Maler

Heisann!

Jeg har ferie, jeg! Det er superdeilig. Det beste med ferie er at man får gjort så masse som man ellers ikke rekker, som å ordne i hagen, bruke god til på å lage middag, leke i timesvis ute på lekeplassen med lillegutt, og MALE!

Jeg tar meg litt for sjelden tid til å tegne og male, selv om det er noe jeg egentilg synes er kjempegøy. Nå har jeg holdt på med et bilde i mange dager, og snart er det ferdig! Resultatet kan jeg poste en annen gang, men inntil vidre er det hemmelig, ettersom jeg skal gi det bort i gave (og tenk om de ser på bloggen!). På bildet over kan dere i hvert fall se hvordan spisebordet mitt så ut i går. ;)


Selv om jeg har ferie, er jeg en del inne på Julia.no og sjekker at alt er som det skal. Og vet dere hva! I dag har vi endelig fått flere spill! Test et i kveld, da vel!


Randi :D

2 kommentarer

Sofie Osmo :)

05.07.2012 kl.20:09

Det så koselig ut! :)) Jeg skal male noen skjell sammen med det ene søskenbarnet mitt som vi fant i fjæra igår. Gleder meg!

Kan ikke du lage en videoblogg med når du maler, lag middag, leker med lillegutt osv. Det er sikkert koselig å se daa, hadde vært litt morsomt :D

God sommer! <3

Helene

13.07.2012 kl.17:18

Hei! Jeg anbefaler å kjøpe malesaker på Søstrene Grene! Skikkelig billig og veldig bra! :) God sommer! :)<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits