert av Lady Gaga. Hun er en veldig flink sanger og er ikke redd for å vise seg frem. Hun er 100% seg selv og bryr seg ikke om hva andre mener. Hun er også ærlig om livet sitt og forteller om sine problemer.

lehene123 på julia.no

10.06.2012 kl.11:24

Det er mange, men om jeg skulle valgt EN blir det nok Lady Gaga. Hun tør å være seg selv, kler seg sånn hun føler får å kle seg, bryr seg ikke om hva andre syntes og er rett og slett seg selv.

Julie♥

10.06.2012 kl.11:46

på en måte synes jeg dere er kjendiser siden dere produserer et bla!jeg blir inspirert av dere,digger når dere legger ut outfit bilder og har mange fine konkurranser!

Ingvild

10.06.2012 kl.11:49

Jeg blir inspirert av Selena Gomez fordi hun er seg selv og hun er helt naturlig og når jeg så filmen Monte Carlo (som hun er med i ) fikk jeg veldig lyst til å reise til Paris og så fikk jeg en reise til paris til bursdagen min !! Så på fredag reiser jeg og mamma til Paris !

TheRemixStar på julia.no

10.06.2012 kl.11:53

Ååhh, skulle ønske dere kunne ha to premier. En for mørkhudete og en for lyshudete..

Veslemøy

10.06.2012 kl.11:55

Jeg blir mest inspirert av Kate Moss! Hun er bare helt nydelig og alt hun tar på ser bra ut på henne Hun har også en utrolig bra stil og viser ofte gode eksempler på hvordan man kan gjøre et vanlig basic plagg veldig Chic!

Hun har jo en veldig god foundation, så det hadde ikke vært feil og vunnet denne for å si det sånn:) God helg!

Ida

10.06.2012 kl.12:26

Min største inspirasjon i hele verden er Justin Bieber. Han er bare helt utrolig fantastisk! Han har lært meg at jeg skal følge drømmene mine og aldri si aldri. #Believe #NeverSayNever

Justin har jo opplevd en helt syk karriere, han beviser det så godt at drømmer faktisk kan bli til virkelighet! :)

Sylvi

10.06.2012 kl.12:36

En kjendis som inspirerer meg er Justin Bieber. Da jeg så Never Say Never innså jeg hvor hardt han har jobbet for å komme dit han er i dag. Han har lært meg å tro på drømmene mine, og aldri gi opp. Man kan oppnå mye hvis man ønsker det, og jobber for det.

Vårin

10.06.2012 kl.12:41

Kjendisen som inspirerer meg mest er Selena Gomez. Hun er en fantastisk skuespiller, og også en kjempeflink artist. Jeg elsker alle sangene hennes, fordi de har så gode budskap som er inspirerende for meg! Også er stilen hennes inspirerende! :)

Nina ♥

10.06.2012 kl.12:46

Jeg, som mange andre har Justin Bieber som inspirasjon. Men min grunn er ikke bare fordi han er flink til å synge eller har fine bukser. Men han inspirerer meg til å ville bli en bedre person. Vi kjenner alle historien hans. Han vokste opp fattig. Men ga aldri opp drømmene sine. Det er det vi vet. Det alle vet. Det ikke alle vet, er hvor mye han gjør for andre. Da jeg, var i London og så han live. Tok han med seg tre-fire kreftpasienter opp på scenen og fortalte demmes historie. Han fortalte også om et fond som han hadde startet, der pengene gikk til veldedighet. Jeg vil leve av å gi til andre. være som Jusitn. Ikke akkurat dette tenåringsidolartist greiene. Men alt det andre. Begynner nesten å gråte hver gang jeg hører om de gode tingene han har gjort mot andre. Det. Er. Helt utrolig. Unbelievable.

Eva Therese

10.06.2012 kl.13:59

Den kjendisen som inspirerer meg mest er Lady Gaga. Hun inspirerer meg fordi hun alltid tør å være seg selv og bryr seg ikke om hva andre sier. Før hadde jeg ingen selvtillit men så skjønte jeg at man er født som man er og man kan ikke endre det, da blomstret selvtilliten. Hun er alltid seg selv, det er det jeg elsker med henne!

Eva Therese Sætervadet

evatherese00@hotmail.com

Aurora

10.06.2012 kl.13:59

Min største inspirasjonskilde er Demi Lovato. Det er fordi hun er så sterk. En gang var hun nede, og gjorde alle mulige ting som virkelig ikke er bra. Hun skadet seg selv, og lot være å spise. Men nå, i dag, har hun skjerpet seg skikkelig. Hun har inspirert mange til å slutte med å gjøre det, de som gjorde det samme som henne, og de som hadde tenkt til å gjøre det, til å ikke gjøre det. Hun er frisk nå, og har lagd en dokumentar om alt som skjedde, og lagd mange sanger om det. Hver gang jeg hører på hennes sanger minner det meg på at uansett hvor lei meg jeg er, eller sur på meg selv, må jeg ikke skade meg selv for det. Og uansett hva som skjer, så blir det bedre. Stay strong! <3 Det minner hun meg på hver eneste gang jeg ser henne, eller hører på henne.

Simone

10.06.2012 kl.14:56

Rihanna inspirerer meg. hun er kjempe flink til å synge og jeg liker sangene hennes. hun er også en jente som har forandret seg mye med tiden og har turt å være seg selv.

Evamuffe

10.06.2012 kl.14:59

Adele! Hun er et levende bevis på at man kan være utrolig pen og vakker selv om man har litt kurver! Ikke bare er hun pen, men hun synger utrolig fint og nydelig! Hun er nok en av mine største inspirasjonskilder! <3

Majalyy

10.06.2012 kl.15:16

Den kjendisen som inspirer meg mest er Selena gomez. Hun inspirerer meg hele tiden med sin musikk og personlighet. Hun er utrolig pen, flink til og synge, kjempe bra klestil, fantastisk skuespiller og virker som hun har en kjempe fin personlighet! Hun er et utrolig menske og gir aldri opp. Hun tør også og være seg selv og synger helt utrolig sanger. Filmene hun er med i synes jeg også er utrolig bra og hun viser at hun er en helt fantastisk skuespiller.

Jeg gleder meg veldig til hun skal få ny cd og nye sanger(vet ikke når, men gleder meg veldig) fordi jeg er så utrolig glad i sangene hennes! Jeg har også hørt at hun spiller en ny type rolle i filmen Spring breakers som kommer neste år, det betyr bare at hun tør og være seg selv og prøve nye ting. Jeg har alltid vær fan av Selena gomez, men ble en Selenator for ca ett halvt år siden.

Dette er derfor Selena gomez er min inspirasjon:)

Marte Aksens Vassend

10.06.2012 kl.15:57

Justin Bieber inspirerer meg. Mange tenker på han bare som en sanger som ble kjent uten om slite for det, men det er heeeelt feil. For meg er han en utrolig sterk person med verdens herligste personlighet. Har aldri sett en så omsorgsfull og morsom sjel. Kunne skrevet masse mer, men det viktigste er hvert fall at han er en stor inspirasjon for meg, og en bra person å se opp til :-)

Emilieg <3

10.06.2012 kl.16:30

Selena Gomez :) hun inspirerer med med sin stil og musikk. Hun virker som ene helt fantastisk person, når jeg ser henne hjelpe små jenter og besøke små barn som er syke og kommer til de. Hun er en super skuespiller som spiller i mannen fantastiske filmer. Første gang jeg så henne var vel i magikerene på waywerly place, og i rollen sin Alex spiller hun en utrolig bra rolle. Etter at jeg så hun der har jeg falt pladask for musikken og filmene hennes.

Hun er mitt forbilde og gjør en utrolig masse ting for fansene sine.

Derfor inspirerer hun meg <3

VampireGoth

10.06.2012 kl.17:37

Keira Knightley. Jeg blir ikke inspirert av akkurat henne, men av flere av rollefigurene hennes. Som f.eks Georginia Spencer i "The Duchess", Elizabeth Bennet i "Stolthet og Fordom" og Elizabeth Swann i "Pirates of the Caribbean". Jeg hermer etter frisyrene hun har i de filmene og ønsker meg samme klær. Jeg liker ikke så godt henne som person, fordi hun har hatt anoreksi og er modell, et yrke jeg ikke er så glad i. Så det er jo ikke akkurat henne som inspirerer meg da. Jeg synes også Liv Tyler i Ringenes Herre har en god karakter. Emma Watson som Hermine Grang er også bra, men så er jo hun også modell.

Hilsen en som ikke er så glad i kjendiser, men mest i karakterer
Taylor Swift!!! Hun var født til å inspirere andre! Stilen hennes er klassisk og ren, stemmen hennes er engelaktig og hele henne er utrolig! Hun oppfører seg bra og prøver alltid å hjelpe folk som trenger hjelp. Hun skriver alle sangene selv og gir seg aldri! F.eks som ung prøvde hun over og over igjen for å få platekontrakt, hun er en så sterk person! Hun er også flink til å gi bandmedlemmene hennes all den oppmerksomheten de fortjener, hun har jo skrevet en sang til dem og fansen! Hun har faktisk sagt at fansen er det beste hun vet om på jord! Elsker henne!

BadeAnd på Julia.no

10.06.2012 kl.18:22

Lady Gaga inspirerer meg. Hun er sprø, gæren, modig og veldig kreativ dame! Hun prøver forskjellige ting på en glamorøst måte, og det er det jeg liker med henne. Hun skuffer aldri og gir alt det hun kan på scenen - for å gjøre fansen fornøyd!

johannaodair på julia.no

10.06.2012 kl.18:24

jeg vet ikke om det er for sent å melde seg på ...

min favoritt er Jennifer Lawrence !!! Jennfer liker ikke spiseforstyrrelser. når hun gikk på skolen måtte hun spise opp maten til alle de andre jentene på skolen , fordi alle mente de hadde spiseforstyrrelser ( det var "kult" fordi en ). jennifer hkjendis hadde detar også sagt at hvis hun skall vise kroppen sin til verden , vil hun se ut som en dame , ikke en pinne. Hun er i tilleg en utrolig skuespiller og veldig Pen! naturlig pen , og ikke masse operasjoener pen. Jennifer er naturlig og jordnær og dette gjør at jeg ser på hun som en flink , dyktig og omsorgsfull person. i interwjuer og annet med Jennifer , ler hun , tøyser og smiler hele tiden. det er morsomt å se på hun :) hun har spilt i filmer som winters bone og the hunger games. det anbefales å ta en nøyere titt på hun , dere kommer til å elske hun ! :D

~Johannaodair

cecilie

10.06.2012 kl.18:33

Den som inspirerer meg er enten lady gaga eller nicki minaj .De kjører sin egen stil og bryr seg ikke et sekund om hva andre sier.Stå på og en klapp for dem!

Synne<3

10.06.2012 kl.19:13

hvilke nummer (på farge) er det? litt dumt, i og med at ikke alle kan bruke den...

Ida

10.06.2012 kl.19:53

Kristen Stewart!! Hun har alltid så utrolig kule og rocka klær og sminke! I tillegg digger jeg håret hennes, hun har bare så rå stil! Det som er så kult med henne er at hun bryr seg ikke om hva andre synes, men gjør det hun liker selv. Hun har mange ganger gått med converse på den røde løperen for eksempel:) Digger at hun gjør det hun vil!

Horse_love på julia

10.06.2012 kl.20:10

justin bieber må nok være den som inspirerer meg mest. Ikke bare er han kjekk og søøt, men han driver også med veldedighet. Han har gjort utrooolig mye bra for andre mennesker.

Jeg syntes han er en sterk person og en fantastisk personelighet.

klem horse_love på julia.no

Kristine Wiik

10.06.2012 kl.20:14

Jeg er med! :D

En kjendis som inspirerer meg veldig, må vel bli Miley Cyrus. Har egentlig ikke så sykt mye å si om det, men hun inspirerer meg veldig, tør å gå i det hun selv vil og jeg digger stilen hennes. Hun er også veldig flink skuespiller og ikke minst sanger!

kristinewiik@live.no

Charlotte

10.06.2012 kl.20:17

Miley Cyrus inspirerer meg, både for den kule stilen sin og den gode musikken! :)

Catch me

10.06.2012 kl.20:24

Jeg blir inspirert av Jennifer Lawrence! Mye fordi hun er Katniss som er forbildet mitt, men også for alt hun forteller om spiseforstyrrelser og hvordan hun husker det fra barndommen. Hun er et helt utrolig forbilde med måten hun forteller om det. Hun fortalte at vennene hennes ikke spiste nistene sine, så hun spiste alt for dem, og hun liker ikke/hater jenter med spiseforstyrrelser, og syns de skal se ut som seg selv. Hun fortalte at når hun skulle spille i x-men der hun var naken med blå maling på, at hun ville se ut som en dame, og ikke se tynn ut. Fordi det er det som er normalt. Jeg er ikke den tynneste selv, og Jennifer som forteller meg om at det bare er normalt. At jeg er pen uansett.

Elsker både Lawrence og Julia!!

iiz

10.06.2012 kl.20:42

Sophieelise.blogg.no !! Hun er ikke noe stor kjendis, men for meg er hun stor, for hun tenker ganske likt som meg, hun står for det hun mener. Hun har vert igjennom mye, men står ennda sterkt; Det beundrer jeg!

Tina Berge

10.06.2012 kl.20:49

Jeg får inspirasjonen min fra Miley Cyres. Først og fremst har hun en fantastisk stemme og for det andre merker du at hun er en av dem som ikke bryr seg om hva andre sier. Hun følger sine egne instinkter og kjører sin egen vei. Hun har gått fra å være en barne skuespiller til en fantastisk artist. Står med all respekt for henne og hun er virkelig mitt store forbildet når det gjelder både klesstil, stemme og meninger.

hedda og susanne

10.06.2012 kl.20:56

Jeg syntes Justin bieber er innspirerende! Jeg selv er IKKE justin fan, men tenk alt det han har fått til!' Tenk den unge gutten har klart så utrolig mye på så kort tid! 18 år,44 sanger,3 albumer,12 musikk videoer,1 film,3 bøker,66 awards, 2 turneer,86 konserter,45 millioner fans. Er ikke dette inspirerende så vet ikke jeg! Jeg blir bare mer og mer inspirert!

Julie

10.06.2012 kl.21:01

Jeg synst Justin Bieber er ganske inspirerende. Hans godhet til alle er bare helt utrolig bra. Han smiler hver dag, og er snille mot alle. Han får barn til å smile, og vere trygge. Han fokuserer mye på fattigdom og er svært hjelpsom. Justin Bieber fortjener virkelig å bli hyllet.

Monica Karin

10.06.2012 kl.21:14

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Den kjendisen som inspirerer meg et Kat Von D .

( \_/ ) Hun er vanvittig dyktig og tegne og ikke minst tattovere.

(=?.'=) Hun inspirerer meg,da hun har utrolig mange baller i luften samtidig.

(«)_(«) Hun har tatoverings butikken sin,holder utstillinger,lager kles kolleksjoner,ja i det hele tatt

hun har noe og gjøre hele tiden. Så hun er en inspirasjon og ikke minst forbilde for meg.

Monica - canim_monica@hotmail.com

tone ulve

10.06.2012 kl.21:18

Pia Haraldsen:)

Det siste året har det skjedd noe med den dama som fungerer veldig bra i media. Hun ser fantastisk ut, og stilene hennes har tatt en positiv vending. Hun er mitt stilikon om dagen med sine klassiske søte, men likevel tøffe antrekk. Jeg elsker måten hun sminker seg, hvordan hun går med håret i romantiske bølger.. alt med Pia er topp

Sandra

10.06.2012 kl.21:26

Omtrent all min inspirasjon kommer fra ingen andre enn Gerard Way. Han er vokalisten i my chemical romance, og han gjør så utrolig mye for folk! Ikke bare er han en utrolig person, men han har opplevd så utrolig mye igjennom livet, og likevel har han utviklet seg til å bli den fantastiske personen han er idag. Han synger mye om følelser, og han legger mye av det i sangene sine. Noen ganger er sangene utrolig triste, andre ganger noen skikkelige gledespredere!

Amalie

10.06.2012 kl.21:30

hei! mye flott sminke ;)

jeg elsker eva langoria! ikke bare fordi hun er nydelig, men fordi hun får sminke til å se så naturlig og flott ut, og ikke minst fordi hun har veldig bra selvtillitt! takk for muligheten til å vinne, håper jeg gjør det :P :)

RebeccaW på julia.no

10.06.2012 kl.21:38

Vanessa Hudgens inspirerer med mest! Fordi hun har en veldig fin og kul klesstil. Hun sminker seg UTROLIGT FINT!! Så jeg prøver å ha litt lik klesstil og sminkestil som henne. Hun er et veldig godt menneske. Stemmen hennes er bare helt nydelig!! (skulle ønske jeg hadde hennes stemme). Hver dag synger jeg forran speilet, og later som om jeg er Vanessa. Så jeg syntes hun er veldig inspirerende ;)

marianne storvik

10.06.2012 kl.21:50

kjendis kan være så mangt....jeg digger truls Svensen :) Hvorfor? humor er essensen av ett herlig liv ;)

Gina

10.06.2012 kl.22:12

Cher Lloyd inspirerer meg utrolig mye ! Det er fordi hun er så flink til å synge, tøffe sanger og eg bare ELSKER stilen hennes ! Synes hun er ein rå kul dame ^^ Håper skikkelig eg vinner det er fantastisk premie eg bare har såå lyst på <3

Karianne

10.06.2012 kl.22:14

Jessica Alba inspirerer meg. Hun virker sterk, smart og dyktig - i tillegg til at hun alltid ser fantastisk ut, uansett om det er på lekeplassen eller på prisutdeling. Fantastisk dame :D

Zorrine

10.06.2012 kl.22:24

Å som jeg har savnet dere!! Vi har hatt internettproblemer i laaaang tid men endelig nå kan jeg følge med hver dag igjen.

Adele er min største kjendisinspirasjon. Hun synger utrolig vakkert, har tekster jeg kjenner meg igjen i, og hun hermer ikke etter andre. Jeg likte henne første gang jeg så en video med henne. Hun virker så naturlig.. Jeg har følelsen av at mange andre kjendiser kommer fra en annen planet enn meg, men Adele og jeg vi kommer fra samme planet.

HildeM

10.06.2012 kl.22:26

Beyonce - synger som en engel, har en liten baby og kombinerer jobb og småbarnsmortilværelse!

pernille

10.06.2012 kl.22:30

jeg blir så utrolig inspirert av den stilfulle Lauren conrad som både er et moteikon, kjendis og i tilleg en fantastisk forfatter av L.A. candy bøkene! Hun er så utrolig fantastisk og inspirerer med hver eneste dag!

Lotte - mamma til Elinemor

10.06.2012 kl.22:31

Det må nok bli Lady Gaga! Hun er helt rå, og er ikke redd for å skille seg ut, noe jeg tror vi alle merker! ;)

lotteolsenphotography@gmail.com

Snefrid

10.06.2012 kl.22:35

Miley Cyrus og Taylor Swift er kjendisene som inspirerer meg mest, klarte dessverre ikke velge kun en kjendis. Taylor Swift fordi hun har en fantastisk stil, og hun virker som en søt jente med beina plantet godt på jorden. I tillegg synes jeg ideen hennes om meet and greet er fantastisk, de fleste andre artister tar jo betalt for ett møte med dem. Jeg liker Miley fordi hun tør være seg selv, selv om alle kritiserer henne.(forventet folk at hun skulle være 12 for alltid?).

Beate M B

10.06.2012 kl.22:52

James Hetfield, vokalist i Metallica inspirerer meg! <3 Han har vist en fantastisk styrke og jernvilje til å bedre livet sitt, og til å velge å ta vare på både seg selv og sin familie. Han skriver flotte tekster som virkelig berører meg, og musikken løfter meg opp og gir meg energi og pågangsmot! <3

Mvh Beate M B

beate_myran(ætt)hotmail.com

Tom Kenneth Green

10.06.2012 kl.23:21

Magnus Carlsen fordi han er genial og utrolig god til å være så ung :)

tomkgreen@hotmail.com

lisbeth n

11.06.2012 kl.00:00

må være lady gaga, hu er rå og lager topp musikk. Hu tør og ikke være som alle andre

uglylizz78@gmail.com

tinh

11.06.2012 kl.00:01

Ingen egentlig...

Har egentlig ikke hatt en stjerne som inspirasjon. Bare blanda hos de fleste som jeg ser, men ikke en spessielt en :)

tinh98@hotmail.com

Helena

11.06.2012 kl.00:25

Ingen andre enn vår alles kjære Johnny Depp! Han ispirerer meg fordi han er en helt fantastisk skuespiller som lever seg inn i alle rollene sine på en unik måte som "drar" deg inn i filmen.

I tillegg til det, fortjener han mye respekt for donasjonene han har kommet med! Bl.a donerte han 2 millioner dollar til et sykehus i 2007 :) Fantastisk mann... Også må det nevnes at han er den kjekkeste mann på denne jord :-D

Merete K.

11.06.2012 kl.01:11

✿ Det må bli Lise Askvik fra Meggene på P4.✿

For et engasjement den dama gir, midt oppi sin egen sykdom,

Flott og herlig dame! ✿

Ha en fin dag!

Beste hilsen fra Merete

m-korsg@online.no

Bente Hagen

11.06.2012 kl.01:35

Michelle Obama! Hun er 48, naturlig, normalvektig, kvinnelig, en representant for en sunn kvinne uten hysterisk og altoppslukende trening og dietter. Hun sminker seg naturlig, er optatt av mote, utseende, i naturlig grad, en kvinne med stor K, som fokuserer på menneskelige utadrettede gjøremål og være et sunt forbilde for barn og verden, har noe å gi, og fokuserer på det, samtidig som hun vet å ta vare på seg selv, ytre, og nok indre, hun er en av verdens kjendis-fremste sunne kvinner idag!

Janne Kari

11.06.2012 kl.02:08

Lady Gaga, hun går sin egen vei, tør å vere seg selv og er ikke redd for hva andre syns om hun, hun lever ut særhetene sine og er et spennede menneske. Mye bra musikk og mote, tror hun er en rollemodel og en mange unge ser opp til! :)

Aurora

11.06.2012 kl.07:47

Selena Gomez, hun har så ufattelig bra stil, så jeg dåner, og lager kjempe bra musikk. Hun er også skuespiller, så det er 3 i 1 pack! jeg skulle gjerne vært skuespiller, hatt bra stil og vært popartist ! Det er jo garantert mange som ser opp til henne også, i og med at hun er med på disney channel, og hun har laget mange sanger + at hun er kjæreste med Justin Bieber. Hun er utrolig pen og jeg skulle gjerne byttet utseende med henne. Jeg har en drøøøm om å bli skuespiller og sanger, så måtte selvfølgelig være henne, når jeg tenker etter!

Frikke<3

11.06.2012 kl.07:51

Eminen inspirer meg.. Han får ut følelsene sine gjennom å skrive låter. Det blir til raplåter som, hvis du faktisk hører på teksten, gir ganske mye mening. Det er låter som beskriver følelser andre ikke helt klarer å sette ord på. Det var han som fikk meg til å ville skrive og det å bli glad i det!

Klem fra meg<3

andreapia123 på julia.no

11.06.2012 kl.08:01

Det må nok være kjekkasen Justin Bieber.

Han er en fantastisk person som setter fansen og familien sin fremfor alt annet.

Han er en råbra artist også. Jeg elsker sangene hans, man får liksom den følelsen sangen har. Eksempel: "Pray"- man får medfølelse for drepte soldater som har tjent landet vårt,

"Live My Life"- man for partystemmning med en gang. Han har donert masse penger til matbanker, sykehus, og han har donert klær til trengende. Selv om han har en dårlig dag så stopper ikke det han fra å gjøre fansen glad og selv om han knekker foten på senen så stopper det ikke han fra å synge for full hals. Før var jeg den jenta som satt i klasserommet og ikke sa noe som helst i frykt for å si noe galt, men nå har jeg fått bedre selvtillit og det kan jeg takke Justin for. Han vokste selv opp med lite penger, men han klarte seg, Justin er jordnær og absolutt ikke overfladisk.

Han er verdensberømt og han kommer til å komme til Norge en gang til. NEVER SAY NEVER!

Helene

11.06.2012 kl.09:00

Lady Gaga inspirerer meg! Hun er utrolig dyktig låtskriver og musiker. Musikken hennes får meg alltid i godt humør. I tillegg så er hun et stort mote ikon, så jeg får inspirasjon i hennes ville klesstil. Allitd kjekt å se noen som tør å være seg selv og å stikke seg ut på den måten.

Men Lady Gaga er i tillegg en medmenneskelig inspirasjonskilde, det at hun f.eks. har samlet inn penger til skoler i USA som trenger støtten. Flott å se at en så stor kjendis tenker på andre enn seg selv :)

Tina

11.06.2012 kl.10:42

Lady Gaga! For hun er så medmenneskelig, men samtidig så utenomjordisk. Hun gir faen i hva andre mener og oppfordrer til å elske seg selv for den man er.

therese

11.06.2012 kl.11:07

♥♥♥ Lady Gaga som tør å være seg selv! Hun er gjennomført rå i klesstil og musikkstil ♥♥♥

Elise! :))))

11.06.2012 kl.11:31

selena gomez mest, siden sangene hennes betyr noko, og for nokon kan det bety veldig mye! Om du spør mej så var det sikkert ikkje så lett for ho når ho blei sammen med han Justin bieber, ho fikk sikkert mye kritikk, og det var sikkert mange som slutta å like ho som artist, men ho brydde seg ikkje så mye til at dei slo opp. No har no ej ikkje møtt ho, men ho virka som ho bryr seg om andre, en bare seg selv. Ho har fantastisk klesstil, og ho synge veldig bra og er skuespiller man kan se opp til.

sofiepie på julia.no

11.06.2012 kl.12:35

Zayn Malik inspirerer meg! ♥ Han sluttet å røyke fordi fansen hans ville det. Han er muslim og tør å stå for det, selv om han har møtt mange som hater han fordi han er muslim så står bryr han seg ikke! Man må være veldig sterk for å gjøre det! Han har virkelig inspirert meg og måten har er på ♥

Sigrid

11.06.2012 kl.12:42

Lady Gaga! Hun tør å være seg selv, gå med klær ikke alle andre tør å gå med. Hun støtter også homofili, noe som er utrolig bra! Jeg elsker både stilen og musikken hennes!

Victoria Osbakk

11.06.2012 kl.13:25

Nicki Minaj. Hun vokste opp fattig, men jobbet seg opp til topps. Noe som jeg mener på er et godt eksempel på at uansett hvordan du er, bor, ser ut eller hvordan meninger du har, er det fortsatt håp til alle der ute i verden. Hun hadde et håp om å bli sanger uansett om hun var fattig, hun ga den ikke opp, hun fulgte drømmen sin og styrtet til topps. Musikken hennes er ganske kul også. I tillegg er hun en fantastisk vakker kvinne med hjernen og hjertet på rette plassen. Hun er mitt idol, og jeg ser opp til henne.

Takk for dere tar dere tiden til å lese. Uansett om jeg vinner eller ikke, er jeg glad for at noen får lese meningene mine om hvor fantastisk hun er! :)

victoria-jakobsen@hotmail.com <3

synnøve Solheim

11.06.2012 kl.14:37

One Direction inspirerer meg. Fordi de turte å melde seg på x factor med sin nydelige stemme, hver og en av dem. Alle kom dit for å høre om dommerne syntes de hadde talent og det hadde de!

Zayn ga ikke opp på bootcamp der han ikke hadde lyst å danse fordi han syntes ikke at han kunne, men han klarte det. Liam kom igjen til x factor etter han hadde fått beskjed om å komme igjen etter et par år. Louis og Niall kom og imponerte skikkelig, i hvert fall meg med syngingen og Harry han jobbet på et bakeri før dette og det er bare utrolig hvordan du kan tenke at alle er blitt så kjente at en person jobbet før på et bakeri og nå er verdenskjent på grunn av den nydelige stemmen sin! Og jeg er så stolt over alle guttene i One Direction de har fått en brit award og er på 5. plass på top 100 på youtube med sangen What makes you beautiful, hvordan de omgås og hvordan de er med hverandre er bare helt utrolig! Derfor inspirerer One Direction meg!

Synnove.19@live.com

Snowy på julia.no

11.06.2012 kl.14:45

Jeg blir inspirert av to kjendisen så om det er greit skriver jeg om begge.

Taylor Swift: Hun er en utrolig flink artist, hun synger kjempebra. Men noe av det som jeg liker med henne er at hun skriver sangene sine selv. Det gjør at det blir mer personlig. Jeg elsker musikken hennes! Det er ikke bare musikken hennes som inspirerer meg, men også stilen hennes. Hun har en søt, fin stil som mange liker. Både klesstil og sminkestil :)

Justin Bieber:

Jeg elsker musikken hans og har blitt mer og mer fan av han, men spesielt den nye musikkstilen hans elsker jeg. Jeg hører på de nye sangene hans hele tiden. De inspirerer meg både til musikk og litt av det som innholdet i tekstene hans sier. Jeg elsker Justin, han er så snill. Han bruker mange av pengene sine på veldedige formål og mye av tiden sin på å besøke barn på sykehus. han er godhjertet. En annen ting som virkelig inspirerer meg ved han er at han har virkelig fulgt drømmen sin. Før var han bare en helt vanlig gutt fra Canada som hadde det litt tøft, og se på han nå da! :D Han er en stor inspirasjon for alle til å følge drømmene sine! Han er et bevis på at du kan klare det! <3 Så må jeg bare legge til at Justin er utrolig pen og kjekk <3 ;D

Me!

11.06.2012 kl.14:58

Selena Gomez:

Forde hun er så snill mot alle, og jeg leser mangen blogger om henne!

Jeg prøver å være lik som henne, og kjøper alle slags blader der det står noe om henne.

BARE ELSKER SELENA!!

Hun inspirerer meg kjempe mye!<3

Hege

11.06.2012 kl.15:02

Lady Gaga fordi hun tør å være seg selv og har bra musikk

Charlotte.

11.06.2012 kl.16:31

Det er nokk Christina Aguilera, kanskje mest fordi den nydelig sangstemmen hennes. Men også måten hun tar kritikken for at hun begyner å bli overvektig, men hun bryr seg ikke. Hun liker kroppen sin, og står for det. Det er min inspirasjon. Man skal ikke bry seg hva andre sier om deg :)

11.06.2012 kl.16:32

Jeg blir inspirert av Elle Fanning. Hun har en kjempefin stil, og er naturlig vakker uten flere lag med sminke.

Isabella Løken

11.06.2012 kl.16:45

Bruno Mars, fordi han lager utrolig fine sanger og han lager ikke party sanger som sånn omtrent alle andre gjør! Jeg liker han også fordi han lager mange forskjellige typer sanger. han lager balader, reggea, R'n'B og masse annet! Han gir alt på scenen og elsker og lage et godt show! Og han har gjort noen feil, men han har lært av de feilene han har gjort. Og han har drevet med musikk siden han var liten, og første gangen han sto på scenen var da han fire og sang som Elvis. Han reiste fra all familie og venner i Hawaii og L.A for å lage sanger og bli kjent, som var et stort steg for ham. Da jeg hørte Grenade for første gang, hørte jeg et fantastisk talent. Han er også veldig jordnær og kjendis-statusen hans har heller ikke gått til hodet på ham. På grunn av han, fikk jeg også lyst til å skrive sanger. Og han åpnet interessen min for musikk. En av mine største drømmer er å se ham live og møte ham og bandet hans. Jeg er en ekte Hooligan, og vil alltid være det ♥...

janina.

11.06.2012 kl.16:51

CL fra 2NE1 inspirerer meg, stilen hennes, stemmen hennes, personligheten hennes, jeg elsker det. Jeg vil bli som hun når jeg blir stor. Hun får meg til å smile. Og måten hun synger på har så swag. Hun er kjempesøt uten sminke og jeg elsker stemmen hennes sånn serriøst, hun har gjort så mye for å bli en sanger og jeg bare digger hun. Mange kaller henne kanskje stygg, men hun bryr seg rett og slett ikke 8D Jeg håper at engang når jeg blir stor kommer jeg til å møte henne, jeg drar gjerne helt bort til sør-korea for å møte henne. Hun er en fantastisk leder. Hun er morsom og jeg bare digger hvordan hun danser på scenen. Hun synger fantastiske sanger og jeg bare elsker Minzy,Dara og Park Bom også! Minzy er kjempeflink til å danse, og jeg bare elsker skinnbollene hennes, hun ser så søt ut. Dara er naturlig vakker, den peneste som jeg vet om uten sminke! Park Bom har så amazing stemme, jeg kunne ha dødd for å få stemmen hennes, håret hennes er helt vakkert og øynene hennes, gaawd jeg dør snart. CL er en baddass og jeg digger det! 2ne1 var grunnen for at jeg begynte å høre på KPOP ( korean Pop musikk) og jeg gleder meg når de kommer tilbake med nye låter i Juni 8D

Laveh

11.06.2012 kl.17:22

En jente som alltid har inspirert meg må nok være Amanda Seyfriend. Hun er en så UTROLIG dyktig skuespiller og hver gang jeg ser filmene hennes får jeg ett lite stikk i hjertet. Og selv om hun er en av hollywoods mest sentrale skuespillere virker det som om hun har foten godt plantet på bakken og hun virker alltid så selvsikker og seg selv, noe jeg gjerne vil være. Hun er på mange måter som et idol for meg <3
Justin Bieber. Han får meg til å ville synge resten av livet, og gjøre noe med det! Han får meg til å bli glad, synge med, og noen ganger håpe at jeg en dag blir noe like stort som han. Han er den eneste grunnen til at jeg elsker å synge, jeg faktisk gidder å fortsette. Han er helt magisk for meg.

Maria

11.06.2012 kl.17:30

Britney Spears inspirer meg. Hun er sanger, skuespiller og et ikon. Det er ikke pga utsendet hun inspirer meg, men hun er en så fantastisk sanger. Ikke nok med det, hun er en rollemodell på den måten at hun viser folk at uansett hva som skjer så går det bra, og at man ikke skal gi opp. Hun har hvert igjennom så mye dritt i livet sitt og har kommet gjennom det.

nelly99

11.06.2012 kl.18:32

Justin Biber inspirerer meg fordi han har så fin stemme og han gjør så mange snille ting ;)

nelly99

11.06.2012 kl.18:34

Justin Biber inspirerer meg fordi han har så fin stemme og han gjør så mange snille ting ;) <3

Mille Eriksen

11.06.2012 kl.18:55

Lauren Conrad inspirerer meg veldig mye med mote, sminke og personligheten hennes.

Hun er super pen og en av de største idolen mine!:)

amalielj

11.06.2012 kl.18:55

Justin Bieber! Synes han har en fantastisk sangstemme, elsker sangene hannes! Og så bryr han seg mye om andre, og at man aldri skal gi opp. Digger han rett og slett, han inspirerer meg virkelig! :-)

Ilaf

11.06.2012 kl.19:07

Uten tvil - Demi Lovato, jeg sliter selv med vekt problemer. Demi viser at man kan være perfekt på hver sin måte, ikke det at hun er tjukk. Demi er perfekt.

Noen ganger når jeg ser meg i speilet ser jeg en tjukk stygg jente men Demi's styrke og mot gir meg tro på at jeg er prefekt. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan noen kan hate henne. Hun er en veldig dyktig og flink sanger og Give youre heart break er min favorrit sang akkurat nå.

Jeg ELSKER deg Demi<3

Lille Stine

11.06.2012 kl.19:14

Miley Cyrus har alltid inspirert meg, samme hva hun har gjort eller holdt på med. Jeg liker selvtilliten hennes, stilen, innlevelsen sin i rollene hun har i filmer og i sangene hun synger. Kan ikke få nok av henne. :)

Kjersti Haugen

11.06.2012 kl.19:40

Helena Bonham Carter. Hun virker som en tøff dame med bein i nesa, fantastisk skuespiller, flott mamma og en utrolig utstråling. Håper jeg blir slik som hun

Guri Marie Kristoffersen

11.06.2012 kl.20:40

Det er veldig mange kjendiser som gir meg inspirasjon,

men tror nok Cate Blanchett er min favoritt.

Jeg er nok mer eller mindre filmgal, noe jeg har vært hele livet.

Hun er så vanlig liksom, men en veldig stor skuespiller.

Spiller alle forskjellige roller med like stor troverdighet uansett om hun er Elizabeth 1. eller en vanlig jente. Da jeg kanskje er en av de ivrigste autografsamlere i landet, så har jeg selvfølgelig også skrevet til henne. Hun svarte meg personlig med et flott brev og massevis av autografer på de bildene jeg sendte inn til henne. Jeg simpelthen liker denne dama.

Mvh. Guri Marie.

Ann Helen Hareide

11.06.2012 kl.21:05

Demi Lovato, hun er en UTROLIG sterk person som har gått gjennom mye. Mye som ingen fortjener. Alt drittet som hun har fått til seg er ikke engang sanne i det hele tatt. Folk som kaller henne feit, det tok henne 1 år på å komme over det. Hun er ikke feit i det hele tatt. hun blir kalt stygg, det er hun heller ikke. mange disser stemmen hennes, og mange snakker stygt om skuerspille rollene hennes. Om at hun ikke er så bra, at hun ikke er flink nok. Jeg syns hun er utrolig flink og sterk som er nådd så langt og som ikke gir seg :)

renate

11.06.2012 kl.21:07

Miley Cyrus :) Hun lever seg så godt inn i de forskjellige rollene hun har i forskjellige filmer og i sangene sine. Hun har også nydelig stil, og det beste; hun tør å være seg selv. Hun fikk mye kritikk da hun gikk fra å være den søte "Hannah Montana" på disney channel til å bli den tøffe Miley, men alikevel sto hun for det. Sangene hennes har meningsfulle tekster, som jeg tror betyr mye for maange :)

Kristin Rustad

11.06.2012 kl.22:12

Miley Cyrus!! Fordi hun er den hun er. Rett og slett. Råeste dama!
Justin Bieber. Han får meg til å ville synge resten av livet, og gjøre noe med det! Han får meg til å bli glad, synge med, og noen ganger håpe at jeg en dag blir noe like stort som han. Han er den eneste grunnen til at jeg elsker å synge,og at jeg faktisk gidder å fortsette. Han er helt magisk for meg.

Cindy

11.06.2012 kl.22:45

Rita Ora. Fordi jeg elsker kles stilen hennes og den typen musikk hun synger! Jeg føler at dette er livet når jeg hører på musikken hennes og jeg vil leve livet fullt :) Kles stilen hennes inspirer meg veldig jeg har ikkje samme kles stil som henne men jeg liker veldig godt åssn hun kombinerer klærene sammen.

Cindy-99@live.no

amvo

11.06.2012 kl.22:55

Christina Aguilera er en av de som inspirerer meg. Har mange egentlig, men stemmen hennes er helt perfekt. Hun har en stemme jeg ikke en gang kan forklare! Den er bare perfekt. I tillegg er hun veldig pen. Men som sagt, mange som inspirerer med, blir egentlig mest inspirert av sanger, ikke artister. Så hvis jeg finner en sang jeg liker av en artist finner jeg alle de andre sangene til den artisten og kan høre på de i noen dager før jeg bytter. Hehe <3 :P

amanda26@live.no

Nikita :)

12.06.2012 kl.11:10

Jeg er Belieber og hadde gjort hva som helst for å møte han! Har likt han siden jeg var 10, 11 år og han er bare en helt fantastisk person! Trodde jeg aldri skulle si det her om en kjendis, men han har fiksa livet mitt (Hadde det tungt en stund.. :/) og han har fått meg til å tro på meg selv og aldri gi opp det jeg ønsker meg messt, uansett! Jeg var den jenta som gjorde som andre sa og aldri hadde egene meninger da jeg var yngre, men nå har jeg lært meg at jeg skal gjøre som jeg selv vil og føler for, at jeg faktisk har rett til å ha mine egene meninger og at ingen bestemmer hva jeg skal si eller føle.. Jeg har alltid ønska å bli sanger, en veldig kjent en, en som kan leve av musikken sin, men da jeg var yngre og fortalte at jeg ville bli popstjerne så bare lo alle av meg og sa at det kunne jeg ikke fordi jeg bare var en liten jente fra Hedmark, men var Justin Bieber så mye mer kjent før han kom dit han er idag? Neei, han er fra en liten by i Canada, altså Toronto i Strafford og han har lært meg at jeg aldri skal høre på andre når de snakker dritt, jeg skal tro på meg selv og aldri gi opp drømmen ;) Jeg var også den jenta som ble mobba for dette, etter jeg ble Belieber så har heller ikke folk mobba meg og dette var veldig ille før.. Justin Bieber er mitt forbilde fordi har har og hjelper fortsatt mennesker og vertfall de som trenger det, verden over! Han har en unik og en helt fantastisk stemme som går rett inn i hjertet mitt og også på repeat når jeg hører på musikk <3 Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hvis ikke Scooter hadde funnet Justin og fått han dit han er idag, jeg får ikke takket han nok! Jeg sender også gode tanker til Pattie som har gjort at Justin Drew Bieber har beina godt plantet på jorda, hun er en sykt bra mor! :) Da Justin Bieber skulle til Olso så var jeg der, men måtte ta siste buss hjem før konserten starta, har aldri gråti så mye i hele mitt liv, hjertet mitt er fortsatt knust og jeg gråter fortsatt over det iblandt, men det har fortsatt ikke stoppa meg fra å håpe at ejg en dag skal få møte han :) Jeg drømmer ofte om at jeg møter Justin i drømmene mine, og ender i tårer når jeg våkner, blir veldig skuffa og trist :( Jeg er Belieber og stolt av det, og kommer alltid til å være der for verdens herligste gutt, JUSTIN DREW BIEBER <3 I WILL NEVER SAY NEVER <3 Lykke til alle søte der ute, aldri gi opp drømmen deres uansett hva folk forteller dere! Haters can say whay they want, but their hate can never stop us from chasing our dream - Justin Bieber <3 Stor Bieberhilsen fra Nikita <3

Helen Marie

12.06.2012 kl.16:55

det må bli Rihanna! av flere grunner,

synes hun er utrolig sterk som har kommet seg igjennom det hun har,

Både som liten jente med familien sin(mobing og vold) men også i dag med en del vold foreksempel av Brown... og det hun har sagt hele veien fra hun var bitte liten, at hun skal kjempe for livet for og skape det hun aller mest elsker, og det var musikken, og at hun virkleig klarte det, hun fortalte selv til et magasin at hun hadde hatt flere selvmordstanker som ung, men hun valgte heller og gi alt og kjempe seg til topps for og virkelig vise at hun kunne klare det som ingen hadde troen på at hun skulle klare. og det klarte hun, i dag står hun sterk på scener over hele landet og kan være stolt av seg selv og musikken sin.

Tror de fleste bare tenker på kjendiser som ikoner på grunn av stemme, stil, sminke, hår osv..

men noen ganger kanskje man skal se seg litt mellom fingrene og se at noen av disse menneskene skulle hatt cred for mer enn bare stil, men også får viljen, og kampen gjennom livet!

Anna

12.06.2012 kl.22:14

Demi Lovato

Hun inspirerer meg veldig fordi hun har for det første en veldig fin klesstil og mange gode sanger, men også alt hun har vært gjennom.

Hun jobbet som mange andre tenårings kjendiser i disney i noen år, men er nå blitt voksen og er en veldig god artist.

Men hun har også strevet med selvskading og spiseforstyrrelser. Hun har nå blitt bedre, og har sagt at musikken og fansen er det som hjelper henne til å ikke skade seg selv.

Hun har også blitt kalt feit og stygg, men det er hun ikke.

Hun er veldig sterk, og en stor inspirasjon.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits