Se så søt!!!

Hei jenter!Kathrine på jobben vår har et helt spesielt kjæledyr, nemlig et ekorn som heter Napoleon. Han er alltid sulten og her har han faktisk klart å presse kroppen sin gjennom materen. Haha, er han ikke søt? Her ligger Napoleon og soler seg. Det ser egentlig ganske digg ut:) 

Se så søt han er. Vi i julia-redaksjonen har også lyst på et så nydelig kjæledyr. Smask! 

Det som er litt ekstra rart er at Napoleon kanskje er en jente, og ikke en gutt som først antatt. Har dere et godt forslag på jentenavn til Napoleon? 

Ekornhilsen fra julia-jentene:)  

7 kommentarer

Sandra

06.06.2012 kl.16:46

Hmm.. Nå ble jeg nysgjerrig.. Synes han/hun var utrolig søt, men jeg undrer om han egentlig er ekte.. :o På bilde to så det nemlig ikke ut som om han/hun var ekte cx

Men utrolig heldig hvis hun har ekte da! Det har jeg og lyst på!

Forslag:

Emmy

Emma

Nemi

Della

Spirrevippa

Lea

Isabella

Daisy

Ronja

zendaya og bella thorne

06.06.2012 kl.17:30

mira eller katy?:)

kjempe fin blogg!

hilsen shakeitup bloggen.

Marie

06.06.2012 kl.20:24

Fin blogg:) Kanskje ekornet kunne hete Katniss( jeg elsker The Hunger Games), Julia, Solstråle eller Solfrid??

mockingjay

06.06.2012 kl.20:27

hei aner virkelig ikke hvor jeg spør om dette... så jeg spør her ! det hadde vært utrolig bra om dere hadde lagt til en plakat av the hunger games i et nummer av Julia :D vet jo at ikke alle kan få ønskene sine , men det hadde vært fint! vet at dere har hatt plakat av Josh Hutvherosn tidligere + at dere hadde en plakat av jennifer Lawrence og Liam Hemsworth fra filmen i forige eller forigefordige nummer , men det hadde vært fint meg en til :D å husk : det er muligens det neste Twilight :D

~Mocingjay

The hunger games

06.06.2012 kl.20:35

Kall den Katniss! Det er jo veldig kul navn, og siden den klatrer i trær akkuratt som Katniss fra hunger games så må den jo hete det!

Gi en klem fra meg til Katniss :D

Julia elsker

07.06.2012 kl.07:28

Kansje Tara Elise eller bare Tara eller Elise

Rihannafan nr1

08.06.2012 kl.14:36

bella er jo fint :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits