Jentetur til Grebbis

Hey! 
Endelig er det sommerferie! Jeg skal ikke gå på skole til høsten, så for meg er det jo egentlig bare fri og ikke ferie. På tirsdag satt Mia, Silje og jeg hjemme å venta på at noe skulle skje. Plutselig var det bestemt, og vi pakka bilen og kjørte til hytta mi i Grebbestad. Bilturen var fylt med allsang, høy musikk og masse prat og latter. Sola strålte og selv om vi sto i kø omtrent hele veien ned var humøret 100%. Skikkelig sommerstemning!

Vi koste oss på hytta med kjempegod mat! Mia og Silje er så gode på mat, jeg holdt meg unna kjøkkenet....

Vi brukte dagene på å ligge på stranda og på bergene å sole oss. Se hvor fint det er der!!

På vei hjem skjedde det noe rart med bilen til Silje, så det endte med at den ble henta av en bergningsbil. Heldigvis kom vi kom oss til slutt hjem etter en superlang dag. Det var en kjempekoselig tur med to av mine beste venninner, som absolutt skal gjentas! Jeg reiser tilbake til Grebbestad på tirsdag og blir der nesten hele sommeren, gleder meg!

Forresten, er det noen som har lagt merke til hvor spontane Silje og jeg er på sommeren? I år bare dro vi til Grebbis, helt uten å planlegge noe som helst. For dere som har lest bloggen en stund så fikk dere kanskje med dere at Silje bare fløy ned til meg i Frankrike i fjor sommer, helt uten å planlegge. Er kanskje best sånn, for når vi legger planer blir de ofte avlyst haha. 

Hva skal dere i sommerferien?

Kath :)

4 kommentarer

Alicia

30.06.2012 kl.15:12

Så koslig! :D Liker at folk er spontane :D

nora storli maroine

30.06.2012 kl.16:09

gøy ! <3

selina-m på julia

30.06.2012 kl.23:55

Jeg skal til Tyskland og til Tyskland(igjen)

Pluss! Så skal jeg på en Alexander Rybak konsert i morgen og på fredag!

Vilde♥

01.07.2012 kl.13:43

Kult!! Har du hytta di på Tanum Strand?? :) Var der en gang, der kan man leie sånne hytter :) Det er i Grebbestad!!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits