Vi har workshop! :)

Heisann!

Jeg har besøk av Kirsti hjemme hos meg! Koselig. :)

Kirsti kom hjem fra ferietur til New York i går, og jeg har bare to små dager igjen til jeg skal ha ferie i tre uker. Derfor må vi jo passe på å jobbe så mye som mulig sammen disse to dagene. I dag jobber vi hjemme hos meg, og produserer en haug med saker til Julia.no for de neste ukene. Dere kan bare glede dere, vi har nemlig alt laget mange spennende saker og konkurranser.

Noen ganger er det litt godt å komme seg ut av kontoret og heller jobbe et annet sted, bare for variasjonens del. Kirsti og jeg har sittet ved spisebordet i stua mi i hele dag, og skrevet saker, spist jordbær og hørt på musikk. Akkurat nå sjekker vi ut den nye CD'n til Justin Bieber, og etterpå setter vi kanskje på Julias sommerhits-spillelisten. Om du også vil høre på den, så finner du den her!

Kirsti savner New York litt, men er fornøyd med Bieber og jordbær også. ;)

 

Randi :D

3 kommentarer

Helga Beate

28.06.2012 kl.17:55

Så koselig :)

nora storli maroine

28.06.2012 kl.22:02

int i new york? JEG ELSKER JULIA! <3

Sigrid

29.06.2012 kl.13:47

Kuuuuul header, så søtt;)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits