Justin Bieber konserten!

Hei!
Dere har vel alle fått med dere at Justin Bieber var i Oslo denne uka? Jeg er kjempefan av han, og var selvsagt på konserten! Dessverre skjedde det for mye viktig på skolen den dagen til at jeg kunne være tidlig på operataket. Derfor dro jeg ned på kvelden da konserten starta, så jeg sto veldig langt bak. Heldigvis for meg ble det plass på et gjerde, så jeg fikk sett veldig bra. Til tross for at Justin Bieber var omtrent to-tre cm fra der jeg sto var jeg storfornøyd under hele konserten. Jeg var rett og slett i ekstase, og jeg lever enda på den gleden! Bildene fra telefonen min er ikke rettferdige, jeg så nemlig skjerme veldig godt, og jeg kunne også se han på scenen... Uansett var det en fantastisk dag, og jeg håper virkelig at han kommer tilbake!

Noen flere som var på konserten?

Kath :) 

5 kommentarer

Eline

02.06.2012 kl.16:17

Så kult!

Jenteredaksjonen

02.06.2012 kl.17:07

Ohh! Så kult, Kath!! Skulle gjerne vært der jeg også. /Sim

Sylvi Huynh

02.06.2012 kl.17:21

ja, fikk heldigvis sitte helt foran<3<3

Guro

02.06.2012 kl.19:03

Jeg var der! Har lagt ut bilde og videoer på bloggen min :-)

Jessica

02.06.2012 kl.23:22

Var der :D Vant VIP, så jeg satt helt ved vannet! 5 meter fra scenen :D Men vant ikke backstage, men det blei avltyst uansett

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits