Dagens outfit

 

Hey! 
Endelig en søndag jeg faktisk gidder å kle på meg noe annet enn joggebukse... I dag kommer min kjære Kristine hjem fra 10 hele måneder i USA, jeg får dessverre ikke møtt henne i dag - men jeg skal helt klart få besøkt henne i løpet av uka. Og jeg kan virkelig ikke vente!! 

Genser fra HM, skjorte fra Cubus og bukse fra Top Shop.

Jeg har klippet bort hodet mitt på alle bildene fordi jeg løper fortsatt rundt med turban på hodet etter å ha dusjet håret, som var et totalt kriseområde for tjue minutter siden.... Er det forresten noen som ser arret jeg har på haka? Det har jeg hatt siden jeg var seks år og falt på en varmeovn, irriterer meg over det enda. Jeg har også et arr midt i panna, nesten som Harry Potter- men det synes jeg egentlig bare er kult!

Noen flere som har noen arr som er veldig synlige?

Kath :)

3 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

17.06.2012 kl.15:52

Det var kjempefint. Jeg har arr veldig mange steder, på armen og på magen.

hannelj

17.06.2012 kl.15:55

pent antrekk!!:D

Julie Almestad Sævik

17.06.2012 kl.16:10

fint!

har et synlig arr i panna :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits