Samsaya på Miniøya!


Nå er jo Julia nr 11 i salg, og der kan dere lese om da vi møtte Samsaya på Miniøya! Jeg hadde med meg den heldige Julia-vinneren Mathea (ved siden av meg på bildet), som tok med seg venninnen sin Nicole (i stripete singlet) for å intervjue selveste Samsaya.


Intervjuet gikk superbra! Samsaya er kanskje en av de aller hyggeligste artistene jeg har intervjuet, og ei veldig kul jente. Hun forklarte oss blant annet hvorfor hun liker å male et hjerte rundt det ene øyet sitt - da tenker hun nemlig at hun ser på verden med hjertet, og ikke bare med øynene.


Vi fikk dessuten se bilder av den kuleste fyren i Samsayas verden: Hunden Walter! Ham var hun tydelig veldig stolt av :)

Intervjuet med Samsaya - inkludert spørsmålene som Mathea hadde tatt med seg til henne (blant annet hva Samsaya ville ha jobbet med hvis hun ikke var artist? Veldig godt spørsmål, synes jeg!), kan du lese i Julia nr 11 som er ute nå!

Hva synes du om Samsaya?

:) Kirsti

3 kommentarer

renate langaas

03.08.2012 kl.17:17

hehe kult♥elsker samsaya men mest justin bieber så klart♥

godteri2me

04.08.2012 kl.12:58

Kult!

Mathea

04.08.2012 kl.15:41

Yeah det var syyyyyyyyyyyykt kult!! samsaya var kjempekul , det var den beste dagen noensinne!<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits