Dag to på Miniøya!

Hey!
Jeg har vært på Miniøya i dag også. Det har vært en utrolig morsom og hyggelig dag, og jeg er strålende fornøyd med hele helga! Jeg jobbet med fire kjempesøte jenter som lakket negler, de var med på å få åtte timer til å virke som to! Det var mange som var innom for å få lakket neglene sine i vår neglesalong. Jeg hilste også på flere av dere lesere og det var veldig hyggelig! I dag var det flere kule konserter, jeg fikk med meg både Samsaya og DeLillos. På bildene over ser dere Kirsti på Samsaya og meg på DeLilloskonsert. 

Dagen startet med skyer og regn, så det var ganske kaldt å stå stille. Heldigvis hadde jeg tatt med meg nok av klær. Dagens festivanantrekk ble altså en ullgenser bestemor har strikket med en jeansskjorte under, sort bukse og røde converse (for ikke å glemme superundertøy hehe). Jeg hadde også på meg en stor grønn regnjakke! 

Hva har dere gjort i helga, var dere kanskje på Miniøya?

Kath :)

Én kommentar

Så gøy da :).. I helgen har jeg for så vidt slappet av med valpen :).. Fikk valp på mandag, så da er det mye man må passe på der gitt :P stress hehe..

Men dere.. Det er sjeldent jeg gjør dette, men i dag skrev jeg et innlegg. Og det er et innlegg jeg skulle ønske flere kunne dele for meg. Det er et innlegg som er viktig for meg at folk leser, grunnen er at jeg vet mange har det på samme måte og jeg vet at mange vil kjenne seg litt igjen og at det kanskje kan være en fin ting for de og ikke føle at de er alene om det, og at det er flere som faktisk går igjennom mye av det samme. Så det er ikke noe jeg tvinger folk til å gjøre, men om dere en dag hadde tid og lyst så hadde jeg håpet dere ville hjulpet meg med å dele dette innlegget: http://linnpuus.blogg.no/1339361372_du_er_stygg_feit_og_b.html

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits