Strandtur!

Ah, for et vær! Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at vi nordmenn går rundt å venter på sommern hele høsten og vintern. Endelig er den her, og jeg nyter den maksimalt! I dag har Frida, Fie, Maren og jeg vært på stranda i fire timer. Følte nesten at vi var i syden, og det ble til og med et bad. Jeg er ganske stolt av meg selv som har gjennomført årets første bad i Norge allerede i mai! Forresten så ser dere bestevenninnen min på bildet over.  Hun er kledd som om hun er på vei til nordpolen. Stakkars Anne Sofie, hun er så brent fra i går at hun bare kunne sole seg på noen steder av kroppen (hahah). Husk å smøre dere, og nyt de neste dagene i sola - plutselig er den borte... 

Håper alle har hatt en like strålende dag som det vi har hatt her i Osen! Ha en fin søndagskveld! 

Hva har dere gjort i dag? 

Kath :)

2 kommentarer

Sofie Noren Lunde<3

27.05.2012 kl.20:40

I dag har jeg vært på Capri i Sverige:) det var deilig :) jeg bada ca.3 eller flere ganger men jeg har bada i april også men det var når jeg var med på 71* Varteig da:) kos dere masse resten av kvelden:) og i morgen:)!!

Jenteredaksjonen

27.05.2012 kl.23:58

Så digg den stranda så ut :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits