Første dag på Miniøya!

Hei!
Denne helga er det Miniøya i Tøyenparken her i Oslo! Julia er på plass en rockelakk, der vi lakker neglene til de som kommer innom! Det har vært en strålende dag, med sol, regn, blide mennesker og kule show på scenen! Jeg har vært å finne i neglesalongen til Julia i hele dag, og kommer også til å være der i morgen også! Det har vært en kjempemorsom dag, men jeg må innrømme at jeg virkelig er sliten nå. Med meg har jeg hatt Ylva, Linnea, Silje og bestevenninnen min Fie. De har vært supre lakkere imens jeg har holdt orden, passet på køen osv. Jeg fikk også med meg konserten til Honningbarna i pausen min, suuupert!

Dere finner både Julia og meg på Instagram, her er noen av bildene jeg har lagt ut på min egen og Julias instagram i dag! Dere kan følge Julia på juliabladet og meg på kathehm. Håper alle har hatt en strålende dag i dag, det har i hvert fall jeg! Nå er det klart for en date med lenestolen før jeg skal komme meg i seng, ha en fin kveld!

Var du på Miniøya i dag, eller skal du i morgen?

Kath :)

4 kommentarer

caroline ~

09.06.2012 kl.19:59

Stilig.

Marielle

09.06.2012 kl.21:30

hvorfor har dere ikke kåret vinneren som få gå på miniøya?

Lisa V Skinnarland

10.06.2012 kl.01:36

Var der i fjor og året før der vil virkelig være der!Savner og være der!Kos deg imorgen og da

Jenteredaksjonen

10.06.2012 kl.10:38

Marielle: miniøya-vinneren er selvfølgelig kåret og kontaktet - hun får møte Samsaya idag :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits