På flyttefot!


Hoho, idag er jeg på flyttefot! Jeg har jo delt plass med Randi helt siden vi flyttet to etasjer opp for to år siden (oioi, så fort tiden går!), men nå som både Simone og Martine har forsvunnet ut i permisjon, overtar Sunniva og jeg kontoret deres. Det blir jo trist å flytte fra Randi, men heldigvis flytter det inn ei kul dame som heter Kathrine (som jobber med Donald) på min plass, så Randi har noen å prate med! Og så sitter hun jo bare rett borti gangen :)

Sunniva har tatt ferie, så i et par uker fremover har jeg Julia-kontoret helt for meg selv. Jeg gleder meg veldig til hun kommer tilbake, for jeg tror vi kommer til å få det veldig fint sammen! Vel og merke hvis hun holder ut med de verste kontor-uvanene mine: 

1: Jeg elsker å tygge tyggegummi, blåse store bobler, og smelle dem skikkelig høyt.
2: Når jeg får en sang på hjernen, synger jeg på den HELE tiden.
3: Pulten min blir veldig fort VELDIG rotete, fordi jeg slenger fra meg post, blader, bøker, vesker, brusflasker, håndkremer, penner, frukt, te, cder, premier, lipglosser og alt mulig annet uten å rydde det opp etterpå... Sukk.

Men ellers er jeg veldig snill og grei, Sunniva! Håper du holder ut med meg :D 

:) Kirsti

Én kommentar

Nora

09.07.2012 kl.22:56

Kult :-)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits