God morgen, Norge!


Idag har jeg vært med på noe veldig morsomt og littegrann skummelt - jeg har nemlig vært på God morgen Norge på TV2! De ringte meg igår og lurte på om jeg ville komme og snakke litt om ungdommer og Julia, og det ville jeg selvfølgelig. Da jeg kom dit kilte det skikkelig i magen, og i hvert fall når jeg ble skikkelig sminket og fikk på meg mikrofonen! Heldigvis traff jeg Karoline som jobber i TV2, som jeg kjenner godt fra før av, da glemte jeg nesten at jeg snart skulle på tv :)


Disse søte jentene traff jeg også! De var med på det samme innslaget som meg, men det virka ikke som at de gruet seg det spor :)


Sånn ser det ut "backstage" i God morgen Norge. Da jeg først hadde kommet meg på plass bak bordet, glemte jeg helt at det var mange kameraer der, og var nesten ikke nervøs mer i det hele tatt.


Vi snakket om at det er vanlig idag at ungdommer får lov til å være med og bestemme hjemme - når det gjelder for eksempel hva man skal spise til middag eller hvor man skal reise på ferie. Og så snakket vi litt om hva Julia-jenter er opptatt av.


Her poserer jeg med Reidar, som er programleder i God morgen Norge! Jeg hadde med meg et av de aller første Julia-bladene som kom ut, i 2001! Det så ganske så annerledes ut den gangen, eller hva?


Supre Sunniva var med meg hele formiddagen, og var paparazzi-fotograf :) Etterpå var vi kjempefornøyde med hvordan det hadde gått, og gikk og feiret med hver vår store smoothie. Nå glir vi rett inn i den gjengen det er bilde av på veggen bak oss!


De andre på kontoret hadde selvfølgelig sett på programmet på jobb - og da jeg kom tilbake, så plassen min sånn ut! Det hang plakater med "Kirsti rocker!" over hele plassen min, i heisen (så alle kan se det! Nesten litt flaut), og så hadde de til og med hengt opp ballonger. Kult :D

PS: Ser dere at jeg har sensurert noe på det siste bildet? Det er forsiden til Julia nr 10, som kommer i juli! Greier dere å se hvem som skjuler seg bak sensureringen?

:) Kirsti

10 kommentarer

Maja

05.06.2012 kl.15:20

Å, så morsomt! Ser ut som selveste Justin Bieber? :)

Kristine

05.06.2012 kl.20:17

Ser ut som Justin Bieber :O

Men uff uff hvordan kunne jeg ikke sett det? Selv om jeg kanskje var på skolen!

Kristine

05.06.2012 kl.20:54

Justin Bieber.....?

Hedda

05.06.2012 kl.22:13

Justin bieber !!! BARE MÅ KJØPE DEN !!!

Julia elsker

06.06.2012 kl.06:45

Rihanna eller Willow Smith! Tror ikke d er Justen Bieber :D

Helga Beate

06.06.2012 kl.15:00

Så kult, Kirsti! Har det gått på TV? :)

Kirsti

07.06.2012 kl.14:31

Helga Beate: Ja, det gikk direkte :) Men du finner et klipp på God morgen Norge sine hjemmesider, hvis du har lyst til å se det :)

JULIE

09.06.2012 kl.20:31

Selena Gomez?

flisa00.blogg.no

16.06.2012 kl.21:46

Justin Bieber....?

Det er sikket om Belive som har kommet:D

Så tipper jeg at du kan være med i en konkuranse og vinnet Belive.

For nå hører jeg på As Long As You Love Me. Skal ikke den være med i Belive. Håper det...

Birgitte

03.07.2012 kl.13:05

JUSTIN BIEBER!!<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits