New York!


Flere av dere gjetta riktig på hvor jeg skulle på ferie: Til New York! Dette synet møtte oss hver morgen da vi kom ut fra hotellet. Åååh, for en herlig by!


Det var veldig varmt da vi var i New York, så en av dagene brukte vi på å rusle rundt og sole oss i store Central Park. Ellers har vi shoppa masse, spist mye god mat, gått veldig mye, og sett på litt av alt det morsomme og spennende som byen har å by på. Nå vil jeg egentlig bare flytte dit, hihi <3


Inne på Disney-butikken prøvde jeg et par museører! Kledelig? Og den lille bodyen med barter fant jeg på et marked vi besøkte. Tenkte med én gang på den lille babyen til Simone :)


Apropos Disney-butikken: Der skulle dere vært! Såååå mye fint, og så hadde de bygget et slott midt inni!


Venninnen min Maja er superheldig: Hun BOR i New York! Bildet til høyre er tatt inni en Toys R'Us-butikk. Der var det en svær karusell INNI butikken! Som man kunne kjøre! Kuuult :D


Åååh, kanskje jeg må flytte inn til Maja når Simone kommer tilbake om et år. Kanskje starte opp et Julia i USA? Det hadde de trengt, spør du meg :)

Har du vært på ferie? Eller skal du kanskje ganske snart?

:) Kirsti

9 kommentarer

Gina

29.06.2012 kl.15:50

ÅÅ vil usa!

Therese K

29.06.2012 kl.16:20

Jeg skal til New York til jul, annbefalinger til hvor jeg brude gå?

Maja

29.06.2012 kl.17:00

Jeg har vært i New York ;)

Lillyvanillie på julia

29.06.2012 kl.17:05

Jeg er i USA nå, dro 1 uke før sommerferien starta...! Skal være her i omtrent tre uker til. <3

Ellennorabok.blogg.no

29.06.2012 kl.17:15

Åh... Vil dit men er i Danmark nå daa. Der har de et blad som heter Story som er bra men det er dårligere er Julia: det er dansk, har teitere navn og Julia er 1000 ganger bedre. Lykke til med de supre bladene a'

Smiley Cyrus

29.06.2012 kl.17:49

Jeg vil også dit..:D Kos dere<3

Julia

29.06.2012 kl.23:14

Høres kjempemorsomt ut! Har ikke vært i New york, men har vært i Chicago, Los angeles og San diego:) Skal egentlig ikke på noen spesielle feriereiser i sommer, vi har nettopp fått oss hundevalp så da blir det å passe den!

30.06.2012 kl.02:21

ser ut som det er veldig fint der:) bare lurer på noe, hadde dere to nye headere i dag, den ene med ett bilde med katharina, også byttet til den dere har nå? kjempe fine headere begge to, bare lurte på hvorfår katharina ikke er med på den headeren dere har nå:) elsker bloggen deres:)

Kirsti

01.07.2012 kl.15:05

Heldiggriser, høres ut som at dere skal på mange morsomme ferier i sommer!

Julia: Koooos deg med valpen! Så koselig!

Anonym: Vi hadde litt tekniske problemer da vi lastet opp den nye headeren vår, så vi måtte erstatte den med en gammel en (fra før Katharina jobbet hos oss) en liten stund. Det betydde ikke noe mer enn det - nå er hun med :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits