Sjekk ut magen a!

Hei, søtinger!

Det er veldig rart med mammapermisjon. Jeg går hjemme hver dag og styrer og ordner for å gjøre alt klart til Klumpen (jeg kaller babyen for det inntil videre) kommer, ja, og så koser jeg meg i sola. Hurra for at sommeren kom akkurat når jeg gikk ut i permisjon.

Jeg savner selvfølgelig både kontoret, de fine kollegaene mine og jobben min, men gleder meg masse til det nye livet som venter med en liten babygutt.

Hva syns dere forresten om den nye jakken min? Jeg kjøpte den da jeg var i København for en stund siden, men har nesten ikke brukt den. Jeg digger både fargen, stoffet og naglene på skuldrene.

Smask fra Simone

Stikkord:

7 kommentarer

Julia elsker

03.06.2012 kl.08:27

Fint å få liten tass i hus (leilighet). Foresten jakka di var kjempefin. Håper Julia blir det samme uten deg, Simone. ( hvis du ikke skal være der)

Ønsker deg fin fødsel og fine dager :)

Nora

Helga Beate

03.06.2012 kl.10:04

Så fin "Klumpen" var! :D Kjempefin jakke! Til bursdagen fikk jeg en nesten helt lik, bare uten nagler, og min var blå/turkis :D

Martine

03.06.2012 kl.10:12

Fina! Mx

Majalyy

03.06.2012 kl.13:57

kjempefin jakk!:D hva skal babyen hete?:)

kristine

04.06.2012 kl.10:02

Vakker!

Jenteredaksjonen

05.06.2012 kl.09:37

Julia elsker: Tusen takk, snille du. Tror ikke du trenger å være redd for at Julia ikke skal fortsette å være et supert blad;)

Helga Beate: Hi hi - tipper han er enda finere i virkeligheten, eller hva? Så kult at du har nesten lik jakke.

M: Du også.

Majalyy: Babyen har fått navn for lenge siden, men jeg har ikke røpet det til så mange ennå. Dere skal nok få vite det etterhvert:)

/Sim

Jessica

05.06.2012 kl.20:11

Å, så fint bilde :)

Skal bli tante i begynnelsen av september :D Kjærsten til broren min har også begynt å få stor mage, men ikke så stor som det ! Men det er forskjellig fra person til person da

Når mamma var gravid med meg så man ikke at hun var gravid en gang :o

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits