Ferdig med skolen

Hei! 
Nå er jeg endelig ferdig med tretten hele år på skolen! Vi hadde vitnemålsutdelig og en stor kåring for hele skolen i går. Dere som har lest bloggen en stund husker kanskje at jeg vant prisen for beste praksiselev i fjor. Det er veldig digg å vite at jeg endelig er ferdig på skolen, og faktisk kan gjøre hva jeg vil framover! Da jeg kom hjem fra skolen i går fikk jeg en gave av mamma, som jeg ble så glad for. Jeg fikk boka om JUSTIN BIEBER! Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er suuuuperfan av Justin, jeg er rett og slett stormforelska... Jeg startet å lese boka med en gang, og jeg må si- jeg klarer ikke å stoppe! Anbefaler den til alle som ikke har lest den enda.

Noen som har lest boka? 

Kath :)

5 kommentarer

Ellen

23.06.2012 kl.18:12

Så koselig! Nei, jeg har ikke lest den :) Er ikke særlig stor fan av Justin. Men musikken hans er bra, da!

Ellennorabok.blogg.no

23.06.2012 kl.18:12

Jeg har lest boken !

Den var kjempe kjekk :)

Kommenter tilbake ;)

Ellennorabok.blogg.no

23.06.2012 kl.19:08

Ja og jeg (storesøstra mi) har skrevet om den på bloggen : ellennorabok.blogg.no

nora storli maroine

24.06.2012 kl.23:13

jeg er så forelska at jeg holder på å dø !jeg og en vennine ( vinneren av armbåndet det dere tokyo armbåned og jeg fikk det xD ) sendte han er jakke for verdi 400 kr ! vi er rett og seltt storm forelska ! og jeg vil kjøpe alle justin bieber tingene jeg kommer over men har bursdag snart ! så kan ikke det :( veldig fin blogg dere ! ILU ! også dere jeg lurer litt på det dere bli sånn julia model .. forde jeg og julie (hu som vant) sendte inn søknadd i vinter og vi har ikke fått no svar eller no ... skal vi sende inn ny søknadd ?

Signe Skjærvold Værnes

26.06.2012 kl.12:24

Han er sååå pen ;* jeg elsker han..Jeg har lest halvparten av boken, kjempe bra

Fint om du kommenterer tilbake :-)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits