Endelig overstått!

Hey! 
Eeeendeeeeliiiiiig!!! Jeg er ferdig med alle eksamener! Og de har gått så utrolig bra, jeg fikk en sterk 5 på muntlig eksamen i journalistikk på mandag, og på torsdag fikk jeg 5 på eksamen i medier og kommunikasjon. Jeg er så utrolig fornøyd, og veldig stolt av meg selv- en perfekt avslutning på 13 år på skolebenken! Jeg har hatt så mye å tenke på de siste ukene, så jeg har rett og slett glemt at jeg har et kamera, derfor har jeg ingen bilder å vise dere. Men jeg er omtrent like lykkelig som på bildet over! 

I går hadde jeg og Silje jentekveld, med god mat, film og godteri. Silje var her i mange timer og vi fikk pratet masse, det er jo så mye gøy som skjer framover så det var masse planlegging av både studier og reiser. Jeg gleder meg så utrolig mye til de neste årene! Nå skal jeg snart ned til Mia for å spise biff og eplekake, blir enda en kosekveld på meg! Jeg oppforderer forresten alle til å høre på We Are Young med Fun. ft Janelle Monáe. Elsker den sangen! 

Har dere hatt masse skolearbeid i det siste, akkurat som meg? 

Kath :)

3 kommentarer

Andrea Ikkelita

16.06.2012 kl.19:48

Gratulerer med overstått! :D jeg er også ferdig med eksamenene! :D

julia leser

17.06.2012 kl.11:14

grattulerer :D

Jeg er den støøøøøørste fanen deres Julia!!!!!!

17.06.2012 kl.13:33

Gratuler!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits