Julias lesetelt på Donald Duck Games!


I helga var Julia representert på flere morsomme eventer. Først og fremst på Miniøya, men også på friidrettsarrangementet Donald Duck Games! Der var vi på plass med et kult lesetelt...


... Hvor man kunne sitte i myke saccosekker og lese i Julia-blader...


... Og få plukke med seg en gave eller to etterpå!


Denne veggen i leseteltet var min favoritt: Du er en VINNER! Det er lurt å huske på, synes jeg. Selv om man kanskje ikke vinner alle konkurranser eller liknende bestandig, betyr ikke det at man ikke ER en vinner likevel!

Var du på Miniøya eller Donald Duck Games i helga?

:) Kirsti

4 kommentarer

Julia elsker

13.06.2012 kl.14:33

Nå frista det men eg elske julia og bloggen OG julia.no ILU :*

Julia fan<3<3

13.06.2012 kl.15:41

Hei:) Ja jeg har vært på Donald Duck Games i helga og det var kjempe morsomt:D:D og jeg var der på torsdagen også,men d bare så jeg på,på Bislet og det var veldig morsomt det også:)!!!!! Jeg fikk også autografer både på torsdagen og på lørdagen:) og jeg hilsa også på Kirsti:) og Andreas Thorkilsen og christina vukicevic og mange kjente som kom løpene etter at dem hadde løpt,jeg husker navnga men jeg har skrevet så mye så det holder sikkert:)!!!!!

Julia Største Fan <33

13.06.2012 kl.19:47

Elsker bloggen deres!

Hilsen er som er deres største fan

Jeg er den støøøøøørste fanen deres Julia!!!!!!

14.06.2012 kl.07:29

Med venner spør jeg alltid om vi kan lese Julia. Oxo er det kule smike tips, hår tips og mye annet moro :D Elsker Julia, Lenge Leve Julia!!!!!!!!! Elsker bloggen og absolutt alt som heter Julia og Julia saker <3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits